- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje ste pospanci?
Ima koga ovdje?
Gdje ste pospanci?
Ima koga ovdje?
Nesto slabo. Nema ljudova
BTW. Dobar dan
Evo mene.Učio sklopove 2 sata...Sad ću se najest pa crkavat u školi.
e ljudi šta da radim.
neki mali mi govori prek xfirea da se želi ubit, dosta uvjerljivo zvuči, malo se bojim za njega ( ima 13. god, Dugo Selo).
i neznam jel me zajebaje??? pomoć.
(ovaj smajlic govori sve)
Da ne bi ispalo kako je ovo samo jos jedna spam, onda dobro vecer i doviđenja.
Dobra večer!Ajmo ljudi,pišite
Cijeli dan sam za računalom. Mrzim to.
čak sam i podosta postova ostavio na forumu.
Očito nemam pametnijeg posla
Eh tako sam i ja ljeti.
Od 9 ujutro do 5 popodne nisam izlazio jer je bilo prevruce i cijelo vrijeme ista prica:COD4-forum-COD4-forum...
OMG, kod mene isto, na ljetne praznike svjetla nisam vidio, samo što je kod mene bilo malo interesantnije
CoD4-CS 1.6 zombie-forum-CoD4-CS 1.6 zombie-forum-CoD4-CS 1.6 zombie-forum-CoD4-CS 1.6 zombie-forum...
Jooj gledam frenda sad kak mi se u brk smije kak kupuje HD4670 od 1 gb safirovu za 200 kn u njemackoj a ja 512 od Powercolora za 600 kn kupio u vemilu,bem ti .A nis zicat cu luxa kada bude nekim slucajem dolazio u hrvatsku da neke kablove pokupi iz stana ak mu je kaj ostalo pa da mi i graficku dofura pa mu platim fuckaj ga.
ljudi molim vas ako može neki link kako se rade particije HDD-a ili da mi netko ukratko objasni. kupio sam novi hdd od 500 gb(prijašnji je bio od 80) i sad ne znam kako se to radi, nikad nisam radio.
pa ako netko može pomoći, bio bih zahvalan!
Riješih ja Corsair Dominatora... Izgleda da je malo ležaj otišao, pa sam ga podmazao (sada prije paljenja kompa ću morati provjeriti ako je sve spremo )
No moj prvi post danas, a online cijeli dan skoro
ljudi molim vas ako može neki link kako se rade particije HDD-a ili da mi netko ukratko objasni. kupio sam novi hdd od 500 gb(prijašnji je bio od 80) i sad ne znam kako se to radi, nikad nisam radio.
pa ako netko može pomoći, bio bih zahvalan!
Ja to radim Sa Paragon HDD managerom (stvarno moćan HDD manager)
No možeš tako da odeš u Computer Managment > storage > odabereš taj svoj disk > desni klik > Shrink volume > Odabereš za koliko gigabajta ga želiš smanjiti te to izvršiš > formatiraš novu particiju
Javljam se sa moba. :)
Da,nigdje nova poruka,samo odgovor.
Ali mislim da je to ista stvar.
Ne vidim razliku
šta je ovo?! nema nikog! haha. svi još spavaju...
ja sam zdrug-ovac pa nema spavanja. brani se domovina. još pola sata do kraja bitki
Jutro, kako je?
Jutro ljudi.
Opet vikend, opet prazni forum, hmm
Jutro ljudi.
Opet vikend, opet prazni forum, hmm
heh štaš'
ja 5 dana slobode od škole imao
samo ponedjeljak i utorak škole
a srijeda, četvrtak, petak, subota i nedjelja kući na baklave!
Blago ti se.
Jutro, kako je?
Uzasno!
jucer me napala gripa i sad jedva gledam u monitor.
zasto se nisam u nedjelju bar razbolio?!
toliko mi je slabo da bi me sad petogodisnjak mogao pretuci
ništa,čaj i paracetamol i nikud van..