Meni sve normalno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sve normalno...
meni se sporo učitava, i puca još k tome..
edit:sad je opet normalno,ma ko će ga znat..
ejjlalaaa...ekipaa.. evo mene iz rijeke! kupio si nove slusalice i skoro HD5770 !, zvuk je i vise nego odlican...
Sta ima kod vas??
ejjlalaaa...ekipaa.. evo mene iz rijeke! kupio si nove slusalice i skoro HD5770 !, zvuk je i vise nego odlican...
Sta ima kod vas??
Koje si upecao ? :D
Sta ima kod vas??
Koje si upecao ? :D
Uff fino bome, vjerujem da vrhunski zvuče, ja sam nedavno uzeo hd485 i prezadovoljan sam.
Ooo pa di si BORG?
100 godina te nisam vidil vec
di se skrivas?
Uff fino bome, vjerujem da vrhunski zvuče, ja sam nedavno uzeo hd485 i prezadovoljan sam.
da, ma ja sam ove uzeo za u studio! al posluzit ce i za malo slusat mjuze na kompu ! jedva cekam sutra da ih spojim na miksetu!
EDIT: jako mi se svidja da sam zaboravio da su mi na uhu! jako su dobro napravljene! sve pohvale...a zvuk je fenomenalan
kupuju se sluške vidim, bemti moje još nisu došle... skoro 2 mis..
Ooo pa di si BORG?
100 godina te nisam vidil vec
di se skrivas?
Po svuda, tu sam uglavnom ali se bojim pisati jer mi prijete zatvorom
koje si narucio? sigurno e-jeb, ha??
baš to... sony mdr 700 dj
baš to... sony mdr 700 dj
tako i ja, kad sam kupovao double DW pedalu za bubnjeve!! nikako da dodje!!
i jesu došle.....
ma sad ću mu opet poslat mail...
i ondaako ne odg..
lagano loš feedback i prijavit ga ebayu
i jesu došle.....
ma sad ću mu opet poslat mail...
i ondaako ne odg..
lagano loš feedback i prijavit ga ebayu
a dosle su, al trebalo je jedno 3 tjedna...ne bas 2 miseca....malo cudno...al eto...bio sam jako nestpljiv jer mi se razbila moja pedala i trebao sam hitno drugu, nisam mogao ni imat probe s bandom ni nis....tako da...
evo baš sam posla mail, pa ćemo vidit
auuu...hebate, kako sam se us*o....covjece, sad malo slusam pesme na sluskama novim...i primjetim da mi svaki put kod prelaska na novu pjesmu napravi neki cudan zvuk! ne: frrrp....i skuzim da kad ubodem u drugi ulaz na zvucnoj, onda je sve dobro !! malo cudno....al BITNO DA NISU SLUSKE
Zjeeeeev
Hola! Kako je?
Jutro, kako je?
Zjeeeeev
Hola! Kako je?
Jutro, kako je?
Dobro je, dobro, hvala na pitanju
jutro, ekipa- idete nedjeljom na misu? :)
dobar jutar!!! konobar!! jedna kafica!!
bok svima
ja evo gledam po youtube neke božićne filmove, tražim kaj skinut
i naletim na ovo i nostalgija me uhvati
koju nijedan survivla horor neće sustić po atmosferi, priči, i igrivosti...a pogotovo grafici...ovo je na PS1... a pogledajte grafikubolesno
Ma ps1 je u svoje vrime bia zakon. Veći mi je gušt bia onda igrat npr. na nitendu 64 Super Maria nego sad skoro sve igre. I usput ako nađeš neki dobar božićni film, preporuči.
Jutro ljudi! kaj je na repertoaru jutros???
Naravno
naravno da se ide. svake nedjelje...
Ljudi i ja sam bio prije 2 tjedna nakon cca. 2 godine. Obicno idem samo na Bozic i Uskrs
Pozdrav ekipi!Eto da se prijavim,slobodna nedjelja al još obaveza ko u priči.Jedva čekam da zapadne snijeg i da zamrzne jer onda ću imati više vremena za spamanje.Zasad samo na kratko ovako.Reko da malo prelistam kaj se događa paodo malo Gothic zaigrati i spremiti ručak i predveče jo obaviti pripreme za šljaku i to je to.Dan ispunjen do kraja...