Pozdrav ljudi, kaj ima
Bok. Evo,cudim se kako nisam suspendiran:/
Kaj si nekom modu ofiral curu? 
Pozdrav ljudi, kaj ima
Kaj si nekom modu ofiral curu? 
Pozdrav ljudi, kaj ima
Pa koga si to naljutio??
zašto?! 
Ma,u temi Sretan Bozic neka budala rekla kako temu treba zatvoriti i kako njega boli racku sto neki "bradonje" slave Bozic danas. Onda sam ja napisao kako su Hrvati najgluplja nacija na svijetu.
Bla,bla...
Pozdrav ljudi, kaj ima
pozz. ima svega. ja dobio 5. zvjezdicu, po drugi put. hehe. a moram se pohvalit :)
Opa, čestitam :)
Ja imam 3.5 od kad su uvedene, imal sam u nekoliko navrata i 4...
Ma,u temi Sretan Bozic neka budala rekla kako temu treba zatvoriti i kako njega boli racku sto neki "bradonje" slave Bozic danas. Onda sam ja napisao kako su Hrvati najgluplja nacija na svijetu.
Bla,bla...
...ne dulji to...uostalom budale "nemaju nacionalnost"...
Pozdrav ljudi, kaj ima
pozz. ima svega. ja dobio 5. zvjezdicu, po drugi put. hehe. a moram se pohvalit :)
ja sam imao 3 i pol od kad su uvedene... sad imam dvije i pol

1680x1024 brijem da je ta...Na HD5970 CF pitas koji detalji? Pih
Pozdrav ljudi, kaj ima

Kada su uvedene imao 4, dogurao do pet, mjesec dana bio neaktivan (ljetovanje) pa pao opet na 4.5 i sada stabilno držim 5 već neko vrijeme.
...baš gledam...prenisko sam plasiran na ovoj listi, moram to popravit' sa kojim duplim postom...
Hmm pogledaj tko ti je iza guze:)
...ma vidio sam ja to odmah...
Pozdrav ljudi, kaj ima

Kada su uvedene imao 4, dogurao do pet, mjesec dana bio neaktivan (ljetovanje) pa pao opet na 4.5 i sada stabilno držim 5 već neko vrijeme.
Ako neokrenes rundu i ivo vidi da nema nista za pit i uvalit ce ti karton,a ti zaduzen za rundu pa bus onda pal opet na 4.5 i onda si gotov
Ako neokrenes rundu i ivo vidi da nema nista za pit i uvalit ce ti karton,a ti zaduzen za rundu pa bus onda pal opet na 4.5 i onda si gotov
Ma kakav karton?! Ban odmah! Dzabalaberi koji samo cugaju na todji acc nisu welcome here.
...baš gledam...prenisko sam plasiran na ovoj listi, moram to popravit' sa kojim duplim postom...
Hmm pogledaj tko ti je iza guze:)
Valjda se nada da ga je napokon skratio za glavu kao što mu je i bila želja
Ma kakav karton?! Ban odmah! Dzabalaberi koji samo cugaju na todji acc nisu welcome here.
Znaci onda je i ivan gotov cim pije na jurrin racun.Jao si ga tebi ivane
ma mene sjeb.. to sta nisam ima neta kad su uvedene zvjezdice
jer smo tada ludacki radili u nespavalicama... tako da u tom
grmu lezi zec, a odavno vec nisam dobija promaknuce..
Hmm znas sta zene rade za promaknuce pa pocni i ti.
treba pomagati,pomagati..a ne spamati kao ti..pogledaj mene i fakea,ko generali!
treba pomagati,pomagati..a ne spamati kao ti..pogledaj mene i fakea,ko generali!
Također - prije pomagao, a sada nespavalice, birc i komentiranje novih tema, eventualno ponekad pomognem. Živim na staroj slavi dokad god je moguće
guze ipak ne dam... hehe
ma kad si ti ikome pomoga...
Također - prije pomagao, a sada nespavalice, birc i komentiranje novih tema, eventualno ponekad pomognem. Živim na staroj slavi dokad god je moguće
Znači ti lijepo zaradio svojih pet zvjezdica pa u mirovinu i sada k'o penzić visiš po kavanama i nespavalicama.
Moje novo ozvučenje, sad kad su otišli Z-2300 (i G25 :()
jadni susjedi
jadni susjedi
Da bi oni bili jadni, ja moram trpjeti da mi srce kuca kak bas udara
Ako žbuka ne počne otpadat kad ga okreneš na max,ne valja
A jel primjećujete kaj visi kraj desnog gornjeg kuta monitora 
A kud ide PC uskoro u penziju mozda stari djelovi, jao si ga tebi ak je to ona verzija 6400+ od 125W jer trosi ko tenk.
Inace ta tvoja maticna podrzava vecinu novih AM3 procesora ima podrsku s najnovijim Bios-om pa ju nuzno ne moras nit mjenjat samo gore udaris jedan X2 ili X4 novi AMD proc i to je to.
http://www.gigabyte.eu/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2607#anchor_os
Dobar dan svima.. Evo taman sam se vratio iz grada (Kupio telku napokon!!
).. Evo slika (+moja soba poslije Nove..).. Osnovnoskolci i srednjoskolci, uzivajte jos ovih par dana..
Ja bi molio pet litara delanca ako moze ima li to u ponudi birca!!!
opa!!!