Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.527.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
rambox kaže...
Armor kaže...

Moje novo ozvučenje, sad kad su otišli Z-2300 (i G25 :() 

A kud ide PC uskoro u penziju mozda stari djelovi, jao si ga tebi ak je to ona verzija 6400+ od 125W jer trosi ko tenk.Nevinašce Inace ta tvoja maticna podrzava vecinu novih AM3 procesora ima podrsku s najnovijim Bios-om pa ju nuzno ne moras nit mjenjat samo gore udaris jedan X2 ili X4  novi AMD proc i to je to.Cool

Nažalost ide ali kompletan "pay out" silazi u beskrajne provalije ZABA-e :(

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Dobar dan svima.. Evo taman sam se vratio iz grada (Kupio telku napokon!!Smijeh).. Evo slika (+moja soba poslije Nove..).. Osnovnoskolci i srednjoskolci, uzivajte jos ovih par dana..Osmijeh

Daj još nabaci park slika kad ju spojiš.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 16:02 (dncrmt).
18 godina
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
seneka kaže...
rambox kaže...

Ja bi molio pet litara delanca ako moze ima li to u ponudi birca!!!Cool

opa!!!

As ti gospe sad su pocela i podmetanja ko u predsjednickoj kampanji pa sad ispadam i teski ispicutura.Belji seNevinašce

17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
rambox kaže...
seneka kaže...
rambox kaže...

Ja bi molio pet litara delanca ako moze ima li to u ponudi birca!!!Cool

opa!!!

As ti gospe sad su pocela i podmetanja ko u predsjednickoj kampanji pa sad ispadam i teski ispicutura.Belji seNevinašce

pardon,citiram tvoj post odavde,doduše prije osam mjeseci,al sve legitimnoOsmijeh

18 godina
Armor kaže...
rambox kaže...
Armor kaže...

Moje novo ozvučenje, sad kad su otišli Z-2300 (i G25 :() 

A kud ide PC uskoro u penziju mozda stari djelovi, jao si ga tebi ak je to ona verzija 6400+ od 125W jer trosi ko tenk.Nevinašce Inace ta tvoja maticna podrzava vecinu novih AM3 procesora ima podrsku s najnovijim Bios-om pa ju nuzno ne moras nit mjenjat samo gore udaris jedan X2 ili X4  novi AMD proc i to je to.Cool

Nažalost ide ali kompletan "pay out" silazi u beskrajne provalije ZABA-e :(

Pa iskoristi staru maticnu ne bus nist puno dobil u performansama na novoj maticnoj osim kaj bus mogel vise klokat no uglavnom nista ne gubis puno. Ak ipak mislis prodat maticnu onda barerm gore nabaci najnoviji Bios i to napomeni da ima najnoviji Bios pa bus je lakse mogel prodat itekako kad na nju onda mogu svi procevi novi do 95W.Cool

17 godina
FiCo_Ri kaže...

Dobar dan svima.. Evo taman sam se vratio iz grada (Kupio telku napokon!!Smijeh).. Evo slika (+moja soba poslije Nove..).. Osnovnoskolci i srednjoskolci, uzivajte jos ovih par dana..Osmijeh

e pa to je telka...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Fake_Alert kaže...

Znaci onda je i ivan gotov cim pije na jurrin racun.Jao si ga tebi ivaneBelji se

...a da si ti nekoga doma nag.z.š pa ćeš imati brata...Belji se

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 3:28 (Jurra).
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Makić kaže...

ma mene sjeb.. to sta nisam ima neta kad su uvedene zvjezdice

jer smo tada ludacki radili u nespavalicama... tako da u tom

grmu lezi zec, a odavno vec nisam dobija promaknuce..

treba pomagati,pomagati..a ne spamati kao ti..pogledaj mene i fakea,ko generali!

Ja sam aktivni član zajednice, pa su mi nedavno skinuli jednu zvjezdicu, otkada su uvedene imao san dvije ipo, sad imam dvije...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
18 godina

Ovi BUG-ovci nemaju obzira prema muslicima... Sad su oni maknuli bozicni banner...pfff Cool. Majke ti mile kolko sam se danas razlicitih parfema nasmrkal... sad mi valjda i napoj mirisi (no svinjska gripa je prosla, tak da nema straha... xDD). BTW - Drustvo ZIVJELI !!

17 godina

Ne moram ni pitati što se radi. Već znam da je samo sapam i skupi hardver Sramim se

EDIT:

Ha ha ha odem ja na facebook kad ono vidim "koji ***** mi je provLIO u fejsbuk?? molim nek se jani va šalter br. 4 za besplatne baje hvala" Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 17:35 (Ivan M.).
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...
seneka kaže...
Makić kaže...

ma mene sjeb.. to sta nisam ima neta kad su uvedene zvjezdice

jer smo tada ludacki radili u nespavalicama... tako da u tom

grmu lezi zec, a odavno vec nisam dobija promaknuce..

treba pomagati,pomagati..a ne spamati kao ti..pogledaj mene i fakea,ko generali!

