Nastavimo niz
grafiiička do 700kn
Nastavimo niz
grafiiička do 700kn
Hola ljudi! Malo izvodim bijesne gliste
Poskidao sam sve ventove (osim stražnjeg ispuha i prednjeg usisa koji od sada svijtli zeleno) i evo idle temperatura (buka je tolika da niti ne znam da sam ga upalio, a komp je stabilan i u loadu... No skinuo sam ventove radi generalnog čišćenja)
Evo da se javim. Ovaj Farmerski simulator me zaludio i moram opet ic ga igrat. Pozdrav ljudovi !
Večer,ljudi.Imal' koga?
Večer,ljudi.Imal' koga?
Nema. Ovaj post ti se pricinjava, nema nikog, post je izmisljen
Dobar večer!Eto me na prijavak,budem kratak idem i ja kao što sam pročitao danas odmarat kičmu.Još valjda sutra i nadam se da će ovaj tjedan-radni završiti.Moraš završiti poslove zbog vanjskih utjecaja i nitko te ne pita kako,al bi da bude gotovo.Malo bum pročitao o čemu se spamalo pa u vodoravni...
A nista idem ja ca kad ste se toliko raspricali, da ne stignem ni sve postove procitat Fuckaj ga.
Pozdrav.
Bok ljudi!
Kaj ima?
Vidim lovi se 650-ta stranica
dobri dan....pa sta ima u ovom bircu? sav prazan? evo ja se danas malo zabriao na super marija, jos nek iskopam stari nitendo i zovem ekipu na partiju u petak!
Bok ljudi.
Se dela kaj ili se krmi doma?
EDIT: eto uhvatio ja 650 stranicu
dobri dan....pa sta ima u ovom bircu? sav prazan? evo ja se danas malo zabriao na super marija, jos nek iskopam stari nitendo i zovem ekipu na partiju u petak!
bok i tebi.
fino si me podjsjetio na nesto...
ja prosle nedjelje igrao Contru u dvoje sa frendom hehe
bok i tebi.
fino si me podjsjetio na nesto...
ja prosle nedjelje igrao Contru u dvoje sa frendom hehe
hehe...ja zovem ekipu, pa ce jedan lik donest GTX275 koja ide u moj komp i onda igramo PES10 kod mene...a onda ce poslije biti secer na kraju kad im dofuram NITENDO, samo moram ga nac, negdje mi je na tavanu, a i pitanje dal uopce radi!
eh ljudi, ajde da proslavim svoj 1500. post?
evo ja sam sad nasao na tavanu jednu od najstarijih stvari koje imam doma slika
na tom sam sranju derao Contru
ma to care
to me posjeca na oco moje, samo sto je moj jojstik crni, al problem je sto to meni na tavanu stoji vec 10-ak godina.......jedva cekam da osposobim, onda lijepo ko u stare dane.....supermario u cijelu noc...
to me posjeca na oco moje, samo sto je moj jojstik crni, al problem je sto to meni na tavanu stoji vec 10-ak godina.......jedva cekam da osposobim, onda lijepo ko u stare dane.....supermario u cijelu noc...
eh moj joy ima malo potrgane kablove pa je znalo prekinuti kontakt dok sam Contru igrao
eh moj joy ima malo potrgane kablove pa je znalo prekinuti kontakt dok sam Contru igrao
covjece, jedva cekam petak, zovem ekipu i svi u konobu igrat!!! ..samo dodjite, ima pivica za svih
ljudi, pozdrav od mene, odoh ;)
jos 3 dana slobode od skole pa nazad u taj zatvor...
u nasoj srednjoj se ni za koji praznik ne ide u školu, pa eto, 5 dana odmora
Cijeli dan sam za računalom. Mrzim to.
čak sam i podosta postova ostavio na forumu.
Očito nemam pametnijeg posla
Eh tako sam i ja ljeti.
Od 9 ujutro do 5 popodne nisam izlazio jer je bilo prevruce i cijelo vrijeme ista prica:COD4-forum-COD4-forum...
Odlucio sam ne spammat vise,cao
zato si zaradio ignore
zato si zaradio ignore
a srce mi se drapa