još samo 236 poruka
veceras cemo ih sigurno preci,i to prije 00:00.....hehe
Spammom do cilja...
još samo 236 poruka
Spammom do cilja...
Tko će biti taj sretni srećković, smatram da oni iz BUG-a moraju dati nešto onome koji to ostvari...
još samo 236 poruka
Spammom do cilja...
ajmo onda svi zajedno do cilja "složna brača kuću grada"
možda za 1mil. poruku
Ma da mi niste ni slučajno pogledali internet pri završetku Stare i početku Nove Godine makar bili doma sa obitelji i gledali filmove!Za sve ostale ima da se napijete i trijeznite do nedjelje,e tek onda na forum.BOL neće nigdje pobjeći,a najluđu noć u godini trebate provesti sa voljenima ili negdje u jarku kao Paolo.
još samo 183 poruke
Ma da mi niste ni slučajno pogledali internet pri završetku Stare i početku Nove Godine makar bili doma sa obitelji i gledali filmove!Za sve ostale ima da se napijete i trijeznite do nedjelje,e tek onda na forum.BOL neće nigdje pobjeći,a najluđu noć u godini trebate provesti sa voljenima ili negdje u jarku kao Paolo.
Čovjek koji zna što govori, 100+ thumb up...
Ja ću ju naravno provesti radeći dobar cable managmet i dobar zračni tunel u kučištu 
Ja ću ju naravno provesti radeći dobar cable managmet i dobar zračni tunel u kučištu 
Jos kad te strese struja i eto ti belaja
pa imat će osobni vatromet
Takoooo je careee!!!!!!!!!!!!!Ima da ste svi mrtvi-pijani,a ne tu da igrate COD-a ili TF2-jku 

A i nece onda provest doma na cable menangmentu nego u bolnici na aparatima
A i nece onda provest doma na cable menangmentu nego u bolnici na aparatima
Hahahahahaaahhh loooool,e dečki.....Da mi je vas upoznat uživo.....hahahahaa xD
Izvinjavam se što sad pišem ovo u bircu ali neki još nisu shvatili da se u bircu piše do 22 h ,pročitajete prvi post i stoga LOCK :(
UNLOCK
---------------------------------------------
Jutro ljudi....ima ceg novog kod vas?? meni jucer napajanje oslo...
...ali ja odmah oso kupit novo..
..pa sam isprobavao neke igre zato sto je sad duplo bolje napajanje tako da nisam stigao na forum....
a jesam se naspamo u nespavalicama,ne smijem više pit..
edit:jurra mogao si dat i thumb down..
edit 2:i ti doxy
...najgore mi je početi dan sa krivim linkom i duplim postom pa još kad vidim ovog prije mene...
ma kojeg ovog!?
sad vidim da mi je promakla BORGOVA čestitka
,neoprostivo..hvala borg..nadam se da ćeš vidjeti ovaj post
dobro jutro svima.
Šta se ne radi?
dobro juuuuutro..
sta ima navijači, forumaši i ostali majko jeba***či...
evo, zadnji dan 2009...
e, pa neka je, dobra je bila...
kakva je vama bila 2009...
dobro juuuuutro..
sta ima navijači, forumaši i ostali majko jeba***či...
evo, zadnji dan 2009...
e, pa neka je, dobra je bila...
kakva je vama bila 2009...
Odlicna.
2009.cu pamtiti po tome sto sam dobio Internet i sto sam se reggao na Bug Forum 
Neznam po čemu ju pamtiti, bilo je uspona i padova. Kraj godine završava čudno, ako će bit 2010. godina kao današnji dan, sunčana i vedra...bit će nam super.
Harač #2 kad uvedu smrknut će nam se sve.
Neznam po čemu ju pamtiti, bilo je uspona i padova. Kraj godine završava čudno, ako će bit 2010. godina kao današnji dan, sunčana i vedra...bit će nam super.
Harač #2 kad uvedu smrknut će nam se sve.
ajde pustite dns politiku, dabogda pokrepali svi...
dns je dan za uzivanciju...:D

Hola ljudovi! Sta ima?
I, ljudi, ko je pokupio 666.666 post?
Dobro jutro forumasi!! Sta se radi?? Kakvo je vrijeme kod vas? Kod mene prestala padat kisa..
Di cete za Novu?
Dobro jutro forumasi!! Sta se radi?? Kakvo je vrijeme kod vas? Kod mene prestala padat kisa..
Di cete za Novu?
jutar ljudi, kod mene sunce dere nema oblacka, 16°C....
nova u neki prostor se zaJEBAVAT
Di cete za Novu?
Jutro...Ja maloprije ustao,cekao,cekao ali nema nikoga u birtiji....za novu se dogovorio sa drustvom da slavimo kuci kod mene,iznajmicemo sony i boomerang,i udri po pes-u i pivi......haha
sto ima kod tebe,di ces ti za novu??