- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hola
@luckyluke
na pp se idemo prebacit...ovo su ozbiljne stvari
:D :D :D
ma za sličan razgovor oko prodaje sam dobio crveni od naxeema prije nekih godina dana (otprilike)
pa dok en dođe podforum ... ovak se more naglasit ... i dalje preko pp-a
Pozz svoj ekipi:) Svima sam vam podjelio thumb-up-ove...
vidim da je moda zadnje vrijeme da se svima dijeli thumb-downove...
bez ikakvog razloga...pa,rekoh...idem iskoristit svoje forumsko pravo da ja učinim baš suprotno:)
Pozz svoj ekipi:) Svima sam vam podjelio thumb-up-ove...
vidim da je moda zadnje vrijeme da se svima dijeli thumb-downove...
bez ikakvog razloga...pa,rekoh...idem iskoristit svoje forumsko pravo da ja učinim baš suprotno:)
Lijepo...
hehe lol
baš to...
u sutra mi je rođendan...ste za rakiju il nekaj žešće?
Daj rakiju! Zar postoji štogod žešće od prave prepeke????
Pozdrav svima, imam problem, ne rade mi prednji utori za slušalice i mikrofon Zna li itko u čemu je problem?
Pozdrav ljudi!
Ja danas i sutra cijelo vrijeme na forumu dok mi ne dopiz*i
Bolestan sam jos pa nemoram u skolu pa da konacno malo odahnem od silnog ucenja
e da mi je vratit se u školu
nema briga, kredita, računa, još briga, problema, posla (koji je da se razumijemo dobro došao ako je dobar), i onda još briga ...
a sve te brige nizašto na kraju...sve utaman...
užas
daj rakije!
Vidite što mi se desilo sa mojim dragim Acerom. Popravak je 500 kuna (ruke) a novi ekran 2700Kn :(
Neznam što ću sad
Imam negdje (bar mislim) Acer 5520 kojem je sigurno ekran ispravan pa ako ga nadjem i naravno ako ti pase mozemo se dogovorit.
e da mi je vratit se u školu
nema briga, kredita, računa, još briga, problema, posla (koji je da se razumijemo dobro došao ako je dobar), i onda još briga ...
a sve te brige nizašto na kraju...sve utaman...
užas
daj rakije!
Ma je*es skolu!
Ja bi htio negdje radit da mogu.
Sta mislite bi li mogao sa zavrsenim Ruderom raditi u BUG-ovoj redakciji?
Sta mislite bi li mogao sa zavrsenim Ruderom raditi u BUG-ovoj redakciji?
Ne, za to trebaš ići u večernju školu gdje je Miro Pervan
Ma kad vide kako pisem recenzije odmah ce smjeniti Račića ili Radešića
pišem sa informatike, nabrzaka, dobil sam 5 iz testa ... :P
bravo,koji si razred?
bravo,koji si razred?
prvi srednje ekonomske
Pozdrav svima, imam problem, ne rade mi prednji utori za slušalice i mikrofon Zna li itko u čemu je problem?
Čuje li mene itko ovdje?
Čuje li mene itko ovdje?
cuje samo ocito nitko nezna odgovor.
vjerojatno si ih sje*ao.
pa jer ti bar rade straznji utori?
nije toliko panika ako ne rade prednji
meni prednji utori ne rade od kada sam kupio komp pa se uvijek spajam na zadnje
probaj tako.
Na zadnjim su mi prikopčani zvučnici...
objasni malo bolje situaciju.
gle ja imam utore za zvucnike i slusalice na prednjoj strani i zadnjoj pa posto mi ne radi prednja spajam na zadnju.
znaci ti nemas utore na zadnjoj strani?
donekle se mozes spasiti tako ako su ti zvucnici prikopcani da imas utor na zvucnicima za slusalice
Na zadnjim utorima su mi prikopčani zvučnici, a imam 5.1 zvučni sustav i nema utora za slušalice
Pa imaš zadnje jedino ako tebi trebaju prednji a možeš i provjeriri jel ti kabal od prednjih portova spojen na usb na matičnoj jer utor za usb,i ostale portove koji dođu sa kućištem se spajaju preko usb na matičnoj,a možda samo sami od sebe su se pokvarili ili si i ti pokvario.
Pa imaš zadnje jedino ako tebi trebaju prednji a možeš i provjeriri jel ti kabal od prednjih portova spojen na usb na matičnoj jer utor za usb,i ostale portove koji dođu sa kućištem se spajaju preko usb na matičnoj.
Dobro a kako da to provjerim, imam Gigabyte EP45-DS3L i Antec Twelve Hundred...
Pa imaš zadnje jedino ako tebi trebaju prednji a možeš i provjeriri jel ti kabal od prednjih portova spojen na usb na matičnoj jer utor za usb,i ostale portove koji dođu sa kućištem se spajaju preko usb na matičnoj.
Dobro a kako da to provjerim, imam Gigabyte EP45-DS3L i Antec Twelve Hundred...
Pa otvori za početak kućište i onda vidi odakle ti dolazi kabal od prednjih porotva i vidi na kojem ti je taj kabal koji se spaja na usb na matičnoj i probaj ga premjestiti na drugi usb port na matičnoj to su ti one žice a ko ti je taj odspojit od tih žica onda samo vrati nazad .
Priključeni su mi dva mala 2-pinska konektora, jedan od njih ima ljubičastu i bijelu žicu, a drugi crnu i bijelu. Ne znam šta je šta i što da uradim
EDIT: Možda trebaju driveri, što mislite?
Pogledaj ako ti je Front panel audio kenektor prikopčan (pogledaj u upustvima ploče)
lijep pozdrav! o cem se spama?
nece mi otvoriti stranicu i ovo mi javlja...sta je to??
ista stvar kod mene.
meni je znalo biti da nemogu uci na partis i torrenthr po 20 minuta