Dobar dan,imal' koga?Evo ja konačno satrao "Zločin i kaznu" od prokletih 460 stranica.Sad fino idem ručat pa na kavicu prije škole i onda da odradim ovaj zadnji dan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OO veselo jutro svima zelim , evo ja se bas fino naspavala, doručkovala i idem se sredivati i na put ..
Sta se kod vas radi??? Da li se snjeg topi;)))
A hebi ga Sad se još više moraš truditi.
Dobro jutro. Vidim da je bilo brisana poruka od sinoć Još uvijek nam ne daju pisati poslije 22 h
...imaš pravo...i meni neki zločudni bug preko noći papa postove... inače još uvjek se smijem onim
kompićima za svakog učenika... pa bi predložil i auto za svakog ministra, nešta ovako
Kako fascinantno...
https://www.youtube.com/watch?v=dP15zlyra3c&feature=player_embedded
Kako fascinantno...
Ali najbolji su komentari: Wallhack
This fox has played gunbound too much :D!
Kako fascinantno...
Pozdrav ekipa ,vidim da se je i kod vas otopio snjeg je li vam sad lakše bez njega
Dobro jutro. Vidim da je bilo brisana poruka od sinoć Još uvijek nam ne daju pisati poslije 22 h
...imaš pravo...i meni neki zločudni bug preko noći papa postove... inače još uvjek se smijem onim
kompićima za svakog učenika... pa bi predložil i auto za svakog ministra, nešta ovako
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Evo mene malo... Bas nisam u zadnje vrijeme forumski aktivan... Sto da vam kazem - takvi su dani kad se ide od kuce do kuce gdje se samo jede i pije . Bas sam jucer stao na vagu i vidim prekrasnih 106 kg premda svi kad me vide, vele 85...
Prognoza da budem imal 110, a onda na dijetu da skinem 10 kg. Ajde deckovi i deckici - UZIVAJTE i pozdrav !
...ovo pišem preventivno, jer sam zaboravil naručiti kavu...
Može meni jedna
Evo mene malo... Bas nisam u zadnje vrijeme forumski aktivan... Sto da vam kazem - takvi su dani kad se ide od kuce do kuce gdje se samo jede i pije . Bas sam jucer stao na vagu i vidim prekrasnih 106 kg premda svi kad me vide, vele 85...
Prognoza da budem imal 110, a onda na dijetu da skinem 10 kg. Ajde deckovi i deckici - UZIVAJTE i pozdrav !
Hehe možda je vaga pokvarena ,samo malo dijete i trčanja i skinućeš barem 20 kg
Može meni jedna
...opet se razbacuješ sa lovom, ali nek ti bude...
Hvala.
dan, samo ću reč dvi riči: počeli praznici!!!
ajme gušta
Pozdvar birtaši! Imam jedno (neuobičajeno) pitanje. Mogu li se dva WDC-a 1TB Black upariti u neku od RAID konfiguracija ili su mi potrebni baš RAID diskovi?
Pozdvar birtaši! Imam jedno (neuobičajeno) pitanje. Mogu li se dva WDC-a 1TB Black upariti u neku od RAID konfiguracija ili su mi potrebni baš RAID diskovi?
Ne, idu bez frke u RAID, ovisno koje RAID polja ti maticna ploca podrzava, gotovo svaka podrzava 0 i 1
Ne, idu bez frke u RAID, ovisno koje RAID polja ti maticna ploca podrzava, gotovo svaka podrzava 0 i 1
Hvala lijepa! Upravo frendu kupujem dva diska za RAID pa nisam bio siguran!
Uvijek je bolje pitati nego razmišljati!
Bok svima, kaj se dela, tu sam cijeli dan al me nema :D :D.
Evo novi avatar...adventski vijenac izgorio xD.
Bok svima, heh, evo kupia si tri cekera (vreće) petardi i eksploziva za božić i novu godinu :D
o ljudi:D
dajte mi neke preporuke posto sam doso do para,sta da si kupim?
neki gadget ili nesto?
tipkovnicu do 300kn neku mozda?
i sta se radi?
o ljudi:D
dajte mi neke preporuke posto sam doso do para,sta da si kupim?
neki gadget ili nesto?
tipkovnicu do 300kn neku mozda?
i sta se radi?
a koliko para??
do 500:D
a ja se mis instalirat origig 7 pro na komp...
da ili ne??
do 500:D
pa kupi novi mis np.deathadder,mx510,copperhead....a ovo kaj ostane na kladionicu....
ima sharkoona,koji mi je super,netrebam drugi,ali sam mislio neku tipk sa pozadinskim osvjetljenjem do 300kn jer mi je glupo za to dat vise...sta bi jos mogo?