Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.382.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Vidim da HD5770 dere 4870-ke (više manje)

Jedva čekam HD5830-ke, pa da vidim kako će se one nositi s 4890-kama Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
BORG kaže...
Fake_Alert kaže...

DOBIO SAM MIS!!!!!!!! TOOOOOOOOOO G9X IS MINE!

Jesi ti uopće imao G9 miš ?

O kakvim vi stakorima pricate? Di se dijele da i ja ubodem nesto?

Hehe, Logitech support, malo se zgulio grip na bratovom G9 i ja poslao slike, nakenjao im da me to muci što se ogulio i tražili me kopiju računa i poslali miš, bojao sam se jedino da ću morati

platiti carinu jer sam cuo da ovi iz carine nešto kenjaju, kao da Logitech nije naveo da plaća sve troškove carine itd. Uglavnom sve prošlo bez problema nakon što sam poslao osobnu Overseasu i dao im punomoć. Uostalom pročitajte temu ''Kako dobiti novi grip za g9'', šteta što je lockana.

Logitech support +10 Cool

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:49 (BORG).
16 godina
BORG kaže...
Fake_Alert kaže...

EDIT: moram si sad neku poštenu podlogu uzeti, sad imam neki krš od podloge koji je katastrofa, inaće još mi je najbolja podloga S.T.O.L. ali žao mi je

trgati nožice od skupog miša.

Jesam od frenda uzeo seriale sa stganog g9 a on si kupio drugi g9 a nije znao da moze reklamirat pa sam uzeo to od njega i racun i to je to..Ja imam Cooler Master Storm Tactics i odlicna je mada sam htio kupiti Roccat Taito.Cool

F1-IVO kaže...
Iwana kaže...

Ako ode daleko a i tamo je opasno, ali kad ovdje nema nikavog poslaa...

A i tu je opasno vozit po autocesti. Vidis kakvih manijaka ima da nit neznaju u kojem smjeru idu.

BORG kaže...
Fake_Alert kaže...

O kakvim vi stakorima pricate? Di se dijele da i ja ubodem nesto?

Trebat ces se oznojit da bi dobio jedan ko i ja.Smijeh

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

da znam, nije nigdje sigurno, ali opet to je daleko nije tu u Hrvatskoj pa da mozes skoknuti samo tak doma..ali naravno da ga pozovu i da ode raditi nebi osto zauvijek rjesio bi si neka zivotna pitanja sa novcima, ali opet to je daleko

17 godina
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.SmijehNevinašce

17 godina
neaktivan
Daleko, blizu svejedno je.
Čovjek ode tamo gdje zaradi novac koji mu omogući lagodan život. Sasvim je svejedno bilo to u Sesvetama, Afganistanu ili Kini. Kada se ukaže kvalitetna prilika bedasto ju je propustiti zbog emotivne vezanosti za određeno mjesto ili zbog praktičnosti.

Brat moje cure radi u Kini, 3 mjeseca je tamo, pa 3 ovdje. Ne žali se, jer ovdje kod nas takav novac ne bi dobio ni pod razno.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

Da, vidim ja da ste neki opet nastrojeni na bijesan hardver... To me cini rastrosnim jer me neka groznica uhvati... Viče Al mislim da cu i ja kupit ovaj G9X, necu propast za tih 650kn... Vec si nisam dugo kupio takvo nesto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:25 (Batista).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Daleko, blizu svejedno je.
Čovjek ode tamo gdje zaradi novac koji mu omogući lagodan život. Sasvim je svejedno bilo to u Sesvetama, Afganistanu ili Kini. Kada se ukaže kvalitetna prilika bedasto ju je propustiti zbog emotivne vezanosti za određeno mjesto ili zbog praktičnosti.

Brat moje cure radi u Kini, 3 mjeseca je tamo, pa 3 ovdje. Ne žali se, jer ovdje kod nas takav novac ne bi dobio ni pod razno.

Hm....netko je neki dan rekao kako u Kini se nemre zaradit ni pola Hrvatske plaće.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina

Kaj se hvalite sa tim hardverom. Moj je najbolji 65,00 kn i radi ko' onaj od 650kn Cool Belji se Osmijeh

http://213.202.123.24
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Hm....netko je neki dan rekao kako u Kini se nemre zaradit ni pola Hrvatske plaće.

Ovisi u kojem poslu.

On kao pomorac zaradi 5 puta prosječnu hrvatsku plaću.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Ovisi u kojem poslu.

On kao pomorac zaradi 5 puta prosječnu hrvatsku plaću.

Pa... Moj kum radi u Iraku i zaradi 12x prosjecnu hrvatsku placu.

Ali,ne znam da mi ponudi koju lovu...razmisljao bih dosta.

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
17 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, ti bokca sepuriš se s tim misem ko da je od zlata i srebra kolko kosta mos si kupit posteni proc za tu lovu fuckaj ga preskupo.SmijehNevinašce

Bok, ma dobio ga je besplatno kao ja :D

nebi dao 600kn za miš, to je previše u svakom slučaju.

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:52 (BORG).
16 godina
neaktivan

...heh...neke teme na ovom forumu naprosto bi trebalo zabranit, jer ne vidim po čemu su političari

veće kurve od pedera, ali dobro to više govori o modovima, nego o nama...Nevinašce

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 19:00 (Jurra).
16 godina
neaktivan

Jooj ljudi moji... Plač... izgleda... da... Plač mojoj Gainwardici... nema... spasa... Mršti se

17 godina
Oly_E3 kaže...

Jooj ljudi moji... Plač... izgleda... da... Plač mojoj Gainwardici... nema... spasa... Mršti se

Moja sućut.

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Oly_E3 kaže...

Moja sućut.

LOL

Hvala! Smijeh

17 godina
Oly_E3 kaže...

Sad bus barem ko vecina obicnih ljudi jahal samo na jednoj grafickoj kartici i nist ti ne bu falilo sigurno a i struje bus manje potrosil usput.Belji seNevinašce

16 godina
neaktivan

Napeta tekma.Na kraju je sve dobro završilo i dobili smo Autrijance 26:23.Ali loše igramo,nije to to.

alrighty then
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Oly_E3 kaže...

Sad bus barem ko vecina obicnih ljudi jahal samo na jednoj grafickoj kartici i nist ti ne bu falilo sigurno a i struje bus manje potrosil usput.Belji seNevinašce

Barem do ljeta... A onda opet neki Crossfire metnuti unutra Nevinašce

Ali onda ću biti puno pametniji, jer sada znam sve mane Crossfirea

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 19:36 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

To je ona šta se grije ko mutava? Šta je na kraju bilo sa njom?

Šta je baš, ono, kapput?

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan

Dobra večer!

Jel mi zna netko pomoći?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
Večer!
Ja čekam snijeg da padne, ali neće :(
Andy koji je problem?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Večer!
Ja čekam snijeg da padne, ali neće :(
Andy koji je problem?

Kod mene snijeg pada, ali skupa sa kišom, pa to vjerovatno neće zadugo.. Neodlučan

A za problem, citiram Andyja:

"Želim spojiti Set-Top-Box sa laptopom i snimati sliku na laptopu koju šalje STB. Da li je to moguće i kakvi kabeli, adapteri i softver mi trebaju?"

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan
Aufff
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Oly_E3 kaže...

Šta je baš, ono, kapput?

Radi u 2D okruženju (90C memorija u idleu), ali u 3D nikako (da se Far Cry 2 sekunde igrati). Zvao sam neke tipove i svi kažu da joj nema spasa.

16 godina
neaktivan

Skupila se ekipa.Vidim da se poslovni razgovori vode.Od građevine bježat,s*ebu te taj čas,iskoriste kolko mogu i fijuuu.A da ne govorimo o poslovima koji su u neadekvatnim uvjetima,nekad je to bio super plaćen posao,a sad je to drek.Namučiš se i napatiš i na kraju niš ne zaradiš.Nije ni preko grane ništa bolje.Možda zaradiš,al ako hoćeš živjeti normalno,moraš i potrošit.Nisu vremena ko nekad,nemreš ni vani živjet ko štakor u nekoj rupi i čekat da nabereš lovu pa da ideš doma.Samo uništiš zdravlje.Ja bio i vani i tu i samo sam zaradio križobolju i reumu i ostale gluposti.Nego neki su se jučer falili da ćeju malo pomoći u elektronici u dotičnoj temi,pa reko da podsjetim...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bilaSmijeh

Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PCCool

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

vidim da si počel pisat traktate u birtijiOsmijeh

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
AlienWare1 kaže...
Oly_E3 kaže...

Šta je baš, ono, kapput?

Radi u 2D okruženju (90C memorija u idleu), ali u 3D nikako (da se Far Cry 2 sekunde igrati). Zvao sam neke tipove i svi kažu da joj nema spasa.

A ježi ga, RIP Neodlučan

/| ACTA NON VERBA |\
17 godina
Fake_Alert kaže...
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Ocito me dosta dobro ne znas a od 2008 se negdje znamo prek forum.hra.Pa nebi dao za mis ni 100 kuna kamoli 600 a ovo je neka "kompenzacija" bilaSmijeh

Nego bok svima kaj se dela,ja se jos privikavam na svog misonju sta se moze.Idem updateat MOJ PCCool

Moram te malo podbost znam ja da ga nisi kupil, ali moras bit oprezan kad se hvalis s misem tak skupim da ti ne bi batinasi dosli u posjetu onak usput dok idu po kruh i jogurt u ducan.SmijehNevinašce

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice