Dobar dan!Sretan rođendan Ivane.Doxy,dobar je grah,al svi bježe poslije od tebe(stavi prigušivač).Seneka,ti si jučer skuhao dovoljno s Jurrom,tolko ste me ocrnili i ishraćkali da sam gore prošao nego poglavica u Ace Venturi.Ja sam danas malo peko kolače,al ne neke sa sto miliona sastojaka,jedan jednostavan Kassekuch ili ti kolač od sira...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako možeš bit tako nezahvalan,mi smo ti riješili problem dok si ti spaval..
Ja se ubijo rješavajuć,a ti meni spavao.Nisam ništa riješio iz onih vaših prijedloga pa sam morao uposliti nekoliko malih crnaca,al svejedno nije rješeno.Došli smo do konstatacije ili rei win ili je GPU u banani.A i disk me zeza,bude išao popodne vun,ne bu me *****.Imao dosta obaveza jutros tako da se bum sad primio posla...
Mislim da si mrtav
Kad ti njušku razbijem, onda ćeš cvilit 
vas dvojica ko tom i đeri(jerry)
Ajde fake navuci rukavice i dolazi 
Mislim da si mrtav
Mislim da si mrtav
Vas dvojica sa ta dva kućna ljubimca ak se ne smirite,kućne bum spekel na ražnju i pojel(a jel sam svakojakih vrsta)a vas dvojicu bum uspaval sa tihim uspavljiteljem koji mi je kupila baka...
Ja se ubijo rješavajuć,a ti meni spavao.Nisam ništa riješio iz onih vaših prijedloga pa sam morao uposliti nekoliko malih crnaca,al svejedno nije rješeno.Došli smo do konstatacije ili rei win ili je GPU u banani.A i disk me zeza,bude išao popodne vun,ne bu me *****.Imao dosta obaveza jutros tako da se bum sad primio posla...
To ti je vjerojatno do igrice same i njezine veze tj instalacije s windowsima, grafika ti je vjerojatno ispravna jer bi onda i druge igrice zezale a ne samo ta jedna.
evo vise od pola rucka je gotovo, samo nek
se lagano kuha, sad odmor
Da se zahvalim svima na čestitkama i lijepim željama...
Pošto je glavni dernek vezan uz proslavu bio sinoć, pozivam vas da večeras nastavimo u nekom bircu. 
ja bi skuho neku spaćku,al ne znam kome..zeda nema,a fake je postao opasan..
Nisam!
Mislim da si mrtav
Ok ti pobjedujes,sam mi macora ne diraj i sve ce biti uredu. 
Pozdrav svima. :)
Evo baš sam igrao Mass Effect 2 upravo. Vidim da su sve teme o igri pozaključavane. Ovo je prvi puta u životu da vidim da o igri ne smiješ komentirati dok službeno ne izađe, svašta. To još nisam doživio.
No, zato ima ova tema :) Zasada je igra fantastična. Ali najviše od svega me očarala optmiziranost. Ja na ovoj kanti igram bez trzanja pri 1024x768 na najjačim postavkama, jedino što sam isključio "Film grain" jer me to smeta. AA mi je na 8x. Stvarno svaka čast Bioware.
Ovo na početku igre je stvarno fantastično, kao da gledaš seriju/film i usput još igraš. Predobro.
Nisam!
kak nisi,evo stavio si uskličnik i mrštiš se..
Nisam!
kak nisi,evo stavio si uskličnik i mrštiš se..
Mrstim se zato kaj si reko da sam opasan a nisam
ma šalim se, al ovaj dečko je stvarno opasan
hahahaha, kakav debil
stipica oćeš da te operem u stolnom tenisu?
http://www.igra.hr/singlestart.asp?id=186
ajde ja ocu igrat.
ajde ti serviraj
ajde ti serviraj
a kak da znam s kim igram lol.
igraj protiv cpu-a
kako se servira?
jbt, 11-0 sam izgubio prvu...
jbt, 11-0 sam izgubio prvu...
A ja 11-7 iz 10. pokušaja 
dobil sam ga s 11 : 2 za njega
evo druga je završila 11-2...napredujem
ali teško je dosta.
11-0..nis, morat cu downclocati CPU 
Jako mi je opasan.Izveo dvije kate ,jednu s jednim,a drugu s dva bokena.Vrlo nesigurno u stavovima,više brine za odjeću koja će spasti i kosu koja mu mlati po ramenu,a usto kondicija mu je nula...
evo 6 sati, reka san da cu ucit, al
ajme ne da mi se... moran ugasit lap..