Da ima... (i ja sam jedan od takvih LOOOL )
No iskreno mislim da gumb Hvala nema veze sa zvjezdicama (baš kao TU/TD)
a sta onda ima???
Hvala
Pozdrav, kako je?
Brojim i bolje dane
.
Đžabe koliko se god trudio ima nekih koji su jednostavno sljepi na ovo hvala,a vide ovo nama pokraj hvala ,slažem se i nemogu samo zahvaliti kad im pomogneš pomoću ovoga hvala.
radimo radimo :D
i to na rođendan :P
Sretan rođendan.
doxy sretan rođendan
Šta se kod vas radi ljudi??Evo jučer bio u kupnji i kupio iPhone 3G,solidan mobitel sa mnoštvom aplikacija (to mi je najvažnije)...
Evo jedno pivo za sve!
Živjeli!
I jesili probao kakav je bug forum preko njega i de ako bude još temi i pitanje o i phone vs neki drugi telefon reci nešto o njemu da nebi bilo svađe i prepiranja
doxy sretan rođendan
Šta se kod vas radi ljudi??Evo jučer bio u kupnji i kupio iPhone 3G,solidan mobitel sa mnoštvom aplikacija (to mi je najvažnije)...
Evo jedno pivo za sve!
Živjeli!
Jesi mozda igrao one igrice sto imas na njemu ja sam na onaj tobogan run vrat iskrivio dok sam okretao iphone :)
Ljudovi, ja vas pozdravljam na jedno vrijeme zbog zdrastvenih problema. Mozda se javim preko laptopa... Uglavnom prognoza je da cu bit aktivan od ponedjeljka. Zivjeli i pozdrav.
Ajd meni daj ključ od teme o konfiguracijama
Sretno ti bilo!
No odoh ja oprobati aktivirati moju već odavno zaboravljenu Vistu Ultimate (imam Home Premium u rezervi)...
Ljudovi, ja vas pozdravljam na jedno vrijeme zbog zdrastvenih problema. Mozda se javim preko laptopa... Uglavnom prognoza je da cu bit aktivan od ponedjeljka. Zivjeli i pozdrav.
Zar i ti imaš zdravstveni problema ko luxx uglavnom sretno ti bilo i brz oporavak.
di ste ljudi? evo mene...
poludit ću!!! internet mi se*e katastrofa...
di ste ljudi? evo mene...
poludit ću!!! internet mi se*e katastrofa...
I mene je danas zajebavao ali sam ga popravio,nemoj luditi smiri se
ma kak neb poludio, kad ne mog ništ...
jedva otvara stranice...
ma kak neb poludio, kad ne mog ništ...
jedva otvara stranice...
Meni je danas dugo otvarao forum i mene to živcira ,ali malo sam popravio stavi u mrežnim vezama i sad radi ko lud
Meni je danas 10 minuta otvarao forum slovo po slovo i mene to živcira ,ali malo sam popravio stavi u mrežnim vezama i sad radi ko lud
ma ja imam vip mobilni internet. nekad je dobar, a nekad katastrofa...
Doxy sretan rođendan!Večer,ljudi,što ima?
Evo mene sa Viste Ultimate 32bit u dual bootu sa Win 7 RC 7100 64 bitnom... Aktivacija je prošla OK (Vista je original, ali nije se željela pomoću originalnog koda više aktivirati pa sam morao pribjeći na aktivatore). Sada skidam update i nadam se da će sve OK raditi
Ako bude sve radilo kako treba, mičem Win 7 RC
ehh, a ja odlazim sa sedmice... :(
Zašto?
Spammer time!
Sta ima birtijasi? Eo mene iz kazne dosao(izasao)
Ajd nisi jedini
Hebat ga... OEM ne mogu, nego samo Retail, a Win 7 Ultimate retail košta koliko ono? 2200? Home Premium 1500
Spammer time!
Sta si napravio kad si bio u kazni pozdrav
Spammer time!
Sta si napravio kad si bio u kazni pozdrav
Informatika : 1,1
Hrvatski: 4,4, i onda dvije lijepe velike jedinice
Ima tog jos,,to jest kod mene samo domacini pobjeduju
a zakaj mi TB?