Jel itko ima ikakvu ideju kak natjerati liniju http://www.sony.co.uk/product/hfs-mini-systems/mhc-rg590s da svira Shuffle?
Ostala sam zapanjen činjenicom da nema te funkcije, skužil sam to nakon 3 godine 

Jel itko ima ikakvu ideju kak natjerati liniju http://www.sony.co.uk/product/hfs-mini-systems/mhc-rg590s da svira Shuffle?
Ostala sam zapanjen činjenicom da nema te funkcije, skužil sam to nakon 3 godine 

Ja na ovome forumu koliko toga pročitam, toliko toga novog zasvijetli. Nema druge nego kliknut na označi sve kao pročitano 
Pozdrav ljudi, evo mene sa ručka, prijao mi je sasvim lijepo...
jesi bio na košarci?
Ja na ovome forumu koliko toga pročitam, toliko toga novog zasvjetli. Nema druge nego kliknut na $(document).ready(fpratim_init); označi sve kao pročitano 
Sad bum te prijavil 
Shit!
Sad sam vam baš trebao pokazati moj "amazing"score u uploadu na uTorrentu.
Na kraju,zayebala me tipkovnica.Nije bio uključen Scrool Lock pa nisam mogao Print Screenat.
Inače,score je 125 kb/s.
Takvo što nemaju ni kod LUXX-a u Njemačkoj.
Nadam se da nitko nije kliknuo gore na link označi sve kao pročitano

Ja na ovome forumu koliko toga pročitam, toliko toga novog zasvjetli. Nema druge nego kliknut na $(document).ready(fpratim_init); označi sve kao pročitano 
Sad bum te prijavila 

LOL Speedy Gonzales 
BTW, nakon 3 godine i 20 min skužil sam da ima shuffle 

Ma jok nisam ne samo smo imenjaci ja i ovaj nas gitarist i spletom okolnosti smo se i upoznali i to je to.
Sad bum te prijavila 
Vidi ovog sta mi editiras postove pa budem i tebe prijavil skup s ivanom
E ivane moj jos cu dobit karton jer ce ispast da sam cijeli forum procitao
Ma jok nisam ne samo smo imenjaci ja i ovaj nas gitarist i spletom okolnosti smo se i upoznali i to je to.
ajde nek ti bude,al ak te vidim u gradu i viknem rambox a ti trzneš..platil budeš piće za sve ovo kaj si mi pomagao do sad

Vidi ovog sta mi editiras postove pa budem i tebe prijavila skup s ivanom
E ivane moj jos cu dobit karton jer ce ispast da sam cijeli forum procitala
Pa mislim ono 

Ja ću poludit sa ovim mišem... poždero mi je sve baterije, opet treba kupit nove.
OMG LOOOOOOL

forum je danas poludio
Pa mislim ono 
Stvarno nisam znao da si (slika u prilogu)
Stvarno nisam znala da si (slika u prilogu)
Ne mogu se natjecati s vama, nisam baš vješt sa touchpadom pa mi sve sporo ide.
Stvarno nisam znao da si (slika u prilogu)
Oho
Koja mi je to cura ukrala avatar.
Neka ga lijepo vrati 
Stvarno nisam znala da si (slika u prilogu)
Ne mogu se natjecati s vama, nisam baš vješta sa touchpadom pa mi sve sporo ide.
.
Pozdrav ljudi, evo mene sa ručka, prijao mi je sasvim lijepo...
jesi bio na košarci?
Nismo još bili, sad ništa ne igraju kod kuće, ali do subote će bit nešto tako da, baš su trećega igrali kod kuće protiv spursa, ali nismo sitgli na tu tekmu, ali stići ćemo na nešto...
Baš me nekak uhvatila nostalgija za Back to the Future filmom...
Šteta kaj ga nemam :(
Sta kazete?......... LOSE
šta loše!? predobro!

Meni se baš sviđa ovak u crno friško ofarbano.
lol pa šta fali, baš je zakon
šta loše!? predobro!

Ma jako sam se zeznuo sto nisam stavio temeljnu boju i sto nije barem kuciste za kojih 10 cm vece da mogu nasadit i pexi na bok ali onda bude guzva u kucistu al to necu,rade cu kupit novo kuciste i tam nabacit neonku i milina
Baš me nekak uhvatila nostalgija za Back to the Future filmom...
Šteta kaj ga nemam :(
Lako za to samo zaviris na Torent - Tv i uskoro ga imas na pladnju za gledanje, uglavnom taj serijal je odlican bez prigovora. Najbolji filmovi su uglavnom vrlo stari malo je danas novih filmova koji su odlicni samo recikliraju i snimaju gluposti bez reda i rasporeda samo da se nekaj snima.
Jutro narode, nema spavanja, bug čeka. 
Jutro narode, nema spavanja, bug čeka. 
jutro...ja se evo sad probudio....
Jutro svima! Sta ima?