Ajde,drago mi je da si se tako brzo snašao i sve najbolje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sretna nova i sretan bozic i sve najbolje LUXX nismo te dost dugo vidli pa ti malo okreni koju rundu da je nemoram
Dobrodosao ponovo !
pozdrav luxxu..
čuj fake prijavila se jedna cura na forum jučer,bila je u bircu,tebe nije bilo...šteta
edit:iwana silwa koji mi je vrag
Bok birtijasi.
Evo da se javim.
u Njemackoj je zasad sve po planu.
Stan sam nasao, posao jos ne ali prvo moram ionak na operaciju.
Zasad sam uzo staru kantu od kompa preko ebay-a (Dell Optiplex 280)
Cist dovoljno za surfanje.
DSL naravno takoder.
Ima ponuda od "kabelBW" internet flat 25000,telefon flat i kabelska televizija sve skupa za 29,90 eura ;)
neka se nasi lopovi srame sa njihovim cijenama i brzinama.
Uglavnom ja sam dobro kao i zena i klinac.
eto toliko od mene zasad
Ček, ček. Koja ti je brzina
25 MB/s 
Naši su pravi lopovi 
Dobar dan svima.. Da se i ja malo javim.. LUXX, sretna nova i Bozic!! 
Sta se radi kod vas? Ja sam se htio ic grudat, al se snijeg otopio..

A nis,bil sam na moddanju kucista,bude druga dosla
A nis,bil sam na moddanju kucista,bude druga dosla
kaj bude druga došla!?
ne bum te ja tražil okolo
Bok birtijasi.
Evo da se javim.
Ajd bar neka dobra vijest danas!
Drago mi je da si opet tu.
Ajde provuci kabel do mene pa da ti malo kradem taj ultrabrzi net:)
Pozdrav tebi, zeni i klincu i sretna vam nova. Nadam se da je zdravlje ok:)
OMG proklet bio FF!!!!!..Non stop nerespodna pa malo responda i tak u krug! OMG zivcira me to a nesmijem ga maknut jer imam addon za passworde koji pamti sve to a na nekom drugom browseru to nisam mogao takav addon nac koji pamti sve i koji mi auto filla kucice gdje trea kaj upisat! Eo dok pisem ovu poruku malo malo mi steka FF.
OMG proklet bio FF!!!!!..Non stop nerespodna pa malo responda i tak u krug! OMG zivcira me to a nesmijem ga maknut jer imam addon za passworde koji pamti sve to a na nekom drugom browseru to nisam mogao takav addon nac koji pamti sve i koji mi auto filla kucice gdje trea kaj upisat! Eo dok pisem ovu poruku malo malo mi steka FF.
meni google chrome nikad nije zakazao...koristim ga otkad je izasao....
meni google chrome nikad nije zakazao...koristim ga otkad je izasao....
Jel postoji addon koji ti moze auto fillat kucice na kojima pise tipa : Name,Year,email i slicno pa da ti on ponudi kaj bu napiso ? Ako da onda mi reci koji je to addon i s cim da bookmarke i passwove prebacim na chrome i prelazim iste milisekunde a ff zaboravit fo'eva
Svaki browser ima mogućnost čuvanja lozinki bez ikakvog add-ona.
Svaki browser ima mogućnost importiranja zabilješki i lozinki iz bilo kojeg drugog browsera bez ikakvog add-ona.
Svaki browser pamti što se upisivalo u kućice bez ikakvog add-ona.
Svaki browser ima mogućnost importiranja zabilješki i lozinki iz bilo kojeg drugog browsera bez ikakvog add-ona.
da, meni stalno pamti sve
Eh, upload je i tamo relativno jadan.. treba prodat stalni vod i u njemačkoj, valjda onda dignu i upload 
Probaj addon Sxipper pa mi reci dal je isto ko defaltno pamcenje ili s addonom.
vec vecer, vidin luxx se javia bilo i vrime, pozzdrav od mene...
malo san matrice vejzba.. tribalo bi 7 na faks, al mis da cu i to
odgodit do ponediljka... napokon proradia bug.
Evo ja u 2010. sam krocio s pola zvjezdice vise ! :D Zivjeli ! xDD
Bok Ljudovi...!! Evo da se i ja javim na kratko,danas nisam bio kuci citav dan...
JES JES JES JES EVO I MENI POLA ZVJEZDICE, NAPOKON!!!!
blago tebi... evo stavia skidat guild wars i heroes of neweth
hahaha čestitam.
btw evo baš odo probat igrat malo heroes of neweth da vidim kakvo je to
haha.....ajde nek si bar to dobio :) samo je nemoj izgubiti u narednih mjesec dana
Evo ja u 2010. sam krocio s pola zvjezdice vise ! :D Zivjeli ! xDD
Skuzio i ja da sam dobil pol zvijezde vise HELL YEAH!!!
Znaci uzoran sam korisnik,jesam đa*la
A ja se jos ne micem sa ove pune zvjezidice

...
Ma nema ljepšeg dana!!!
Ustanem ujutru na lijevu nog, i spucam desnom o stolicu, je*em ja sve po spisku i onda glavom u štok, i ajd, ja VUSAA, i smirim se, odem tamo sa starcima, gledam tv, kad će ti stari moraš zubaru ič popravit taj lijevi zub, mene hastra i ja ajd. Sjednem za komp pređem do zadnjeg levela serious sam, kad ono hebeni crack ne valja, ja tražim fix i nađem i igram kad me igra sheba, na netu nema rješenja, ja ne kontam kako onog krkana prijeći, odem zubaru, a onaj mi kaže da mi je desni pokvaren, a ne samo lijevi, ja ono WTF?!, i onda mi je 1 sat, puni sat to radio, ja mu reko de molim te stavi najjaču anesteziju, natezali se 10 min oko toga, i on ajd, stavio mi to, evo još uvijek glavu ne osjećam! Dođem kući, i skontam da me brat šakom udara po glavi. I evo sad BOL nije radio kak treba meni već pokipilo! I sad me obradova pola kile bureka i pola zvjezdice, al valja reć starcima sutra da padam iz 4 predmeta. To me hebe.
Dobar dan!Nema me dva dana i vi zaspamate do 800. stranice
.
Šalim se
,a ima i kod mene dobra vijest,pojavila se druga zvjezdica
!