- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ko odavde zna fiziku za 8 razred al sve iz struje..Trea mi pomoc par zadataka za 5
Uh... Benko nam izgubi još pola zvjezdice i sada ima 4... To potvrđuje samo moju teroiju da gumb "Hvala" nema utjecaj na zvjezdice
Pozrdav,ljudi.Fake,što te zanima iz struje?
OK ljudi! Danas se prestajem baviti testiranjem Windowsa 7 RC 7100
Vraćam se na Vistu
Ko odavde zna fiziku za 8 razred al sve iz struje..Trea mi pomoc par zadataka za 5
Poprilično sam zahrđao s osnovnom školom, ali ako je struja u pitanju daj da vidim.
Poprilično sam zahrđao s osnovnom školom, ali ako je struja u pitanju daj da vidim.
ja isto sada znam dosta o struji posto o njoj bas ucim
mislim da njega muci ohmov zakon i te stvari...
Bem ti chipoteku kad se niko ne javlja kad ih se treba!
EDIT: kolege koji znaju za fiziku bum vam navecer dao zadatke jer trenutno ucim matematiku sad a i moram u torbi pogledat di je listic.
Rekla je raska kao da je cijela zadaca za 5 ko ce znat pa ono,ak ima prilike nek se iskoristi
Paolo,trebao bih tvoju pomoć,da ne duljim Link
Mislim da bi to mogao znati a po Internetu nigdje rješenja moje pomoći
Prometej ti je lijepo objasnio
Sada je samo pitanje na koju bi ti soluciju išao
Odlično je on to objasnio.Samo,meni treba neki port,bilo koji,koji ce blokirati da se ostvaruje promet preko uTorrenta.
Ako sam Prometeja dobro razumio to su portovi ispod 1024.Ili?...
Odlično je on to objasnio.Samo,meni treba neki port,bilo koji,koji ce blokirati da se ostvaruje promet preko uTorrenta.
Ako sam Prometeja dobro razumio to su portovi ispod 1024.Ili?...
Ma zabrani samo jedan port u routeru i pukni da utorrent skida preko njega. Ako uspije - dobro, ako ne onda krećemo u istraživanje i kompliciranija rješenja
Ma probavao sam ja sa razlicitim portovima,bezveze sam pisao 4-znamenkaste brojeve i probao na taj nacin syebati ih ali svakim pokusajem torrenti su opet radili.
Probat cu sa ovime sto mi je Prometej rekao ali ne sad jer za 10-tak minuta idem u Zapresic poštelat MaxTV ujaku pa necu stici baviti se uTorrentom
ejla ljudovi...sta ima sta se radi? evo ja malo obogacujem i uredjujem kolekciju albuma parnog valjka i stavljam na iPod....!
Hehe... Ja nemam iPod, ali ima iPlafon
Hehe... Ja nemam iPod, ali ima iPlafon
Ja zato imam iMP3 xD
Đaba to kada im serveri nerade kako treba i treba dugo da se ucita taj famozni youtube HD jer nama prosjecnim korisnicima (4 mbs) nije dovoljno za HD
Fake_alert ajde na erepublik!
Neigram to vise..Jednostavno to nie igra za mene.
Sve što imaš u njoj napraviti je: Places > Company > Work i Place > Army > Train i nakon toga zatvoriš tab sa erepublikom
A zast ne ides u bitke?
Vecer drustvo. Osjecam se ko decko :) Vec sam gotovo zdrav ko konj. Jos dan-dva i to je to. "Slucajno" sam primjetil da sam na listi najboljih autora najjaci s 3 zvjezdice.
Bio sam danas..... A inače radim, radim i stalno radim (i tražim novi posao jer me otpuste, k'o pravi hrvat ), a kada uhvatim slobodnog vremena odem u vojsku malo dizati tegove
, a na povratku odem kupiti malo kruha i malo municije
knjige se primi,jurluk nemoj ga nagovarat dok ne ispravi ocjene..
Pozdrav birtaši! Ako je netko zainteresiran za onaj BUG-ov bon za besplatni internet neka mi se javi na PP. Ja ga ionako nemam gdje iskoristiti.
Bio sam danas..... A inače radim, radim i stalno radim (i tražim novi posao jer me otpuste, k'o pravi hrvat ), a kada uhvatim slobodnog vremena odem u vojsku malo dizati tegove
, a na povratku odem kupiti malo kruha i malo municije
A ovce nek gladuju,jel?
knjige se primi,jurluk nemoj ga nagovarat dok ne ispravi ocjene..
Naravno,mene muci vise knjiga nek komp..Neko kako ste vi ljudi? Eo ja upravo jedem meso
Naravno,mene muci vise knjiga nek komp..Neko kako ste vi ljudi? Eo ja upravo jedem meso
pusti meso,jel jedeš češnjak i luk protiv gripe?