Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.335.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Fićo_CoD 5 kaže...

Pozdrav bircaši kako je? Naime, imala je jedna tema u kojoj je neki autor, mislim moderator ispisao sve igre do 2009. godine, nikako ju ne mogu naći Mršti se

Možda ova?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ljudi evo nesto nam se danas dijeli besplatno!Cool

LoL

big_guy kaže...

Da, ta je, sad vidim da su samo FPS-ovi Mršti se

EDIT: Igra li tko od vas možda Spore?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:59 (Fićo_CoD 5).
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Evo ja vec danas dobio poklon od svetog Nikole Cool

Poklon je ako prodem ovo polugodiste(u sto sumnjam Nevinašce)dobit cu ovo!(WOOOW)Belji se

Luckyluke!
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
luckyluke kaže...

Ljudi evo nesto nam se danas dijeli besplatno!Cool

LoL

big_guy kaže...

Da, ta je, sad vidim da su samo FPS-ovi Mršti se

EDIT: Igra li tko od vas možda Spore?

@Fićo_CoD 5   Ja igram Spore, ali ga još nisam prešao tj. onaj svemirski stadij. Gdje si ti?

@luckyluke   Ako prođeš s koliko (ili samo trebaš proćiCool).  E, i poklon je super...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina

@apazinjan:stvarno cool poklon.

samo trebam imati pozitivno iz svakog predmeta Nevinašce

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:22 (luckyluke).
16 godina

Gledaj moje bolne tocke:

Osnove elektrotehnike:4 jedinice

Tehn.crtanje:4 jedinice i 1 trojka

Kemija:3 jedinice

Geografija malo manje kriticno:1 petica,1 trojka,2 jedinice Nevinašce

EDIT:imam li sanse za prolaz?Osmijeh

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:25 (luckyluke).
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

To nebi trebalo biti teško. Šta ti visi (ne budite perverzni) Smijeh

EDIT: Tek sad vidim, imaš ti dosta toga za ispraviti. Al isplati se...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:26 (APazinjan).
16 godina
APazinjan kaže...
luckyluke kaže...

evo,gore ti napisah.

Luckyluke!
16 godina
APazinjan kaže...
luckyluke kaže...

EDIT: Tek sad vidim, imaš ti dosta toga za ispraviti. Al isplati se...

najvise me brinu osnove.

ako dobim 4 iz testa bit ce to 8:5 i to je 1,6 Smijeh

bog daj da toliko dobim!Belji se

za TC se ne brinem tolko.

jedan iz razreda ce mi sredit sastavnicu pa cu negdje 3-4 dobit iz toga pa sigurno prolazim.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Gledaj moje bolne tocke:

Maltarić,Kain,Kalmar?

oko za oko,pasta za zube
16 godina
dncrmt kaže...
luckyluke kaže...

Gledaj moje bolne tocke:

Maltarić,Kain,Kalmar?

Pogodio si Namigiva

EDIT:sto s njima?

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:38 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
dncrmt kaže...
luckyluke kaže...

Gledaj moje bolne tocke:

Maltarić,Kain,Kalmar?

Pogodio si Namigiva

EDIT:sto s njima?

Svi smo mi njih preživjeli,pa ćeš preživjeti i ti.Makar i Maltarićku i Kainicu imaš i slijedeće godine.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

@Fićo_CoD 5   Ja igram Spore, ali ga još nisam prešao tj. onaj svemirski stadij. Gdje si ti?

Ma nije nego skidaju mi se 3 Spora, mislim započeti igrat pa da mi objasniš koji sve Sporovi postoje (mislim nastavci), i reći mi koji je najstariji i koji najnoviji itd? I treba li mi za igru Spore Creature Creator i za što je uopće to?

16 godina
protjeran

Spore creature creator je samo demo verzija Sporea koja je izašla prije sam igre. U njoj možeš samo raditi čudovišta(isto kao i u Sporeu) ali ne možeš igrati. Neznam za nastavke. Prva i osnovna igra je Spore. Tu ja igram. Za nastavke neznam...

16 godina

dncmrt zanima me nekoliko stvari ako prodem.

hocu li sljedece godine imati radionicke vjezbe,kemiju,biologiju i tehn.crtanje?

