- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di je spammer seneka? Sta je opet zaspal ili je otisel drva sjec ko zna mozda ga je ranko vidjel dok je sjeko drva pa ga malo posjetio.
Dan spameri ;)! sta se radi?
sutra mi godišnjica na foumu..hehe častim na veliko.
Shi*!!!!!!!!
Sada da idem updatati lisu u temi "Vaši Heaven Benchmark rezultati", vidim da sam zaboravio prebaciti Excel tablice na nove Windowse (Ista stvar je sa Everestom)... Bacam se na izradu novih 
Shi*!!!!!!!!
Sada da idem updatati lisu u temi "Vaši Heaven Benchmark rezultati", vidim da sam zaboravio prebaciti Excel tablice na nove Windowse (Ista stvar je sa Everestom)... Bacam se na izradu novih 
ajme greške,(ubija me ovi space, neće radi)...
ništa nego na posa, ja ću poli bakalara na balun
Hebote kada se sjetim kolika je bila tablica u Everestu zlo mi dođe. Ova Heaven tablica bila je dosta manja...
sutra mi godišnjica na foumu..hehe častim na veliko.
mogao bi sada zovnuti jednu turu.kao malu uvertiru za sutra ;)
Ajde mi vi recite koje su najbolje?
E sad koje od ovih?
Uglavnom i ja spremam nešto
:) petarde su samo u velikim količinama za "stazice" što se ne bi moglo reći stazice nego "stazetine"
Pa, što mislite, ovo je drugi put u posljednjih 10 godina da sam potrošio 100 KM i namjeravam potrošiti još 200 KM da susjedi uživaju u "power" :)))
evo me opet risen prc....a, opet mi bloka cili komp,
asnioć sve bilo dobro.. damn
E sad koje od ovih?
:) petarde su samo u velikim količinama za "stazice" što se ne bi moglo reći stazice nego "stazetine"
Pa, što mislite, ovo je drugi put u posljednjih 10 godina da sam potrošio 100 KM i namjeravam potrošiti još 200 KM da susjedi uživaju u "power" :)))
Moje mišljenje ti je da haj dobro što za božić i za novu godinu kupuješ petarde ,samo bezveze trošiš tolike pare na petarde mogao si sebi kupiti paket dva,kad već daješ 1200 kn onda zovni pirotehniku mirnovec i nek ti naprave
vatromet,vjerujem da će ti susjedi biti zadivljeni
E sad koje od ovih?
Moje mišljenje ti je da haj dobro što za božić i za novu godinu kupuješ petarde ,samo bezveze trošiš tolike pare na petarde mogao si sebi kupiti paket dva,kad već daješ 1200 kn onda zovni pirotehniku mirnovec i nek ti naprave
vatromet,vjerujem a će ti susjedi biti zadivljeni
petarde su samo kad potrošim sve iz videa u prilogu, a onda ide ono malo iz dosade, i ne za Božić jer nije ok da tad to radim, to je vjerski praznik (valjda, nisam kršćanin), a nova godina je nista, pa tada...je*eš petarde na to samo 20 KM trosit...
@Makić, čitam sada na Wikipediji o tvom 'problemu', vidim da je gadno pa - jesi riješio?
@Makić, čitam sada na Wikipediji o tvom 'problemu', vidim da je gadno pa - jesi riješio?
not yet, ako mis o ''onom'' problemu, iza praznika ću ić kod dok.. pa ćemo
vidit...
vidit...
Šta je bilo ?
vidit...
Šta je bilo ?
Nije za svačije uši tj. oči
a nać ćeš u nespavalicama...
vidit...
Šta je bilo ?
Nije za svačije uši tj. oči
Ok mora da je nešto gadno 
Evo par slika mojeg bora 
je si ga nakitija, bolje ti je bez tih svićica
Evo par slika mojeg bora 
je si ga nakitija, bolje ti je bez tih svićica
Ma obadvije su iste,samo sto druga je malo mutna ispala.
Steta sto se lampice nemogu uskladiti sa ukrasima,inace bor odlicno izgleda.
Evo moj ispred kuće
Drugo okićena drvca (stabljike) u kući ne smijem pokazati jer bi mi murja pokucala ubrzo na vrata
U bačvama je alkohol, jel. Prazno ne može biti
a u pm... ovo je za popiz..dit, opet mi počelo blokavat u risenu,
puka san i onda mogu samo restrat... ajme pls jel neko imasličan problem
Evo moj ispred kuće
Drugo okićena drvca (stabljike) u kući ne smijem pokazati jer bi mi murja pokucala ubrzo na vrata
Šta ti mene smatraš? Pa naravno da su prazne
Ali ne brini se stablo će rasti jer imam dosta punih koje jedva čekaju da budu ispražnjene od mene
Evo moj ispred kuće
Da nam je toliko alkohola u birtiji nebi nam moglo biti 2 dana kako mi pijemo 
Bok! kaj se dela? samo da se javim,pa nastavljam sa ucenje:P
Bok! kaj se dela? samo da se javim,pa nastavljam sa ucenje:P
Pa sunce ti garavo, što ti je da učiš?

ipak se sjetio doći popiti koju