- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko nađe rješenje za blokiranje stranica u Win 7 neka mi javi jer mi je jako važno to.
jedeššunku
tema lockana a još nije ispravljeno, a niti admin se nije javio u nju
Sto bilo?
Uz taj problem, ja muku mučim s updajtanjem onih mojih lista jer ono što oblikujem u tekst editoru u poruci sasvim drugačije izgleda (recimo nekada neće boldati, nekada nešto prokenja oko formata slike, nekada ne hvata enter itd. itd.)
Uz taj problem, ja muku mučim s updajtanjem onih mojih lista jer ono što oblikujem u tekst editoru u poruci sasvim drugačije izgleda (recimo nekada neće boldati, nekada nešto prokenja oko formata slike, nekada ne hvata enter itd. itd.)
To nije moja domena.
Vidim da te grafa opako zeza.
Ako netko nađe rješenje za blokiranje stranica u Win 7 neka mi javi jer mi je jako važno to.
Ako se ne varam postoji opcija Roditeljska zaštita. Uz pomoć nje se to može napraviti.
Vidim da te grafa opako zeza.
Ako me ne prestane zezat zaznuti ću ja nju (modoficirati BIOS ili nešto slično)
Ako se ne varam postoji opcija Roditeljska zaštita. Uz pomoć nje se to može napraviti.
Hvala,vidjet ću kad dođem na PC.
Steta grafulje. Bilo bi naj kad bi mogao uvaljat pod garanciju ali te zeza naljepnica. Probaj to sa biosom bar nekako rjesit i osposobit ako bude islo.
Steta grafulje. Bilo bi naj kad bi mogao uvaljat pod garanciju ali te zeza naljepnica. Probaj to sa biosom bar nekako rjesit i osposobit ako bude islo.
Da... Grafa je bila zakon (pogotovo dok je bila sama u kučištu i hladna k'o snijeg)
Prije nego flashnem bios vidjeti ću da li se netko voli zahebavati s ovakvim karticama pa da mu dam i da vidi što može napraviti (druge VRM-ove staviti ili nešto slično)
pozz svima!
luckyluke ajd na msn odma
Ima li netko ovdje MaxTV spojen HDMI kabelom? 
Nek se javi, brzo 
ja s baluna, stvarno zaladilo...
Pozdrav svima, što se radi?
...heh...još uvjek čitam onu "smiješnu" knjigu o nasilju:
..."kao sto je americki kongres pokušao promjeniti ime prženom krumpiru (jer su se francuzi protivili
americkom napadu na irak) u freedom fries, tako su i iranske vlasti pekarama naredile da dansko
pecivo ubuduce zovu "Muhamedova ruža". 
Prije nego flashnem bios vidjeti ću da li se netko voli zahebavati s ovakvim karticama pa da mu dam i da vidi što može napraviti (druge VRM-ove staviti ili nešto slično)
nisam u toku...
što je s grafom?
nisam u toku...
što je s grafom?
Puno toga

oljy cekic u ruke... jbga steta za takvu grafu....
Rađe nek je gurne u zamrzivač i ostavi 1-2 sata
i vrati nazad u komp :)))))))))
Vidjeti ću što se još može napraviti... Jer neda mi se biti na jednoj 4870 ili na CF-u od 4830 + 4870 
Rađe nek je gurne u zamrzivač i ostavi 1-2 sata
i vrati nazad u komp :)))))))))
Garant ti je neki tranzistor ili kaj vec crkava i prolazi vise struje nego stra bi trebalo pa se grije ko smuk
Posalji Dragi Galiću PM jer ti on ima pljunutu grafu(sad kad bi znao njegov profil kak ide..nekak hr_smaug tak nes)pa pitaj dali zna mozda kako to rijesiti ili slicno nes da ti pomogne.
Garant ti je neki tranzistor ili kaj vec crkava i prolazi vise struje nego stra bi trebalo pa se grije ko smuk
Sta os nisam ja sad neki pro hardveras da znam kak se kaj zove na grafi
Čuj 1 tranzistor od 960 000 000 tranzistora baš je zahebana stvar 
Grafa je stara godinu i četiri mjeseca... Možda polako počinje stvarno rikavati, mada ne vjerujem, jer mora barem 3 godine izdržati, a tolika joj je i garancija (bila)
ako si supak, pa te pogodi takva grafa... tesko da ona moze otic takobrzo,
osim ako ti nisi puno eksperimentira
fake kako nisi,sam si slagao komp,još sa ti i hvala lupil za trud
Evo ja čekam bus, smrzavan se. Ctctctctct (ovo je kad vam donja vilica udara u gornju, poznatije kao cvokot) ctctctctct.
Registrirao sam se na Paypal, dao broj kartice i što sad? Piše da treba čekati neki kod. Di on dolazi? Na paypal acc ili email?
Čuj 1 tranzistor od 960 000 000 tranzistora baš je zahebana stvar 
Grafa je stara godinu i četiri mjeseca... Možda polako počinje stvarno rikavati, mada ne vjerujem, jer mora barem 3 godine izdržati, a tolika joj je i garancija (bila)
Posalji Dragi Galiću PM jer ti on ima pljunutu grafu(sad kad bi znao njegov profil kak ide..nekak hr_smaug tak nes)pa pitaj dali zna mozda kako to rijesiti ili slicno nes da ti pomogne. A ako nemres nac njegov profil pitaj domagoja onda.Mozda ti pomogne,neznam.
ako si supak, pa te pogodi takva grafa... tesko da ona moze otic takobrzo,
osim ako ti nisi puno eksperimentira
Nisam eksperimentirao (ima sve tvornički referentno)
Imao sam jedno vrijeme Scythe Musashija (koji ju je hladio bolje nego Gainwardov originalni hladnjak) i k'o grom iz vedra neba se to prvi puna desilo (memorija je skočila na 108C u loadu, a prije nije prelazila 70C... Vratio sam bio Gainwardov hladnjak i sve je bilo OK par mjeseci i onda opet se memorija naglo povisila (isto preko 100C)... Kako grafa ima dva BIOS-a (jedan za 750/950, a drugi 775/1000MHz), prebacio sam na ovaj sporiji i malo naštelio hladnjak i sve je bilo OK... Kada ono u petak opet isti guz... Rastavio sam ju dva puta i nanovo sastavio (uvjek kada baratam računalnim komponentamam sam ultra pažljiv) i ništa nije pomoglo...
fake kako nisi,sam si slagao komp,još sa ti i hvala lupil za trud
Lako za to al neznam sad od ceg se sve grafa sastoji.
kakav je to post nesrećo?