...dobro jutro svima...ja ne odlazim nego dolazim pa u to ime jedna kava na poznati račun...
Kakvo jutro, pa vidiš da je podne 
i ja sam spavao oko 8 sati u komadu,ne sjećam se kad mi se to desilo..
...dobro jutro svima...ja ne odlazim nego dolazim pa u to ime jedna kava na poznati račun...
Kakvo jutro, pa vidiš da je podne 
i ja sam spavao oko 8 sati u komadu,ne sjećam se kad mi se to desilo..
Nisam napisao ničije ime...
Dakle ne radi se o Doxyju, o Luxxu ili bilo kojem pojedincu. Nego o grupi u kojoj spadaju.
Bi li postupio kao Luxx? Nikada.
Bi li postupio kao Doxy? Nikada.
Bi li postupio kao pod 009? Nikada.
Bi li postupio kao bilo koji pojedinac koji se 'oprašta' od foruma? Nikada na forumu ovoga tipa. Na privatnom vjerojatno.
Smatram li da je takav postupak 'attention whoreing'? Da, svakako.
vanitas vanitatum et omnia vanitum
vanitas vanitatum et omnia vanitum
...u posljednje vrijeme pretjeruješ sa latinskim, na ono juče sam se posebno nasmijal...
koje?daj me podsjeti..
edit:a nomen est omen...da 
alkoholne magle
Dobar dan birtijaši 
koje?daj me podsjeti..
edit:a nomen est omen...da 
alkoholne magle
Bok seneka kaj se dela kod tebe?
Evo ja upravo dobio mail da mi logitech g9x u subotu negdje stize!
Tako da u petak naucim sve i onda cijelu subotu igrat igre 
RUNDA NA MOJ RACUN!!!!
Cijelodnevno opijanje!
RUNDA NA MOJ RACUN!!!!
Cijelodnevno opijanje!
E pa lako je sad okretati runde kad nema nikoga u birtiji 
Vozdra, kolege spameri
arghhh sad sam ljut :@@@... Ova stranica... Jooj.. Imam jos par licitacija.. Mogo sam kupit laptop za 40 kuna... Dodje do 1. sekunde ja sam zadjni licitiro i neki dejosky licitira... Ja cekam da dodje opet do 1 sekunde da licitiram da njega malo uplasim kad nemam licitacija.. :@@@
arghhh sad sam ljut :@@@... Ova stranica... Jooj.. Imam jos par licitacija.. Mogo sam kupit laptop za 40 kuna... Dodje do 1. sekunde ja sam zadjni licitiro i neki dejosky licitira... Ja cekam da dodje opet do 1 sekunde da licitiram da njega malo uplasim kad nemam licitacija.. :@@@
Nek mi ga podudlaju :PP... Imam najboljeg odvjetnika...
Joj kako sam se sad nanerviro dok sam cito ovu temu sto si mi dao u proslom postu
Poštovani
1.Šta toliko duplate postove? (sorry modovi na mom duplanju upravo)
2. Kad vam lupim šamar pa ćeš ti vidit ko je poštovan
Srdačan šamar
Bok svima kaj se dela, nemoj imat posla vise s tim luftbrenzerima to je navlakusa totalna da se lova zgrne od naivnih to smo vec utvrdili normalno.
Usput si instaliraj WOT na komp da ne bus nabasal na svakakve bezvezne i opasne stvari na internetu.
TO JE HARD DISK 1956... HARD DISK SA 5 MB MEMORIJOM.
U RUJNU 1956 IBM JE OBJELODANIO 305 RAMAC, PRVI KOMPJUTER SA HARD DISKOM.
HDD JE BIO TEŽAK PREKO 1 TONE I IMAO 5 MB MEMORIJE.
ZATO MALO VIŠE CIJENI SVOJ USB SA 8 ILI 16 GB
došlo na mail,jel to točno,nemam pojma
Logitech MX400
Evo mene samo na kratko. Bole me ruke od onog bildanja 
Jurra me danas stvarno dobro nasmijao.
he he he 
Ajmo ljudi častim rundu. Uzmie što želite - osim bubamare i konobarice :)
Znate kako se govorilo u mojoj školi - APP. Ako prođem pijem, ako padnem pijem. Čini se da debelo naginjem ovom drugom