Ja bi se pretvorio u pepeo kada bi se odrekao mesa... Koja hebena biljka bi me ovolkog nahranila!
Nema te biljke!
Ja bi se pretvorio u pepeo kada bi se odrekao mesa... Koja hebena biljka bi me ovolkog nahranila!
Nema te biljke!
Opet ti.
Vrijeme je za dijetu.
Ma LOOOL! Stres radi svoje
Nema te biljke!
I ja mislim
@pazanin
vidi ih sta su predivni
Bas si bezobrazan
To je neko psa osakatio...
Odi na Vistu (Service Pack 2 i vozi) (trilema
)
eh, eh... kad bi ju bar imo... milsim da imam vistu, ali ne i sp2... nisam siguran, moram pogledat..
E moze mala pomoć. Treba mi neko ime za savez na ogameu, pa primam prijedloge...
koji si uni?
ja igram na 17-om ... morma znat koji uni da ti ne preporučim postojeće već ime
lol
kaj ima?
meni se skida UT3 s ekspanzijom preko Steama!!!
E moze mala pomoć. Treba mi neko ime za savez na ogameu, pa primam prijedloge...
Vegetarijanac hehe šalim se
350MB je SP2 (a ako imaš instalaciju Viste bez ijednog SP-a, tada moraš prvo SP1 skinuti i instalirati, pa onda SP2)
Red Army-S.S.S.R
Pozdrav, dosta vremena danas sam igrao DIRT2, super igra :D
Evo malo zanimljivih SS-a
Pozdrav, dosta vremena danas sam igrao DIRT2, super igra :D
Evo malo zanimljivih SS-a
Gdje su?
EDIT:ahaaa,zato te nije bilo na forumu
FORUM zeza!
Lol editiram post on napise novi.
Ajd ti meni reci postavke igre
koji si uni?
ja igram na 17-om ... morma znat koji uni da ti ne preporučim postojeće već ime
lol
kaj ima?
meni se skida UT3 s ekspanzijom preko Steama!!!
Igram na unit 17 al mi treba za Andromedu, to je hrvatski ogame
FORUM zeza!
"Ne prilazite.Na ovom podrucju je velika opasnost od mina."
Pazi da ne zletis sa ceste pa da nebude jedan veliki BUUUM!
FORUM zeza!
Meni na Safariju još nikada se nije desilo da mi nije uspio prebaciti sliku, a na Firefoxu, Chromeu i IE je stalno to hebavalo (i kod njih mi nekada nije htjelo poslati poruku)
Ja jos malo pa cu i ja igrati DiRT 2 samo dok nabavim komponente(maticna i proc)
Eto Thumb-Up za sviju, da ispunim obećanje.
FORUM zeza!
"Ne prilazite.Na ovom podrucju je velika opasnost od mina."
Pazi da ne zletis sa ceste pa da nebude jedan veliki BUUUM!
I mene forum zeza već nekoliko dana nikako nemam gumba hvala ,ili je to do servera ili do mog firefox-a
Sve ultra, 1680x1050 4AA, 50 FPS prosjek optimizirana je igra da je zanepovjerovat, uploadao bi jos slika ali nemam zivaca.
evo tko zna neka pomogne čovjeku, obraćao mi se na PM... malo mi ga žao...
u Saw temi... searchajte :P
Doxy di se skrivas?
Kaj kad se rijesis maticne i coolera na koji procesor ides?
Sve ultra, 1680x1050 4AA, 50 FPS prosjek optimizirana je igra da je zanepovjerovat, uploadao bi jos slika ali nemam zivaca.
pa ti imaš računarčinu :P
Fino to ide...
pa ti imaš računarčinu :P
Znam, vec je star 1 god. uff kak vrijeme leti...
bas da vidim kak ce meni ici na tim postavkama.
jeli ima na kraju free MP-a?
Hehe BORG, šta ti bi da ti procesor radi na stocku... Pa mislim si, zima je treba mu jedno 1.5V minimalno
Yo ljudi di ste, eto mene nakon sto godina :P
Sta ima sta se radi?
Ja eto doma, malo sjban i tako...
Pa kad pogledas,na tvome kompu svaka igra je "optimizirana"kad imas prejaku konfu da bi ti ista stekalo