Do vraga. Nikako ne mogu naci dobru sliku za avatar.
Vrati na onu sliku kaj si je dugo imao.
Onaj neki covjek(neki zbunjola)
Do vraga. Nikako ne mogu naci dobru sliku za avatar.
Vrati na onu sliku kaj si je dugo imao.
Onaj neki covjek(neki zbunjola)
Evo novi avatar je dobar/ra
Evo ovog macana sam stavio. :P
Pa da ja bi samo mrvicu vise snjega i nista vise;)) lol....
...pa ko je spominjal bilo kaj drugo osim snjega...zbog svojih misli daješ mi palac dole...
a ljepše izgleda kad je gore...palac naravno, nemoj mi opet podmetati...
Evo novi avatar je dobar/ra
...šteta kaj je crna...a i nije neka faca...
Ekipa pitanje, jednostavno sam zablokirao 1N (newton) = _____ kg???
1N = 100g = 0.1kg
Evo ovog macana sam stavio. :P
LOL
1N = 100g = 0.1kg
Znaci 10 N = 1 kg
Dobro sam mislio hvala :D
Tako je
Idem gledati onu seriju od dva nastavka na RTL-u, a vi radite ono što ste do sad radili.
Kako je počelo,još malo će cijela Hrvatska bit pod snijegom
Kažu da bi sutra moglo biti i do -10oC.
Kažu da bi sutra moglo biti i do -10oC.
Kod mene u Ogulinu je visina snijega 25 cm,pa bi volio da zahladi još da ne pada više
di ste ljudi? evo mene.. šta ima novo?
Šta nitko nije na Parnom Valjku?
kod tebe još uvijek ništa?! kod mene se skoro otopio....
Ja nikako da potrosim ove DVD-ove. Ubrzo stavljam Win7 pa onda zafrkancija sa driverima i programima...
Hola ljudi! Kako smo?
Ja malo "foldam" (foldin @ home) i poprilično sam se uživio u to (možda i previše jer sam već počeo po Yutubu gledati Nvidia Qudro CX, FX grafe i takve stvari, XXX hardver ). Sve je super, samo se nadam da će uskoro dati podršku za Crossfire, jer mi jedna graf brižna stoji u idleu, a žao mi ju takvu gledati, pa pokrenem Crysis na 30-ak minuta i odmah bude sretna
Ljudi jel neko na kemiju dobro to jest sam maseni udio u spoju i to jer mi je hitno,sutra ispravljam kemiju a i pisem matematiku pa imam 5 zadataka iz testa da ih rijesim a neznam nijedan..Sam tri primjera su u udzbeniku a nijedan ne pomaze tolko.
Ljudi jel neko na kemiju dobro to jest sam maseni udio u spoju i to jer mi je hitno,sutra ispravljam kemiju a i pisem matematiku pa imam 5 zadataka iz testa da ih rijesim a neznam nijedan..Sam tri primjera su u udzbeniku a nijedan ne pomaze tolko.
Evo me
Evo me
Si na msnu? Daj mi svoj msn opet jer mi je neko prije mj dana hackao i pol mi je ljudi nestalo.