Ljudi dajte neku pjesmu,da se malo opustimo u birtiji...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima kaj se dela, od tog budu ljudi zaspali ti bokca zivlje malo fuckaj ga.
Eto onda jedne stvari koja razvaljuje totalno bi se reklo Kick Ass sjajna stvar kliknut HD, ak se pomakne slucajno Bug-ov server ili ak dođe do stucanja foruma obratite se Saxon-ima hebiga.

Sada vec udara odlicna mjuza u birtiji
!!!
Dobar dan.Sutra konačno petak!
O Rambo. I ti se u birtiji opijaš.
Kako je na godišnjem. Ide, jel. Odmaraš uz malu dozu spama

Dobar dan.Sutra konačno petak!
hehe....vama je super sto je petak a meni nije,skola se polako priblizava...
U biti ovo je pjesma od Nightwish - Wishmaster, ali momak je ubacio slike.
(u slucaju da nisi skuzio, ako jesi onda objasnjenje drugima :D)
P.S. video ti je odlican!
A ništa,idem ja ubiti oko koju ćuku,pa vježbat matematiku.
Jao, sada doma za par minuta, najest se i MW2 malo, pa Enterprise. i RANO u krevet, ni nespavalcice neću dočekati. Nisam se naspavao cijeli tjedan.
U biti ovo je pjesma od Nightwish - Wishmaster, ali momak je ubacio slike.
(u slucaju da nisi skuzio, ako jesi onda objasnjenje drugima :D)
P.S. video ti je odlican!
Nightwish da fino se vidi a bogme i cuje uglavnom djecji vrtic, nije to za moja uha nit pod razno meni treba Painkiller.
Meni treba još nešto jače - danas sam u raspoloženju da ubijem one koji mi dignu tlak
Inače dobar dan svima.
Deset minuta tržim CD koji mi je bio pred nosom LOL

...za kolko ga "tržiš" šverceru jedan...
Deset minuta tržim CD koji mi je bio pred nosom LOL

Samo je jos falilo da se poskliznes na njega i opadnes na rit onda bi to stvarno bilo preveč.
Evo piva za kaznu 
...hvala na pivu...danas bi Oly i ja trebali častit, ali on valjda škrtari pa moram i ja...
...evo, danas mi je deset mjeseci pa da malo zavučem ruku u va. ovaj svoj đep i počastim...
čestitam,i čvarci polako se pune,zvjezde su ti sklone
...evo, danas mi je deset mjeseci pa da malo zavučem ruku u va. ovaj svoj đep i počastim...
Dobro da si me podsjetio... Skroz sam zaborabio 
cestitam ;) 
nadam se da ces desetti mjesec na forumu zapamtiti po dobijanju jos jedne zvjezdice :-))
Cestitam na desetaci se razme fuckaj ga, ima li u toj zbirci pijace mozda Betonskog Vina ili Zagorskog Delanca jer ovak iz daljine ne vidim bas dobro.

zvijezda i pol