Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.536.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Oly_E3 kaže...

Hola ljudi! Radim na reviewu koji se zove: 4870 vs. 4870 Crossfire... Čisto da napravim jednu pravu uspordebu single vs. dual GPU sustava. Radim na dvije reze (1280 x 1024 i 1920 x 1080) da vidimo kako se koji sustav nosi na njima, a review očekujte sutra u popodnevnim satima Cool

Podaci za review se počinju obrađivati Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

ja svoga nisam nikako minja....naj origigi je pa...

zato samprepoznatljiv po njemu...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina

Samo da vas pozdravim. Tko je bio sretni dobitnik broja 666 666, taj je vjerojatno i kriv što je danas kiša Namigiva Cool

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Samo da vas pozdravim. Tko je bio sretni dobitnik broja 666 666, taj je vjerojatno i kriv što je danas kiša Namigiva Cool

Kiša? Ovdje sja sunce Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...

ja u kratkim rukavima i gacama.. ludilo bar nesto dobro danas

16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...

ja u kratkim rukavima i gacama.. ludilo bar nesto dobro danas

ja jos u pidzami :P.....nesto mi se neda oblaciti danas....Lol

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Oly_E3 kaže...

Hola ljudi! Radim na reviewu koji se zove: 4870 vs. 4870 Crossfire... Čisto da napravim jednu pravu uspordebu single vs. dual GPU sustava. Radim na dvije reze (1280 x 1024 i 1920 x 1080) da vidimo kako se koji sustav nosi na njima, a review očekujte sutra u popodnevnim satima Cool

Podaci za review se počinju obrađivati Cool

Ubaci i 1680x1050 ako mozes. To je danas vec skoro standard:)

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
šiloman kaže...

da,ali nesmijem izgubit nista,u bookmarkima imam vazne str,

btw. zas revo uninstaler a ne preko control panela

Bok svima kaj se dela, pohrani Bokmarke prije pa onda tek mos deinstalirat potpuno firefox tak je najbolje ak ima problema. Znaci odi  gore u Firefox na Bokmarks pa Organize Bokmarks pa onda Import And Backup i onda izabers Backup i pospremis to na sigurno. Posle samo istim putem ubacis u Firefox bokmarke nakon nove instalacije sa Restore, a kak ide sa Revo Uninstaler potpuna deinstalacija programa pogledaj dole na videu.Cool

http://tinypic.com/m/5wxvut/2

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 14:15 (rambox).
17 godina
neaktivan

Poz ram!

Sorry sta ni nisam odgovorio na pp. Malo sam u guzvi. I ja cu najvjerojatnije uzet ono externo za t-srot hard.

Kome to FF steka? Koristite MozBackup i pospremite sve (bookmarkove, postavke, addone itd.)

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina

Here we go again.Prvo mi nax uvali kartoncinu radi spamma (jedna poruka) i taman istekne taj karton i sad mi nasty uvali drugi sam radi glupog citata..Eto vam 2009 godine..Sam kartoni,e pa sljedece necu ni jedan dobit! Promise!

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Here we go again.Prvo mi nax uvali kartoncinu radi spamma (jedna poruka) i taman istekne taj karton i sad mi nasty uvali drugi sam radi glupog citata..Eto vam 2009 godine..Sam kartoni,e pa sljedece necu ni jedan dobit! Promise!

i meni nasty uvijek da zuti radi jednog hebenog postaViče....al valjda ce biti bolje u 2010. Namigiva

16 godina
neaktivan

Ljudovi,odoh ja sada malo odmoriti od interneta,vidimo se poslije...evo vam malo pive pa nazdravite...Namigiva

Nadam se da cete se javiti u nespavalicama nekada u novoj 2010. godini....

17 godina
F1-IVO kaže...

Poz ram!

Sorry sta ni nisam odgovorio na pp. Malo sam u guzvi. I ja cu najvjerojatnije uzet ono externo za t-srot hard.

Kome to FF steka? Koristite MozBackup i pospremite sve (bookmarkove, postavke, addone itd.)

