Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.388.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

bok,loš dan kod mene..pun stresa

17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
VirtUoso kaže...

Dobar dan. Sta se radi?

Bok, zašto se i ti nisi javio Logitech supportu da ti se guli grip na G9, evo meni danas stigao besplatno G9x, on ide bratu, a meni njegov G9 Smijeh

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

bok,loš dan kod mene..pun stresa

Ajd nisi jedini... Osmijeh

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
VirtUoso kaže...

Dobar dan. Sta se radi?

Bok, zašto se i ti nisi javio Logitech supportu da ti se guli grip na G9, evo meni danas stigao besplatno G9x, on ide bratu, a meni njegov G9 Smijeh

E jesam kreten kakvog nema! :(

Dao sam kolegi G9 u zamjenu za MX518 kojeg i sad koristim. Vidit cu,ako dobijem nazad mis poslat cu im mail.

Samo,jesi siguran da i dalje salju?

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
17 godina
VirtUoso kaže...
BORG kaže...
VirtUoso kaže...

Dobar dan. Sta se radi?

E jesam kreten kakvog nema! :(

Dao sam kolegi G9 u zamjenu za MX518 kojeg i sad koristim. Vidit cu,ako dobijem nazad mis poslat cu im mail.

Samo,jesi siguran da i dalje salju?

Jbg, mislim da salju iako je bilo govora da nece vise slati u Hrvatsku zato jer im nabijaju ogromne troškove carine.

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
17 godina
neaktivan

E jesam kreten. :placekooprah:

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
17 godina
VirtUoso kaže...

E jesam kreten. :placekooprah:

lol, baš mi te žao jer se sjećam da si mi pričao kako ti se guli grip, a valjda Logitech nema više tih gripova pa šalje potpuno novi mišCool

Btw kak si dao G9 za mx518?

Mislim nije ni on loš miš, samo sto meni ne odgovara ruci baš, dok je ovaj G9 odličan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:24 (BORG).
17 godina
neaktivan

Ma ne mogu ti opisat koliko je scroll iritirao. Shebo se totalno. Imas osjecas kao da je ljepilom zalit. I onda kad hoces scrollat,samo prst klizi a scroll ne. Uzasno iritiracuje:(

Eto,zato sam i zamjenio. A ovaj MX518 je ok,sve radi. Problem je u tome sto mi ne pase u ruci bas. Previsok mi je usporedivsi sa G9 koji imas nize tipke.

16 godina
neaktivan
hola ljudovi.. ev i ja samo kratko da se javim.nemam interneta vec dva dana...nadam se da ce brzo doci pa se cujemo
nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
VirtUoso kaže...

Ma ne mogu ti opisat koliko je scroll iritirao. Shebo se totalno. Imas osjecas kao da je ljepilom zalit. I onda kad hoces scrollat,samo prst klizi a scroll ne. Uzasno iritiracuje:(

1. Eto,zato sam i zamjenio.
  2. A ovaj MX518 je ok,sve radi. Problem je u tome sto mi ne pase u ruci bas. Previsok mi je usporedivsi sa G9 koji imas nize tipke.

1. poslali bi ti novi miš 100%, samo da si im rekao da ti je otišao scroll, naravno morao bi im slati slike od miša, kopiju računa i još neke kodove koji pišu na kutiji

2. i meni radi već godinu dana bez greške, ali to što veliš previsok je i nepaše mi u ruci nikako

17 godina
neaktivan

Nemam racun,niti garancijsku dokumentaciju. :)

16 godina
stevan94 kaže...
hola ljudovi.. ev i ja samo kratko da se javim.nemam interneta vec dva dana...nadam se da ce brzo doci pa se cujemo

Ja jučer cijeli dan nisam imao neta.

Ovaj Speedtouch St780WL je smeće od routera.

Baš sam igrao MW2 MP i isključi se lampica Internet.

Tri minute se nije palila dok nism restartao router.

Restartao sam ga 5 puta i samo se palila lampica Power.

Htio sam istog trena nazvati Amis i tražiti novi router ali bilo je prekasno(11h).

U jutro opet ništa.

Sve dok sad nisam došao iz škole onda odjednom radi.

Još jednom neka router počne zayebavati isti čas zovem SZK i tražim novi router.

Po mogućnosti da nije SpeedTouch.

EDIT:koji je router po vama kvalitetan,da ne radi probleme?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:42 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Dobar dan, sat zemljopisa, iliti zabušavanja.
Koliko ona gay friendly tema ima stranica?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
protjeran

Previše.

Presmiješno, ovi ljubitelji tetkica se žale na neka vrijeđanja...a nema posta u kojem ne koriste izraze poput "debil, seljačina, zatucan" i slično.

Lol, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio toliko kontradikcija (osim svakog denijevog posta).

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
neaktivan
Dragi moj, Danny je samo protiv tvojih zatucanih stavova. A tebe to na žalost toliko smeta da mi za svako nekoliko pošalješ PP da zakaj sam ti dao TD. LOL

Šteta što si takav, budeš i ti odrastao i počeo razmišljati.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Jadan moderator koji to mora čitat. A jeli labrovic dobio kartončić? Vidio sam mu post pa me zanima
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
VirtUoso kaže...

Nemam racun,niti garancijsku dokumentaciju. :)

A yebiga onda.

17 godina
neaktivan

Ne sjecam se dana kada sam se ovoliko smijao. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!

BORG: Cuo sam price da je dovoljno samo poslati one brojke koje su ispisane na misu. Ne znam vrijedi li to ili su samo glasine...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:55 (VirtUoso).
17 godina
protjeran

Ma denica..nemoj se trsiti puno..par vas specijalaca je smiješno, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Lijepo je kaj podržavate tetkice...baš ste super, jel vam mogu biti prijatelj?

Hehe...pošto je ovo birc...fali mu muških zajebancija...treba malo reda uvesti. Uostalom ovo nije gay bar, da se nisi izgubio deni?

EDIT:

opet...lol, fakat nisi umno sposoban, da nađeš koju drugu riječ osim, seljački i zatucano...to puno govori o tebi, nisi ni svjestan. Iskreno, upravo sad vodim zanimljiv razgovor s par ljudi na xfire...sjetili su se i tebe, čitaju onu pedersku temu. Kažem, da te nema trebalo bi te izmislit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:57 (doxy).
17 godina
neaktivan

Na žalost ne možeš. Za prijatelje uzimamo samo normalne ljude. :)
@Virtuoso, da presmiješno.

P.S. Doxy, cmok!Poljubac

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:58 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...
Dragi moj, Danny je samo protiv tvojih zatucanih stavova. A tebe to na žalost toliko smeta da mi za svako nekoliko pošalješ PP da zakaj sam ti dao TD. LOL

Neznam kaj nekima to znači kad dobiju TD, ne mislim sad samo na Doxy-a, kad tak i tak vam to ne utječe na rank niti na išta.

VirtUoso kaže...

Ne sjecam se dana kada sam se ovoliko smijao. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!

BORG: Cuo sam price da je dovoljno samo poslati one brojke koje su ispisane na misu. Ne znam vrijedi li to ili su samo glasine...

Neznam, moguce ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 16:00 (BORG).
17 godina
neaktivan

LMAO!!!!!!!

16 godina
BORG kaže...
Danny_HR kaže...

Neznam kaj nekima to znači TD, ne mislim sad samo na Doxy-a, kad tak i tak vam to ne utječe na rank niti na išta.

Nekima TD znači neslaganje s nekime ili nečime.

Za to je i namjenjen.

17 godina
luckyluke kaže...
BORG kaže...
Danny_HR kaže...

Neznam kaj nekima to znači TD, ne mislim sad samo na Doxy-a, kad tak i tak vam to ne utječe na rank niti na išta.

Za to je i namjenjen.

I dobro svako ima svoje mišljenje i sad bi svaki TD koji je Danny nekome dao trebao objašnjavati preko PP-a, smješno, zašto Vam to toliko smeta ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 16:04 (BORG).
17 godina
neaktivan

Ma meni osobno ne smeta.

God damn,obozavam ovaj forum!:D

16 godina
neaktivan

haha ja ću puknuti, znam da je dejan dragi, zgodan sve ali da mu bas pusu saljes, nemoj molim te bit ću ljubomorna hahaha... Belji se

17 godina
VirtUoso kaže...

Ma meni osobno ne smeta.

God damn,obozavam ovaj forum!:D

Niti meni ;)

17 godina
protjeran
BORG kaže...
luckyluke kaže...
BORG kaže...
Danny_HR kaže...

Za to je i namjenjen.

I dobro svako ima svoje mišljenje i sad bi svaki TD koji je Danny nekome dao trebao objašnjavati preko PP-a, smješno, zašto Vam to toliko smeta ?

Iskreno...ako npr. sam nekaj rekao, kaj nema veze s dotičnom tetkicom...ta tetkica daje TD bez objašnjenja, čist provokativno, s tim da 5 postova prije otvoreno vrijeđa, i ne da nikakav argument koji se protivi mojoj izjavi kojom se ne slaže, neda nikakav odgovor...kaj ne bi bilo ljudski barem objasnit o čemu je riječ?

Al pošto je tu riječ o čudnim individuama koji drže za sebe da su vrh ljudske inteligencije, nikaj čudno.

Stalno se pozivaju na driskriminaciju i vrijeđanja. A kroz cijelu temu su upravo oni koji koriste uvrede. Ak ne vjeruješ baci se na čitanje.

16 godina
doxy kaže...
BORG kaže...
luckyluke kaže...
BORG kaže...
Danny_HR kaže...

Za to je i namjenjen.

Iskreno...ako npr. sam nekaj rekao, kaj nema veze s dotičnom tetkicom...ta tetkica daje TD bez objašnjenja, čist provokativno, s tim da 5 postova prije otvoreno vrijeđa, i ne da nikakav argument koji se protivi mojoj izjavi kojom se ne slaže, neda nikakav odgovor...kaj ne bi bilo ljudski barem objasnit o čemu je riječ?

Al pošto je tu riječ o čudnim individuama koji drže za sebe da su vrh ljudske inteligencije, nikaj čudno.

Stalno se pozivaju na driskriminaciju i vrijeđanja. A kroz cijelu temu su upravo oni koji koriste uvrede. Ak ne vjeruješ baci se na čitanje.

O kakvoj je to tetkici riječ?Neodlučan

16 godina
neaktivan

Konacno sam dobio netBelji se....jos 2-3 dana pa nagradna igra,vidicemo koje dobitnik hero-a!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice