Lijep pozdrav svima.
evo naš kladioničar...
Lijep pozdrav svima.
evo naš kladioničar...
Pozz ljudi.. Evo mene nazad..
Bio sam vani malo kad je vec lijep dan..
Evo slike kako izgleda telka u radu..
Legendarni Falco.
.Pozz ljudi.. Evo mene nazad..
Lijep interijer imas u kuci.
Pozz ljudi.. Evo mene nazad..
Lijep interijer imas u kuci.
Hvala.. To mi stari sve radi (a vozi kamion.. lol)...
...kaj ima ljudi...evo ja kopiram malo jurru...ali nemam slike kafice :(... 
Dobar dan!Šta se radi?
Dobar dan!Šta se radi?
Rekao bih Vecer! Ja evo malo gledam tv,ali nema nish konkretno....sta ima kod tebe?
al zato veceras u 21h film pljacka na rtl-u.
Dobar dan!Šta se radi?
Rekao bih Vecer! Ja evo malo gledam tv,ali nema nish konkretno....sta ima kod tebe?
al zato veceras u 21h film pljacka na rtl-u.
Meni je cijeli dan dan
!Ja sam tek sad došao na komp a prije sam se izležavao.Možda odigram malo Pes,dosadno mi je
di ste ljudi,evo i mene...dosad nisam bio u ovoj tebi...hehe.....pozz svim hip-hoperima i basketbalijama....i onima koji to vole....
dosta bilo risena za danas, ubija me brat pokazujen mu pitagorin ''pičak'',
svaki put me još malo iznenadi s gluposti a:c=5:13, je za njega kavntna fizika...joj
...ma pusti matematiku u ovo doba, ja više nisam siguran jel' ovo jedna ili dve flaše...
pomoć ću ti to je ipak jedna.... iako bi svi volili da su dvi..
Ovaj Garfield-LŠ svima daje thumb down. Koji mu je vrag. Urotio se protiv cijelog foruma 
Vidim da ga neki peglaju istom mjerom 
u kojim temama? trebali bi ga malo dovuć u birtiju da popričamo ko ljudi,ja sam inače njegov štovatelj..
On ne priča, on je možda Predator, a opširni tekstovi koje ponekad viđamo, poruke su s njegovog matičnog broda.
Da ima malo svijesti pokazuje činjenica kako je sposoban dijeliti palčeve, koji na su na Zemlji pod ekstremnom G-silom

P.S. Garfield, ne ljuti se, samo se šalim ;)
Pozdrav ekipa nije me bilo čitav dan na forumu pa sad došao tek,vidim da ste nesto raspravljali o zvjezdicama i ostalim stvarima 
Dobar dan svim spamerima, sad slijedi "razgibavanje" poslije ručka, onda idem malo oko ubit i put pod noge, tako da...
Još malo pa na hrkanje, ne 
Da ima malo svijesti pokazuje činjenica kako je sposoban dijeliti palčeve, koji na su na Zemlji pod ekstremnom G-silom

P.S. Garfield, ne ljuti se, samo se šalim ;)
nemoj da moramo zvat švarcenegera 
Pozdrav jurluk.
Ev'tek sam sad shvatio da je eRepublik odlična igra.
Jedva čekam sutra.
Sad sam se sjetil jedne banalne rečenice koju sam negdje prije videl:
"imam 128mb grafičke koja mi pripada"
LOOOL
LOCK!!!!!!!!!!
SELITE U NESPAVALICE
otvaram..
Jutro ljudi, kako je
Dobar da!Svaka 3 sata jedna poruka,a praznici.Slabo nešto se spama biće da su se svi uhvatili posla oko zvjezdica,pa manje spamaju u bircu i pospancima.Ivan je rekao da je aktivan u dvije teme,hah,i ja sam pa kaj.Ako ima koja tema da nekaj velim i pomognem savjetom koji je pomogao meni,editiram,a ako nema onda sam uglavnom u bircu...
Zakon! 

je,kad si dobil karton?
je,kad si dobil karton?
njet, a nije da mi predstavlja nešto posebno u životu 
mislim da bi ti još dva predstavljala nešto u životu