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Spore creature creator je samo demo verzija Sporea koja je izašla prije sam igre. U njoj možeš samo raditi čudovišta(isto kao i u Sporeu) ali ne možeš igrati. Neznam za nastavke. Prva i osnovna igra je Spore. Tu ja igram. Za nastavke neznam...

E hvala, a daj mi objasni kaj radiš u Sporeu osim što gradiš stvorenja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:47 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

A pogotovo gospodin Garfield LŠ-koji je, gledajući njegove postove, doktor informatike LOOOOLCool

O Isuse... Ovaj piše epske romane Iznenađen

Lol de mu odite pogledajte poruke i nama prva poruka je ko roman ko bi to čitao ,sigurno se radi o starijem čovjeku koji uči nas o demokratskim pravima i ostalim Smijeh

RIDER
16 godina
rider15 kaže...
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

A pogotovo gospodin Garfield LŠ-koji je, gledajući njegove postove, doktor informatike LOOOOLCool

O Isuse... Ovaj piše epske romane Iznenađen

Lol de mu odite pogledajte poruke i nama prva poruka je ko roman ko bi to čitao ,sigurno se radi o starijem čovjeku koji uči nas o demokratskim pravima i ostalim Smijeh

Ma to je neki bandit.

Dosao nam je pricati gluposti na IT forumu.

Pogledajte,nije sudjelovao niti u jednoj racunalnoj temi sve politika.

Mislim si da nije mozda on neki novinar?

Samo trebate viditi kako se uljudno razgovara preko PM-a Iznenađen

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

hocu li sljedece godine imati radionicke vjezbe,kemiju,biologiju i tehn.crtanje?

Radioničke vježbe imaš sve 4 godine,samo što ne turpijaš nego radiš tiskane pločice i lemiš elemente,odn.praviš nekakve el.sklpove.Kemiju i biologiju naravno da nemaš,hvala Bogu!Nemaš ni tehničko crtanje,ali imaš finomehaniku(isto Kainica).Tu ti nema crtanja onih tehničkih crteža,ali ima puno štrebanja crteža i opisa o kojekakvim zupčanicima,lančanicima,oprugama,itd...

oko za oko,pasta za zube
16 godina
dncrmt kaže...
luckyluke kaže...

Radioničke vježbe imaš sve 4 godine,samo što ne turpijaš nego radiš tiskane pločice i lemiš elemente,odn.praviš nekakve el.sklpove.Kemiju i biologiju naravno da nemaš,hvala Bogu!Nemaš ni tehničko crtanje,ali imaš finomehaniku(isto Kainica).Tu ti nema crtanja onih tehničkih crteža,ali ima puno štrebanja crteža i opisa o kojekakvim zupčanicima,lančanicima,oprugama,itd...

Hvala,kad cujem da vise necu imati TC,BIO i KEM nekako dobivam volje da prodem ovaj razred Smijeh

Luckyluke!
16 godina
protjeran

@ Fićo_CoD 5

Znači. Počinješ igru kao nekakva ličinka. Uglavnom, ti sebe napraviš kako želiš izgledat i onda počinješ igru.

U početku si u vodi i igra je 2D. Cilj ti je jesti druge životinjice ili biljke da bi postao veći i razvijao se. Možeš biti biljojed, mesojed ili svejed. Kada dovoljno izrasteš izlaziš iz vode, ponovo si radiš lika i igra se prebacuje u 3D svijet. Ideš okolo, otkrivaš dijelove za nadogradnju, napadaš ostale SPORE-ove ili se s njima sprijateljuješ. Kada ti se dovoljno razvije mozak, prelaziš u takozvani Tribal stage u kojem upravljaš plemenom. Tu je igra u tipu warcrafta. Isto se možeš sprijateljiti sa drugim plemenima ili ih uništiti. Kada se ponovno dovoljno razviješ dolaziš do razine u kojoj upravljaš gradovima. Koloniziraš gradove,  radiš letjelice, kopnena vozila, zračna vozila, zgrade. Sljedeći stadij je svemirski. Radiš svoj svemirski brod i odlziš u svemir. Imaš tisuće planeta, svemir je stvarno ogroman i imaš milijun misija. Uglavnom igra j preezakon. Ako negdje zapneš samo pitaj. Nadam se da je sve jasno...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 19:56 (APazinjan).
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, kak ste mi, tko će pokera? Upravo sam riskirao svojih 1.000.000 chips-a jer mi se nije dalo igrati, riskirao i osvojio 56.000.000 pa tko hoće? :P

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

@ Fićo_CoD 5

Znači. Počinješ igru kao nekakva ličinka. Uglavnom, ti sebe napraviš kako želiš izgledat i onda počinješ igru.