Ma nema veze kaj nisi nije bitno kaj sad nikom nist znaci uzimas ono isto kuciste koje sam ja uzel, neki Addon zna napravit probleme s firefox itekak pa ce opet bit isto ak i stavi novu verziju tu vjerajatno lezi problem a nek pohrani bokmarke ovak ili onak svejedno. Kaj se tice lozinki i pasova te nikova za razne stranice i forume to je najbolje zapisat negdje u neku knjizicu ili na poseban papir to je najsigurnje ipak.Cool

17 godina
neaktivan

Ma uzet cu drugo kuciste je brzina odmah nakon kopiranja padne na sugavih 30-ak kb/s. Uzas! Probao sam taj disk stavit u frendov laptop i dignut 7-icu te kopirat na njega vece fajlove i svasta radit i disk radi ko lud. Ta Verbatimova elektronika made in P.R.C. je tesko smece.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 14:33 (F1-IVO).
17 godina
F1-IVO kaže...

Ma uzet cu drugo kuciste je brzina odmah nakon kopiranja padne na sugavih 30-ak kb/s. Uzas! Probao sam taj disk stavit u frendov laptop i dignut 7-icu te kopirat na njega vece fajlove i svasta radit i disk radi ko lud. Ta Verbatimova elektronika made in P.R.C. je tesko smece.

Da normalno da ne valja nist samo je cudno kak si to Verbatim moze dopustit ipak je to vellika i poznata firma. No s druge strane prek USB taj disk ionak nemre postic sve kaj bi mogel prek Sata ak ga upiknes u komp ili ak uzmes ono 2.5 vanjsko kuciste sa eSATA priljuckom. To je tek to je onda pravi posel no to kuciste je ipak duplo skuplje od obicnog, no ak se disk koristi samo za pohranu podataka i normalnu upotebu dobar je i USB isto tak no za zescu upotrebu nist bez diska u kompu ili eSATA.Cool

16 godina
neaktivan

Ja sam probal isto i u laptopu i u PC-u ,to sad leti. Samo ,ja ću vjerojatno uzet ono Icy Box kućište sa eSata-om ,ipak je to najbrži i najbolji način priključivanja!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 14:45 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Dobar dan!

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan

Tko se već napio? Neka prizna pola mu se prašta, pola će mu se dodat Smijeh

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
17 godina
protjeran

Ajme, na staru godinu sam se uspio navući na WoW!....Baš krasno.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ajme, na staru godinu sam se uspio navući na WoW!....Baš krasno.

LMAO!

wellcome to the club.

for alliance!Belji se

My mom thinks I'm special!
16 godina
neaktivan

Meni moj WD Elements stalno pomalo serucka, a para za novu elektroniku nemam  Mršti se

Ovo se večeras pije Ovo se večeras pije
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
16 godina
neaktivan

LOLOLOLOLOL!! Smijeh

Flamewar!

Instalirajte! Ja sam došao do 6. levela (neću vam reć kako se zove Belji se), ali odigrao sam tek par puta. Kada shvatite taktiku vrlo je lagano.

16 godina
neaktivan

ovdje klik

obavezno link pogledati i dati TU i Hvala...svaka cast covjeku!

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan

Dobar dan!Eto me na prijavak,a i usput da vidim tko slavi novu na forumu.Ja sam doma sigurno i slavio budem na netu igrajući HON...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Dobar dan!Eto me na prijavak,a i usput da vidim tko slavi novu na forumu.Ja sam doma sigurno i slavio budem na netu igrajući HON...

bok,no krasno..ko deteBelji se

16 godina

sve super, samo di cu ja nabavit key za HON

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

LOLOLOLOLOL!! Smijeh

Flamewar!

Instalirajte! Ja sam došao do 6. levela (neću vam reć kako se zove Belji se), ali odigrao sam tek par puta. Kada shvatite taktiku vrlo je lagano.

Prešao sam igru. Šteta što je tako kratka, moglo se svašta tu još napraviti.

16 godina

Kaj je cure...brbljate bezveze a nitko da bi rundu zavrnul za ekipuBelji se

bubamara...hehehehehe:)))
16 godina
neaktivan

Hehe, prazan je birc. Čini se da ću ja jedini bit koji slavi Novu godinu na forumu. Smijeh

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Hehe, prazan je birc. Čini se da ću ja jedini bit koji slavi Novu godinu na forumu. Smijeh

Mislim da će tu još biti i Oly jer će se baviti kompjutorom do sitnih sati!

oko za oko,pasta za zube
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice