kod mene ima oko pola metra....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
baš slušam vjesti, -20 u korenici, a oni s ljetnim gumama su naje**li
ajde probajte ovo.http://www.zemris.fer.hr/~golub/pitalice/Mind%20Reader.htm ja znam kako to rade...
kako?
Već sam jedamput to nekome objasnio ali evo opet
54 = 5*10+4
sada univerzalno
x*10 +y -x -y =
x*10 +y -x -y =
10x -x =
9x
Tj svaki broj koji zamisliš je višekratnik broja 9, i pogledaj u tablicu - svi višekratnici su isto slovo
meni na selu pada, sutra iden malo weeeeeee a ovde uz more kisa -.-'
Split, vec san negdi napisa
Split, vec san negdi napisa
Mi to tamo negdje nismo vidjeli.
Gdje je Jurra?
Ko zna,mozda ga je ralica zatrpala dok je isel po kruh.
Tko mu je kriv kad je nespretan. Fučkaj ga.
Tko mu je kriv kad je nespretan. Fučkaj ga.
Zato mama i tata uvijek govore dijeci da gledaju ljevo i desno a on nije gledal i eto ode i kruh i on pod snijeg.Fuckaj ga.
Dobar dan.Što se radi?
Dobar dan.Što se radi?
ja ev slusam ovu glazbu od Jurre.....heheh...kod tebe??
Pozdrav birtaši! Što ima kod vas ove hladne zimske subote?! Kod nas se obrušila prava mećava. Već imamo preko 70 cm snijega, a ako nastavi ovim tempom do mraka nam ne gine metar!
Pozdrav birtaši! Što ima kod vas ove hladne zimske subote?! Kod nas se obrušila prava mećava. Već imamo preko 70 cm snijega, a ako nastavi ovim tempom do mraka nam ne gine metar!
pozdrav,samo vi uzivajte u snijegu nalozite dobro vatru i uzivajte u zimskoj idili
pozdrav,samo vi uzivajte u snijegu nalozite dobro vatru i uzivajte u zimskoj idili
Haha... Za to se ne brini! Drva su se pripremila odavno! Samo se čekalo da ovako zapada!
a nama nema besplatne kave?'
...moraš to dogovoriti sa Ivanom, on je glavni sponzor za Birc...
A kuda se tebi žuri. Ideš opet van pod ralicu, jel
...idem u sobu, pod bijeli pokrivač i odmoriti malo od gledanja kak' rulja čisti snjeg...
Ivane gdje ta kava za raju iz birtije??
Pa to smo se Jurra i ja dogovorili da ću ja častiti a on peglati karticu.
Fučkaj ga. Sve na njegov račun dok on krmi pod bijelim pokrivačm.
Pa to smo se Jurra i ja dogovorili da ću ja častiti a on peglati karticu.
Fučkaj ga. Sve na njegov račun dok on krmi pod bijelim pokrivačm.
ma necemo onda,da ne ubacujemo covjeka dzabe u minus :D
ma necemo onda,da ne ubacujemo covjeka dzabe u minus :D
Ma kakav minus. Jurra švercer. Ima taj para. Jučer su preko grane ušla tri njegova šlepera puna cuge i onda da se nema.
Ajde onda na moj račun.
Ma kakav minus. Ja sam švercer. Imam ja para. Jučer su preko grane ušla tri moja šlepera puna cuge i onda da se nema.
Ajde onda na moj račun.
...Ivane, znam da si puno popil, ali ne moraš se baš tol'ko hvaliti...
samo se vi zezajte....snijeg ne prestaje padati ;) bas mi je nekako mocna ova zimska idila
Ma kakav minus. Ja sam švercer. Imam ja para. Jučer su preko grane ušla tri moja šlepera puna cuge i onda da se nema.
Ajde onda na moj račun.
...Ivane, znam da si puno popil ali ne moraš se baš tol'ko hvaliti...
Pstttt.... To nisam ja rekao
Bok svima kaj se dela, bogme nam je snjeg fino zatrpal ulice i odma napravil frku i paniku spremnost sluzbi je na visokoj razini nema kaj kad se doda jos ljenost ljudi da ciste snjeg ispred svojih kuca eto veselja. Ovak je kod mene doma na dvoristu snjeg izgledal dok je jos bil ziv i veselo trckaral sa preko 20 cm po dvoristu, no na zalost moral sam primjenit silu i brutalno ga delozirat i premlatit usput.