@Jurra
sad me pravo prepade,da sam ja napisao posteni,a JA SAM NAPISAL NEPOSTENI JER NISAM RAZUMIO NJEG. PORUKU xD
LOL, koja konfuzologija. 
@Jurra
sad me pravo prepade,da sam ja napisao posteni,a JA SAM NAPISAL NEPOSTENI JER NISAM RAZUMIO NJEG. PORUKU xD
LOL, koja konfuzologija. 
...ali da je andy zaslužil thumb down u to nema sumnje...
haha.......a evo dao sam mu thumb up
Ej, zadnje što sam htio je politiku u butiku, nit je volim nit je podržavam i slično, ali trenutak je između dva zla odabrati ono manje, a što se tiče doživljaja, uskoro ću nešto napisat, svaki dan puno stvari se dogodi, tako da treba svemu tome da se slagne neko vrijeme...Ali, ne mogu se naviknuti na ovo vrijeme ovdje, cijelo vrijeme sniježi, temperatura se ne diže od ispod ništice, a čujem da i kod kuće nije neka velika razlika, jedva čekam otići više na NBA utakmicu, ali kako čujemo toronto sada sve do subote igra u gostima, tako da je rođak pripremio jednodnevni izlet preko granice u SAD, nije baš blizu, ali rođak je odlučno rekao da moram vidjeti tekmu pa je izjavio da ćemo ni manje ni više nego sutra gledati charlotte bobcats-ny knicksa u gradu koji nikada ne spava, jedva čekam, putovanje će trajati dugo, vjerojatno ćemo se uputiti predvečer tako da, čujemo se tek u petak ili četvrtak navečer, tako da ...
haha.......a evo dao sam mu thumb up
...sad je sve u redu...drugi put pazi kol'ko piješ...
Dobro jutro, evo da se javim svima, probudio sam se prije jednog sata, kako ide sve u Hrvatskoj?
Jel imate grtalice tamo?
Da, imamo grtalice, ali rođak je rekao da se neće seliti na floridu.
joj, koja panika, ugasiasvitlo u sobi i dacu sist za komp
i rukom gurnem čašu neksvika, sve po zvučnicima, daljinskom
i najgore po mobu, brzo gasi rastavljaj čisti, sve dobro prošlo...
Večer.
Kakvo je sad to skrivanje linka iza smješka.
(ovaj smajlić nemoj provjeravati jer nije linkan
kao ni ovaj drugi)
Baš sad malo gledam po forumu kako neki žele napraviti CD kao ovaj iz Bug-a pa da imaju svoje programe na jednom mjestu, e pa i ja to planiram napraviti
samo nikako ne mogu naći neki dobar pogodan program za to.
Hvala
!
Dobro jutro.
Dobro Jutro! Ne mogu te vise prepoznati sa tim novim avatarom....
Da ti pravo kažem,ne mogu ja ni sebe.Ali to je Ace Ventura,pa dok mi ne dosadi imat ću ovaj avatar.
lijep pozz iz slovenije:D
ajde jednu na moj racun
bok,ti si slovenac?
edit:sad vidim da si s krka,šilo..tamo sam bio..
Čovječe, jeste vidli koliko je mega stvari ekipa sa ovog foruma dobila na lockerzu?
Nije ni čudo da uvjeravaju ljude da nije scam.
ma ja na skijanju:D
uzeo net,7eura 7 dana, 13download,3upload