Ja sam aktivni član zajednice, pa su mi nedavno skinuli jednu zvjezdicu, otkada su uvedene imao san dvije ipo, sad imam dvije...

ha čuj ka si otišao u kanadu,a i od tam samo u birtiji visiš..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 17:38 (seneka).
16 godina
neaktivan

ola ljudi.....

evo ja iden za uru vrimena na pice sa jednon zenskon(mozda kad se vratin bude cura :D) nego ovako....nikad nisan nesto vata onako nego bi se samo dogodilo...ali moze li koji savjet od vas starijih jebaca kako neki govorcic prije pitanja odrzat ono da je obori s nogu :D, da ne spusin ovu priliku .... zahvaljujem

17 godina

ja jedno vrijeme sam imo 2.5- s tim sam mogo čak na prvoj stranici"najboljih autora" bitiBelji se

ali vam- tamo, crveni od naxeem-a, malo sam manje aktivan i sad sam na mizernih 1.5Smijeh

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
17 godina

Ovaj Garfield-LŠ svima daje thumb down. Koji mu je vrag. Urotio se protiv cijelog foruma Nevinašce

Vidim da ga neki peglaju istom mjerom Cool

18 godina
Mitsuoka kaže...

ola ljudi.....

evo ja iden za uru vrimena na pice sa jednon zenskon(mozda kad se vratin bude cura :D) nego ovako....nikad nisan nesto vata onako nego bi se samo dogodilo...ali moze li koji savjet od vas starijih jebaca kako neki govorcic prije pitanja odrzat ono da je obori s nogu :D, da ne spusin ovu priliku .... zahvaljujem

Plati joj dovoljno Jegera i zasigurno bude pala s nogu

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
ja napocetku 1.5 pa dogurao jednom do 3 i onda dugo vremena bio na 2.5 i sad sam se opet vratio na 3.
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
neaktivan

Nije mi jasno što se svi obazirete na tog lika.Nek' daje TD koliko hoće,što vas briga.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 17:51 (dncrmt).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Mitsuoka kaže...

ola ljudi.....

ne pije ta nesto..... tj ne toliko da se nalije ka stoka.... to san pokusa na novaoj.... ali nista od toga... jesmo zabrijali.... pa san ja otisa van grada i danas s njon na pice.... vidit kako stvari stoje

18 godina
Ivan M. kaže...

Ovaj Garfield-LŠ svima daje thumb down. Koji mu je vrag. Urotio se protiv cijelog foruma Nevinašce

Mene kod tog lika uzasno frustrira njegov avatar... Prokletog tudjmana je stavil za avatar...

17 godina
Mitsuoka kaže...
Armor kaže...
Mitsuoka kaže...

ola ljudi.....

ne pije ta nesto..... tj ne toliko da se nalije ka stoka.... to san pokusa na novaoj.... ali nista od toga... jesmo zabrijali.... pa san ja otisa van grada i danas s njon na pice.... vidit kako stvari stoje

reka je moj prijatelj filozof iz doma, stvarno ide filozofskia faks...

uzmi jedan rafaelo i kad bude pila kavu izvadi da ne vidi...

onako mali znak paznje i dobro pali....

16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Mitsuoka kaže...
Armor kaže...
Mitsuoka kaže...

ola ljudi.....

reka je moj prijatelj filozof iz doma, stvarno ide filozofskia faks...

uzmi jedan rafaelo i kad bude pila kavu izvadi da ne vidi...

onako mali znak paznje i dobro pali....

e viis ovo nije lose....samo triba para...kad cu je vec castit picen....jbemu

16 godina
neaktivan

Vecer! Sta ima?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 18:21 (stevan94).
16 godina
neaktivan

A evo,malo se surfa netom,mislim si pogledati neki film i tako...

alrighty then
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Vecer! Sta ima?

a evo nista..... iden se malo spickat(sredit :D) pa điberin vanka :DD:D:D:D:D

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

A evo,malo se surfa netom,mislim si pogledati neki film i tako...

ako veceras ima neki dobar film,daj reci pa da i ja nesto vidim :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

Imaš pljačku na RTL-u oko 21 sat.Robert DeNiro,Marlon Brando i Edward Norton.Ali promjena plana,upravo me frend zvao pa ćemo ići pogledati Avatara u 3D-u.Cool

alrighty then
17 godina
Mitsuoka kaže...
stevan94 kaže...

Vecer! Sta ima?

samo uzmi oni jedan imaš ne svih 6 nego jedan,....

16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Mitsuoka kaže...
stevan94 kaže...

Vecer! Sta ima?

samo uzmi oni jedan imaš ne svih 6 nego jedan,....

jos da iman hvala botun.........al smislit cu nesto

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

u kojim temama? trebali bi ga malo dovuć u birtiju da popričamo ko ljudi,ja sam inače njegov štovatelj..

17 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima.

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice