Spamerski ? Ne spamaju svi, primjerice ja, Ja uvijek pisem nesto korisno, nista tipa spam-a...
A svizac i dalje mota cokoladu u omot
Ajd IVO spameru trkom u 4GHz klub
Spamerski ? Ne spamaju svi, primjerice ja, Ja uvijek pisem nesto korisno, nista tipa spam-a...
A svizac i dalje mota cokoladu u omot
Pocistio sam tamo spam upravo.
Pohvalno
E nemogu vjerovat!!!
Sad listam ove prethodne BUG-ove, i naiđem na stranicu dvije ono o BUG forum upgrade sa Bete... i gledam moderatore, haha koristili firebug da bi ivinih 14 mjeseci prebacili u maximalan broj xDDD
E nemogu vjerovat!!!
Sad listam ove prethodne BUG-ove, i naiđem na stranicu dvije ono o BUG forum upgrade sa Bete... i gledam moderatore, haha koristili firebug da bi ivinih 14 mjeseci prebacili u maximalan broj xDDD
Misliš bug 200 kad su pričali o bol-u i moderatorima bila mi je zanimljiva jedna rečenica u tome kad je domagoj rekao citiram "Upoznajte moderatore -simpatični,nasmijani,voljni pomoći, i što je najvažnije uvijek online ,dobro sve je ovo drugo istina ali ja neznam kad sam zadnji put vidio @Tuxslave ,maniac online ,vi ostali jeste online od moderatora
E nemogu vjerovat!!!
Misliš bug 200 kad su pričali o bolu i moderatorima bila mi je zanimljiva jedna rečenica u tome kad je domagoj rekao citiram "Upoznajte moderatore -simpatični,nasmijani,voljni pomoći, i što je najvažnije uvijek online ,dobro sve je ovo drugo istina ali ja neznam kad sam zadnji put vidio @Tuxslave ,maniac online ,vi ostali jeste online od moderatora
ma photoshop i firebug... cuj ivo 16 mjeseci
E nemogu vjerovat!!!
Ma haj nema veze što su dodali,samo da ne dodaju godine
Dan drustvo!
Kaj se radi?
Ja se spremam za dosadno ucenje
Dan drustvo!
Kaj se radi?
Šta te sve čeka za učiti
Dan drustvo!
Kaj se radi?
Šta te sve čeka za učiti
kemija,latinski i zadaca iz matematike ....... :(
Nema meni danas dizanja glave
Meni učenje počinje u pet. Sutra pišem latinski i odgovaram likovni tako da imam šta radit....
uhh nije to ništ, treba me biti sram, zbog jedne glupe greške dobio 4 iz informatike
EEE,da sjetio sam se,sutra imam jos i informatiku,pita sve vezano a MS WORD a to mi bas ne ide....ako neko ima zivaca da mi objasni malo sta znace koje funkcije :)
EEE,da sjetio sam se,sutra imam jos i informatiku,pita sve vezano a MS WORD a to mi bas ne ide....ako neko ima zivaca da mi objasni malo sta znace koje funkcije :)
Koji si ti razred? 7-8?
Dan drustvo!
Kaj se radi?
Šta te sve čeka za učiti
kemija,latinski i zadaca iz matematike ....... :(
Nema meni danas dizanja glave
Ja sutra imam pismenu iz matematike i moram nekakav program u c++ uraditi za dodatnu sutra ali uvijek imam vremena za forum ,ali se moram i ja prihvatiti posla
Reci šta treba
uhh nije to ništ, treba me biti sram, zbog jedne glupe greške dobio 4 iz informatike
ne bi bilo nista da nisam zapustio 10-tak lekcija,i sada nemam ni toeretske sanse da sutra dobijem pozitivnu,neg sreca pa prvi odgovor imam 3 :)
hebem ti geografiju.....
i da,nemam sutra kemiju,vec geografiju...........izvinite na greskama,mozda cete misliti da sam luud ali stvarno stamparska greska ;)
Koji MS Office koristiš ti? Ja imam Office 2007! Znam neš u Wordu i na Outlook. Koristim Outlook za mail!
Koji si ti razred? 7-8?
1 srednje! gimnazija opsti smjer
Koji MS Office koristiš ti? Ja imam Office 2007! Znam neš u Wordu i na Outlook. Koristim Outlook za mail!
Pitace nas na MS WORDU 2003,pa znam i ja nesh malo ali ne baratam dobro sa opcijama,kako dodati kolonu u tabeli,kak ovo,kak ono....
Pitace nas na MS WORDU 2003,pa znam i ja nesh malo ali ne baratam dobro sa opcijama,kako dodati kolonu u tabeli,kak ovo,kak ono....
A sigurno će vas pitati ono osnovno da napraviš tabelu,da dodaš sliku ,one simbole i te takve stvari
Rado bi ti moj Stevane pomogao ali trenutno imam nekog posla... Inače svi office paketi su isti (osim što je ovaj 2007 redizajniran, ali je u srži isti)
Ja ciljam na cca. 6835 postova
pomagajte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kada pritisnem vecinu tipki izbacuje mi br61eve ne zna0 sta da rad50
1edva sa0 i 6v6 na*5sa6
evo još malo pa ja 2k
pomagajte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kada pritisnem vecinu tipki izbacuje mi br61eve ne zna0 sta da rad50
1edva sa0 i 6v6 na*5sa6
A na čemu ti to izbacuje
1edva sa0 i 6v6 na*5sa6
A na čemu ti to izbacuje
ne 06n5t6r4 2ada 24ca0 na tastat4r5
1edva sa0 i 6v6 na*5sa6
A na čemu ti to izbacuje
ne 06n5t6r4 2ada 24ca0 na tastat4r5
wtf :P