U početku si u vodi i igra je 2D. Cilj ti je jesti druge životinjice ili biljke da bi postao veći i razvijao se. Možeš biti biljojed, mesojed ili svejed. Kada dovoljno izrasteš izlaziš iz vode, ponovo si radiš lika i igra se prebacuje u 3D svijet. Ideš okolo, otkrivaš dijelove za nadogradnju, napadaš ostale SPORE-ove ili se s njima sprijateljuješ. Kada ti se dovoljno razvije mozak, prelaziš u takozvani Tribal stage u kojem upravljaš plemenom. Tu je igra u tipu warcrafta. Isto se možeš sprijateljiti sa drugim plemenima ili ih uništiti. Kada se ponovno dovoljno razviješ dolaziš do razine u kojoj upravljaš gradovima. Koloniziraš gradove,  radiš letjelice, kopnena vozila, zračna vozila, zgrade. Sljedeći stadij je svemirski. Radiš svoj svemirski brod i odlziš u svemir. Imaš tisuće planeta, svemir je stvarno ogroman i imaš milijun misija. Uglavnom igra j preezakon. Ako negdje zapneš samo pitaj. Nadam se da je sve jasno...Smijeh

tnx a lot Smijeh... Znači to je sve jedna igra koju igraš? Vidio sam da ima Spore Galactic Adventures, Spore Hero, Spore Creepy & Cute Neodlučan

16 godina
protjeran

Da, to ti je sve Spore, samo jedna igra.

EDIT:

Pogledajte ovo, tip 6 postova za redom 

lol lol
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 20:00 (APazinjan).
16 godina
APazinjan kaže...

EDIT:

Daj link da vidim "uzivo"taj nered medu postovima Izlanuo se

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

EDIT:

tnx... LoL stavi to pod Humor...

16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
APazinjan kaže...

EDIT:

Daj link da vidim "uzivo"taj nered medu postovima Izlanuo se

Evo LINK

Sad ću stavit u Humor

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Hvala,kad cujem da vise necu imati TC,BIO i KEM nekako dobivam volje da prodem ovaj razred Smijeh

Ma drugi razred ti je laganini naspram prvoga!Samo pazi ako dobiješ Palanovića.Njega možete prcati koliko god hoćete i nije strog,samo puno traži i puno ćete pisati kod njega,tako ako ne učiš koliko-toliko redovito,nagomilat će se shema i gradiva.On predaje mjerenja u elektrotehnici i EMK(elektrotehnički materijali i komponente),tako da će vama predavati jedno od to dvoje(ja se nadam ni jedno).Ja sam iz EMK-a imao Slavkeca koji je nažalost prešao u drugu smjenu.Kod njega si bez problema mogao imati 5.Napišeš tu i tamo neki referat,pod testom imaš knjigu a usmeni odgovoraš sa bilježnicom i nema puno gradiva.Ako će vam Palanovič predavati EMK ili Mjerenja,morat ćeš štrebati ko Isus,a predmeti su sami po sebi pichkin dim.

Što se tiče Osnova,pisat će se ispravci na veliko iz Nortona,Thevenina i superpozicije krajem polugodišta.

Iz finomehanike će se švercati šalabaheri na veliko.Ona ti zna početkom sata nakon što vam da pitanja sejsti i pisati nešto po imeniku tako da vam je to prilika da prepišete što je više moguće.Isto tako vam zna reći da imate 5 minute da se poslužite knjigom.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Dobra večer!

Može li mi netko pomoći.Tražim neku dobru galeriju slika za Joomlu 1.0.x

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina

Vecer svim aktivnim spamerima. Cool

Kako je? Sto se radi? Osmijeh

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice