Ja preferiram rum-gold-bacardi...
Je i to je ockey, samo ja od Bacardi Brezzer imam probavne smetnje ak me kuzite :DD Pogotovo ako su neke divlje boje - plava ili zelena... premda i ona kricavo crvena je opasna xDD
Je i to je ockey, samo ja od Bacardi Brezzer imam probavne smetnje ak me kuzite :DD Pogotovo ako su neke divlje boje - plava ili zelena... premda i ona kricavo crvena je opasna xDD
E da nam je još bug forum policija onda bi pazili kako pijemo da kasnije nebi puhali 
to je točno..
editiram
Molio bih bez svađe u moju butigu.Ovo je kreirano za dobru zahebanciju i druženje.
Najozbiljnije upozoravam i tražit ću od Iveka da se prekršitelji strogo kazne.
Hvala na razumijevanju
Bacardi gold je čisti rum nikakvi šmrlj-brlj...
ma ko još pije rum zed?
Je skuzil sam da se radi o nekom rumu. Zato sam ove posebno napisal. Premda kad si pod parom onda ti sve odogovara :D 
ma ko još pije rum zed?
Gusari...heheheheheh:)
ma ko još pije rum zed?
Oni koji ne kupuju originalni software... 
ma ko još pije rum zed?
Ja - ako je dobar rum.
Isto tako i viski volim popiti kao i rum - čisto iz gušta i jednu/dvije čaše dobrog viskija/ruma, a nikada nisam ni uzeo litru neke jeftinjave i išao se napiti od toga.
ma ko još pije rum zed?
Ja - ako je dobar rum.
Isto tako i viski volim popiti kao i rum - čisto iz gušta i jednu/dvije čaše dobrog viskija/ruma, a nikada nisam ni uzeo litru neke jeftinjave i išao se napiti od toga.
Meni je dobar Jack Daniels - Jacky :D Meni isto ne ide u glavu kako neki se mogu napit primjerice onog Ribara... Uff
Daj vamo pivu, prešo COD 
ma ko još pije rum zed?
Ja - ako je dobar rum.
znači vas dvojica,ajde viski..dobra loza,šljiva,konjak..ali votka i rum to mi nekako nije za gušt..
možda onaj ritual s votkom,solju i limun/naranđa
OMG, napokon otključao sve pomoću jednog milijuna novaca na "Toss the Turtle" igri na www.newgrounds.com (guglajte), uglavnom igra je odlična!!! U početku je dosadna ali kad kupite nove topove (zadnji je tenk) i novo oružje (prvo je slingshot, a zadnje je gold gun) onda umjesto 10000 distance napravite preko 18348350 distance...
Toss the Turtle game - ako ćete je doista prelaziti, ne zaboravite napraviti account na istoj stranici, jer se inače progress neće spašavati... No snimim svoj video sa svime otkljulanim od 77.2 MB u .avi formatu, i konvertujem ga u .mp4 a ono se pomjerilo za 7 MB tj, 70.2 MB, kako to??? I evo čekam upload na youtube već 10 min (užasan upload) pa vam dam link kad završi :)
Za mene što se tiče žestice nema boljeg pića od ruma.Bogami kolko sam ga strusio...Dok sam bio u onim mlađim danima i pio ko smuk sa frendovima uvijek je bilo ono kad si pun pive i neide više,ajmo presjeć sa nečim ja sam probavao svašta al kad sam probao rum ,e to je ostalo piće za mene.Pio sam i onaj za kolače i onaj koncentrirani 80%,al Bacardi gold je najbolji pa kad dodaš dvije kockice leda i onda naspeš rum i onda čuješ ono pucketanje...
Za mene što se tiče žestice nema boljeg pića od ruma.Bogami kolko sam ga strusio...Dok sam bio u onim mlađim danima i pio ko smuk sa frendovima uvijek je bilo ono kad si pun pive i neide više,ajmo presjeć sa nečim ja sam probavao svašta al kad sam probao rum ,e to je ostalo piće za mene.Pio sam i onaj za kolače i onaj koncentrirani 80%,al Bacardi gold je najbolji pa kad dodaš dvije kockice leda i onda naspeš rum i onda čuješ ono pucketanje...
sram te bilo,pokvarićeš nas mlade..
Ja pijem pive na hektolitre, a drugo ništa od alkohola ne pijem osim ponekad za gušt koji dobar viski/rum/konjak/rakiju ako ih ima (a više ih nema nego ima).
Ja nikoga ne nagovaram da pije.Ja samo preporučam kaj je dobro.Imam ja puno priča o alkoholu-kao i broj 1.Stoga nemoj da počnem pričat
...
Ja pijem pive na hektolitre, a drugo ništa od alkohola ne pijem osim ponekad za gušt koji dobar viski/rum/konjak/rakiju ako ih ima (a više ih nema nego ima).
gemištu dajem prednost pred pivom,i bevandi..
Ja nikoga ne nagovaram da pije.Ja samo preporučam kaj je dobro.Imam ja puno priča o alkoholu-kao i broj 1.Stoga nemoj da počnem pričat
...
Haj nemoj da stalno pričamo o pivi de malo o hrani ili nečeme drugom 
...ja pijem samo kad sam sam ili u društvu, inače ne...
Jutro.
Prodaje tko memory card za ps2?
Ja ju jos koristim...da ne koristim dao bi ti ju besplatno,ali....
aj prodaj :D!
može piva i čevapi ak neš novce.
ah...a mogli bi se dogovorit...ti meni MW2 cd-key ja tebi memory...
Može, lol.
Samo neznam kak bi ga uopće iskoristio :D :D.
Steam bound. xD.
Gore je još cca 15 igara.
Može, lol.
Samo neznam kak bi ga uopće iskoristio :D :D.
Steam bound. xD.
Gore je još cca 15 igara.
Ah..onda nis...odo ja nazad na spavanje...

Hola ljudi! Kako smo?
Vidim imamo novi božićni header i stvarno je dobar 
Prvi put sam pustio da radi f@h preko noći i uspio mi je u 8h nafoldati 3 proteina
(i još par torrenta dovršiti
)
...dobro jutro...evo, morao sam prilagoditi svoj potpis blagdanima, a sjetio sam se i jedne rečenice
o majci Terezi (koju su naši mediji pohrvatili u Tereziju) pa citiram iz Arkzina 1997. "medijskim
pretvaranjem njezinih "dobročinstava" u ideal, cementira se položaj "siromašnih i odbačenih" kao i svijest
da je njihov položaj nešto doduše tragično, ali prirodno i stoga nužno." S. Žižek, Sedam velova fantazme...