Bok! kaj se dela? samo da se javim,pa nastavljam sa ucenje:P
Pa sunce ti garavo, što ti je da učiš?
cuj sto mi je!? sutra imam dva kontrolna:P
Bok! kaj se dela? samo da se javim,pa nastavljam sa ucenje:P
Pa sunce ti garavo, što ti je da učiš?
cuj sto mi je!? sutra imam dva kontrolna:P
Možda nije Hrvat pa ne slavi Božić kao mi.
Večeras je Sam u kući!!Koliko god puta pogledao taj film,nikad mi ne dosadi!Nema boljeg filma za Božićni ugođaj.
aaaahhh...Novi avatar!Sta kazete?
a nikako sredit ovog risena... ma di su sredili bugove iz
gothica... bemti sve
aaaahhh...Novi avatar!Sta kazete?
bezveze:P
@Sef blago se tebi,ne ides u skolu,i uzivas u Bozicu...
P.S. meni nije sutra Bozic,ja sam pravoslavac 
i usput sretan vam svima badnji dan!!!
EDIT; Ustvari Badnje vece!:D
Pozdrav ljudi, na badnje, "proljetno" veče...
Kaj se radi?
Ja fino slušam Božićne pjesme i gledam kak mi lampice svjetle u sobi :)
Pa malo avratim do bora, malo van i sve je tu, samo snijeg fali...a bilo je tak blizu :(
ček ti si u zagorju, a nema sniga...hahaha
kod mene je snig miljama daleko...
al moj kolač je taman na pola..
biskvit i krema gotova, još
malo slike ću upploadat na forum
@stevan94 Kako to onda kod vas ide? Znači sutra pravoslavci i muslimani normalno u školu, a katolici ne, ili? Da li je onda tako i kad je pravoslavcima blagdan, oni ne idu a drugi idu?
sretan bozic svima, odo van lokat!
@stevan94 Kako to onda kod vas ide? Znači sutra pravoslavci i muslimani normalno u školu, a katolici ne, ili? Da li je onda tako i kad je pravoslavcima blagdan, oni ne idu a drugi idu?
sve ti to zavisi od skole do skole...obicno se zna koja djeca idu u koje skole;) ali u pojedinim gradovima(vrlo rijetko) su pomijesana i tada svako slavi svoj praznik...takodje ako ima jedan npr. katolik sa pravoslavcima,on ne mora da ide na svoj praznik ali nece ici ni na pravoslavni jer nema sa kim xD
ček ti si u zagorju, a nema sniga...hahaha
kod mene je snig miljama daleko...
al moj kolač je taman na pola..
biskvit i krema gotova, još
malo slike ću upploadat na forum
Snjeg je brutalno masakriran u proslih par dana pa je upropasten skroz bjeli bozic no kaj je tu je.
Uglavnom znam da topliji bozic nisam nikad dozivel a tak ce bit sutra proljece po temperaturi no nema veze ja sam kod sebe bor okitil i malo usminkal ostalo kak meni pase i to je sad to kak spada.
Snjeg je brutalno masakriran u proslih par dana pa je upropasten skroz bjeli bozic no kaj je tu je.
Uglavnom znam da topliji bozic nisam nikad dozivel a tak ce bit sutra proljece po temperaturi no nema veze ja sam kod sebe bor okitil i malo usminkal ostalo kak meni pase i to je sad to kak spada.
kakvih sam se borova nagledao,tvoj je jos i dobar
LOL
Znači, svaki grad ima po 3 škole? Nije li to u neku ruku diskriminacija (mislim, da svako ide odvojeno)?
idem gledat sam u kuci pozdrav!
me too!
Znači, svaki grad ima po 3 škole? Nije li to u neku ruku diskriminacija?
ne,nema svaki grad po 3 skole(mislim moze imati i 10 skola ali nisu razvrstani po vjerskoj opredjeljenosti),nego rijetki su gradovi u kojima ima mjesavine srpske,hrvatske i muslimanske djece,srbi zive u republici srpskoj(ne bas svi,naravno) hrvati i muslimani u federaciji bih(tj.u drugom entitetu,ali se tacno zna koje je podrucje muslimansko koje hrvatsko :D) e vec Mostar je kritican,tu ti ima hrvata,muslima i malo srba pa su tu cesto i neke tuce :( isto tako je i sa distriktom Brcko samo sto su tu svadje i tuce izmedju muslimana i srba
EDIT: npr. u srpskoj skoli u jednom razredu ima 28 srba i 1 hrvat i 1 musliman,i tu uopste nema svadja niti to neko gleda na vjerskoj osnovi;) ali kada ima 15 muslimana i 15 srba to je vec malo teze,ali i to zavisi od mjesta,ako je neko malo mjesto nema problema,ali u gradovima boga mi...
a ja bor okitit xD
a ja bor okitit xD
ajd,pa nam postaj sliku....xD
Ehhh,hebi ga....zaboravih da obiljezim 1000.post na bug-u
ovo mi je 1004
....hehe
Ma, da totalno sam zaboravio da je BIH podijeljena na Republiku Srpsku i Federaciju BIH, pa se idem malo educirati na Wiki
hehhe...hajde,taman dok se ja okupam
pa cu doci da te malo propitam xD
Vidimo se u Nespavalicama, idem malo tv gledat...
pa di bolje od sam u kuci....
Jao,ja nisam okitio bor,ali dobro,nema veze.Izvadit ću jedan mali,stolni,ukrasni borić i k'o Bog!
Jao,ja nisam okitio bor,ali dobro,nema veze.Izvadit ću jedan mali,stolni,ukrasni borić i k'o Bog!
A mogao si je vala i sada okitiiti,pa ne treba ti ni pola sata