Ajde nemojte sada i ovdje o peškanima, pederima, modnim mačcima, homoseksualcima itd.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pocelo je pocelo
LOL
Doxy nemoj pretjerivati sada s time
Sretan vam Winter-een-mas prijatelji i prijateljice.
Doxy nemoj pretjerivati sada s time
aj veceras cu napravit plan i u PS-u opiturad pa cemo vidit :D
Sretan vam Winter-een-mas prijatelji i prijateljice.
Hvala, takoder svima sretan Winter-een-mas!
:(
Odradio prvi trening nakon cca 5 godina.
Sve me boli, nikad takvu upalu mišića nisam imaao. Jedva sam se obukao, a spavanje mi nije bilo najugodnije. :(
Nisam mislio na taj način - ali ok.
Inače kada smo jedanput markirali iz škole i posjeli smo se kraj marketa i naravno izčastili. Nakon par gajbi pive smo počeli diskusiju kako su cure više dosadne bogu i vragu kada nas tjeraju da ih svugdje vodimo, a pogotovo kada moramo ih trpiti kada isprobavaju ili gledaju neku robu. Onda je netko predložio da bi doma umjesto psa kako ljubimca volio imati pedera da on umjesto njega s curom ide u obilaske i haračenje po modnim fensi-šmensi dućanima i da oduševljeno maše repom i slini nad modnim krpicama. I onda je jedan prijatelj slavodobitno izjavio: Cure su za pedere. Ja ih ne trebam. Pravim muškarcima treba samo ekipa, roštilj i piva
I naravno mi pripiti kraj gajbi pive se složili s tom pomno razrađenom i dokazanom činjenicom i pili u to ime.
I ostala i dan danas među nama ta izjava kao podsjetnik na klošarske i kronerske dane
U nas jedan kolega, kad se raspravlja o zenama, braku i slicnim temama, zna reci, ma sta ce ti zene, je*o zene. hehe, ali ono ne zna sta je rekao, mi se smijemo, on ne kuzi. :D
ode halid sa scene !
...a kaj ćeš dodavati spamove...bolje dodaj jedno pivo...
Pa mislio sam, ali radi jedino brzo odgovori, a tamo se slika ne može dodat. 
Da vidimo sad radi li 
EDIT: Radi 
proradio THR !!!
Pozdrav svima, kome je još dosadno(osim meni)
proradio THR !!!
Napokon 
Dobro jutro/dan spammeri...
proradio THR !!!
Napokon 
a ja dob šugavi HNR zato jer mi komp nije radio !
ode halid sa scene !
Bilo je i vrijeme.
Dobar dan!AA di je bio taj Fadil na kojoj sceni,ja ne pratim baš
...
Dobar dan!AA di je bio taj Fadil na kojoj sceni,ja ne pratim baš
...
ak ti ne pratiš,ko onda prati?
Dobar dan,vidiomo se za 4 sata u školi forumaši.
ode halid sa scene !
Bilo je i vrijeme.
A s'o to?
Dobar dan.