valjda,ti borg uvijek uletiš ko iz vedra neba
Šulja se po frumu 
Tak je, uvijek vas pratim iz pozadine...
valjda,ti borg uvijek uletiš ko iz vedra neba
Šulja se po frumu 
Tak je, uvijek vas pratim iz pozadine...
bok,jesi vidil negdje fakea..nema ga u zadnje vrijeme..
Evoooooooo meeeeeeeee!!!!!
Nego bok seneka kaj se dela kod tebe,kako zivot ide? Evo mene malo skola muci(nikakve lose ocjene
) stalno najavljuju testove,sam kaj u nesvjest ne padnem od silnih testova i ispitivanja al kaj se moze,gura se!
Oly ti to imas svoju vlasitu internet stranicu 
Naravno 
Naravno 
Cak si i popularan,nevjerovatno,moj si uzor
olympusova stranica...
olympus.hr
Doxy je samo suspendiran... Što je s pod-om 009... Isto je nešto suspendiran?
on je sam htio suspenziju, valjda radi skole, ali se vratia
jel vam radi google!? ozbiljno pitanje!
jel vam radi google!? ozbiljno pitanje!
Meni se otvara nekih pola minute...
Dobro jutro. 
Ajmo ustaj radni narode 
jutro ljudi... evo sad u skolu, neman prvu uru 
Ovaj forum ima previše Bug-ova u zadnje vrijeme

Sam je tražio suspenziju na najdulji mogući rok.
Gluposti... Mogao je samo prestati dolaziti na forum ako ima već problema oko škole... ili ugasi komp dok radi zadaću 
Gluposti... Mogao je samo prestati dolaziti na forum ako ima već problema oko škole... ili ugasi komp dok radi zadaću 
Ne, jer to onda nije fora. Jer 'attention whore' mora objaviti na forumu da odlazi i tražiti suspenziju, jer da samo ode nitko ne bi skužio.
Ovo ne ide nikoga ponaosob, već generalno ljude koji objavljuju na forumu da odlaze... WTF?! O.o
Dobar dan.Svratio sam da vidim koga ima,pa idem ručat i u školu.
Ne, jer to onda nije fora. Jer 'attention whore' mora objaviti na forumu da odlazi i tražiti suspenziju, jer da samo ode nitko ne bi skužio.
Ovo ne ide nikoga ponaosob, već generalno ljude koji objavljuju na forumu da odlaze... WTF?! O.o
...dobro jutro svima...ja ne odlazim nego dolazim pa u to ime jedna kava na poznati račun...
;-)
Jednostavnije napisano...
Ljudi koji na forum dođu objavit da odlaze ili da sad idu po crni karton su tzv. 'attention whore'.
Oly je pitao zašto pojedinci nisu samo otišli, a ne tražili suspenziju i ne znam ti ja šta. Pa eto, zato jer se mogu pronaći u gornjem opisu.
Gluparije.
Ako želim otići sa foruma odem, ne treba mi 'namijerno' dobiveni crni karton a bome ni tema ili post oproštaja. Samo odem.
Osim ako sam attention whore, onda ću fol namijerno dobiti karton ili pisati 3 posta da odlazim.
...dobro jutro svima...ja ne odlazim nego dolazim pa u to ime jedna kava na poznati račun...
Kakvo jutro, pa vidiš da je podne