Evo danas sam izgubio mobitel i kupiti ću drugi na pretplatu.Mogu li ja prenijeti taj broj na novu sim karticu(imam PIN i PUK brojeve)?T-Mobile je mreža.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
joj sad kad te neko zaskoči... jaoo. čuvaj leđa
Idem sad večerat i sutra konačno petak.Ne mogu dočekati proklete praznike!
Petak za mene najgori dan u tjednu...Radionicke vjezbe!
Pozdrav vam svima, evo čitam neku knjigu o trikovima u windows 7 preko pdf-a, baš rovio starije bugove za Adobe Reader :P mrsko mi downloadat
Pozdrav vam svima, evo čitam neku knjigu o trikovima u windows 7 preko pdf-a, baš rovio starije bugove za Adobe Reader :P mrsko mi downloadat
to smeće?! bolje da si foxit reader!
Eo knjiga me zove u svoje narucje..Nazalost moram ucit zemljopis
Vecer! Sta ima?
Eo knjiga me zove u svoje narucje..Nazalost moram ucit zemljopis
ajde na erep. još samo danas i onda gotovo. ali moraš doć na msn da ti objsanim. danas ima 2 min više posla... hh
Vecer! Sta ima?
večer! evo upravo otvaram novu temu. puno pišem...
večer! evo upravo otvaram novu temu. puno pišem...
hajd,hajd....ja odoh zavrsiti matematiku,pa gledat tv i spavati...
pozdrav!!!!
to smeće?! bolje da si foxit reader!
Ma probao, ali me foxit zeza, nekako mi Reader paše
Petak za mene najgori dan u tjednu...Radionicke vjezbe!
Kaj turpijaš?Hvala Bogu,ja sam svoje odradio!
Jurluce,zasto svaki put kada se zaposlim u nekoj firmi onda kada dodem opet na erep pise mi da neam posao?
jutro
evo mene s jednodnevnog hlađenja
dobio crveni jer nisam mogao trpit ljudsku glupost....nije mi žao kartona nimalo ...
kaj ima kod vas?
jutro
dobio crveni jer nisam mogao trpit ljudsku glupost....nije mi žao kartona nimalo ...
kaj ima kod vas?
Jutro! Ev' nastimavam zvuk na slusalicama i pijem kavu.
Jurluce,zasto svaki put kada se zaposlim u nekoj firmi onda kada dodem opet na erep pise mi da neam posao?
Zato jer zabusavas.
jutro
O Doxy kolekcionaru kartoncica.
Dobar dan svima. Kavica i casa vode na moj acc. Ipak je recesija pa nema cuganja po bircevima. Samo ducani dolaze u obzir.
A Ivo, moram malo...išao sam na karton s namjerom, tak da i ovaj drugi mamlaz ga dobije...jer dan prije je vrijeđao otvoreno, bio prijavljen i nije dobio ništa, pa ja izrevoltiran zaradio obojici karton...hehe
principijalan sam mao previše xD.
jutro
kaj ima kod vas?
Mamurluk
Bas sad citam temu MW2 i dodje mi da placem.
I eto, znaš sve o svemu i sad kad su mi se firefox fontovi raz*ebali u Ubuntu ne mogu se sjetiti gdje i kako se to popravlja. Frustriran sam do bola.
Bas sad citam temu MW2 i dodje mi da placem.
Pa nije valjda toliko strasno
Pozdrav svima.
I eto, znaš sve o svemu i sad kad su mi se firefox fontovi raz*ebali u Ubuntu ne mogu se sjetiti gdje i kako se to popravlja. Frustriran sam do bola.
Pogledaj ovdje. Ja nazalost nemam blage o Linuxu. Najveci domet mi je live cd.
Pozdrav ljudi.
Još su samo 2 tjedan do Božića i vrijeme je da se počne na to misliti.
Prvo će me na to podsjećati mali update mog avatara
Pozdrav
Taman i ja promijenio avatar.
Pogledaj ovdje. Ja nazalost nemam blage o Linuxu. Najveci domet mi je live cd.
Da, znam za to i to je sve ok. Negdje daleko u sistemu sam prilikom čišćenja sistema od zaostalih paketa itd obrisao neki konfiguracijski file. E sad koji.
Pozdrav
dobar je..jel to na duže il prigodni?
Eh rado bi ti pomogao ali jbg nemam pojma kako. Ovih dana cu uzet Corsairov stick od 8gb i probat stavit Ubuntu na njega pa da vidim kako je to.
Pozdrav
dobar je..jel to na duže il prigodni?
prigodni :D ...