- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah znam kak je to, imao sam svakakve situacije sa starim računalom, samo kaj nisam imao internet pa sam morao sve sam rješavati ili moliti susjeda da mi priskoči u pomoć :D
Ja cu morat zvati specijalce LOL!
BORG,bi li bio toliko milosrdan i priskocio mi u pomoc jer vec koliko te poznajem vrlo si dobar sto se tice hardwarea
ajmo svi van LOCK
Iskoristavam priliku da nema nikog u kafani pa da zavrtim rundu. (bodul je bodul
).
Eto vrijeme komatozno a ja radim backup nekih originala jer sam primjetio da neki diskovi imaju ogrebotina a bome i neki omoti su jadni. Jbg posudim pa se vrati ko kupus.
EDIT:
Bem ti spam kad ga mod mora proizvodit.
Hahahaha!
A vidi što ja dobivam:
----------------------
zao mi je sto sam prinudjen da posaljem ovu poruku! Facebook je u zadnje vrijeme postao veoma popularan, a samim tim i previse spor kako nam se zale nasi korisnici. Raporti pokazuju da je razlog tome veliki broj neaktivnih korisnika, a previse novih. Proslijedjujemo ovu poruku da bi smo vidjeli koliko su korisnici aktivni/neaktivni. Ako si aktivan/aktivna posalji ovu poruku na najmanje 15 drugih korisnika. Da bi potvrdio/la svoju aktivnost, kopiraj i proslijedi ovu poruku. Oni koji u toku od dvije sedmice ne posalju dalje ovu poruku bice ponisteni bez odlaganja, kako bi smo napravili vise mjesta. Proslijedi, dakle, ovu poruku svim tvojim prijateljima i neces biti ponisten kao Database Failure "
----------------------
NE PRIHVATAJ POZIVE ZA PRIJATELJA OD KRISTOFERA DEJVISA I DZESIKE DEJVIS ONI SU HAKERI. MOLIM TE RECI SVIMA NA SVOJOJ LISTI ZATO STO AKO NEKO SA TVOJE LISTE IH DODA ONI CE BITI I U TVOJOJ LISTI TAKODJE I SKONTACE TI KOMP. IP ADRESU, SVE. COPY - PASTE I SALJI SVIMA, CAK I AKO NJIH NIJE BRIGA TEBE MOGU DA HAKUJU
----------------------
Hahahaha!
A vidi što ja dobivam:
----------------------
----------------------
NE PRIHVATAJ POZIVE ZA PRIJATELJA OD KRISTOFERA DEJVISA I DZESIKE DEJVIS ONI SU HAKERI. MOLIM TE RECI SVIMA NA SVOJOJ LISTI ZATO STO AKO NEKO SA TVOJE LISTE IH DODA ONI CE BITI I U TVOJOJ LISTI TAKODJE I SKONTACE TI KOMP. IP ADRESU, SVE. COPY - PASTE I SALJI SVIMA, CAK I AKO NJIH NIJE BRIGA TEBE MOGU DA HAKUJU
----------------------
e to sam i ja dobio neki dan.. ito šalju na chatu ko ludi... hebate barem sam se pošteno nasmijao... hahaha
panika ih hvata bezveze a tako se uopće ne "hakira" odnosno krade fb acc! nemoguće je!
Znam ja dobro kako ali nećemo da nebi bilo crvendaća
Sjecam se kad je poceo onaj chat na teletekstu pa su slali poruke tipa: posalji mi bon od 50 kn pa cu ti poslat svoje gole fotke:)
Pozdrav ekipo! Evo ja da se javim samo na kratko jer ove sedmice nemam ni sekunde vremena u pravoj sam guzvi sto se tice skole i nemam skoro nimalo vremena za net :((( pa tako ni za bug iako njega prvog otvorim nakon sto upalim komp ili laptop
ljudi ne može mi biti bolje...
izašao iz kazne i usput si preko steama kupio l4d2 i mw2 ma divota!
Večer,ljudi,što ima?
Vecer ljudi, jel postoje kakva klijesta koje izrezu komadic lima u obliku kruga promjera jedno 2 mm ?
Vecer ljudi, jel postoje kakva klijesta koje izrezu komadic lima u obliku kruga promjera jedno 2 mm ?
haha...o tim škarama sam učio u 1. srednje
Vecer. Sta se radi ovdje u birtu veceras?
Ima li spama
Ja nisam uopce ucio i sad mi trebaju, dajte ljudovi, stvarno trebam pomoc ....
Ima li spama
Večer.Nema prometa puno večeras
Ima li spama
Vecer! ja strebam biologiju cijeli dan i opet nish ne znam,joj meni samo da ne dobijem keca :)))
sta ima kod tebe?
Krug lima promjera 2mm?
Pa zbog čega to trebaš? Vjerujem da to možeš napraviti jedino nekim specijalim kliještima! Probaj otići do obližnje trgovine alata!
Look who is here!
Ali nazalost moram ic dalje ucit
Baj baj
E pa onda bi se trebali pozabaviti marketingom pa ce biti prometa
Vecer! ja strebam biologiju cijeli dan i opet nish ne znam,joj meni samo da ne dobijem keca :)))
sta ima kod tebe?
Onda si potrosio cjeli dan za ucenje u prazno Pa kakvo je to ucenje na forumu
Ja evo moram razvlacit 80 MB interneta na iducih 5 dana. A to je nemoguca misija
Krug lima promjera 2mm?
Pa zbog čega to trebaš? Vjerujem da to možeš napraviti jedino nekim specijalim kliještima! Probaj otići do obližnje trgovine alata!
Trebam zalemit na konektore zicu ali jednostavno se nece ljepo zalemit. Slab spoj. Stavim malo paste za bolje prianjanje, ali badava. Zato bi klijestima napravio kruzic kroz kojeg bi provukao zicu. Izbusit ne mogu jer je ovo jako krhko i savitljivo.
E pa onda bi se trebali pozabaviti marketingom pa ce biti prometa
sta ima kod tebe?
Onda si potrosio cjeli dan za ucenje u prazno Pa kakvo je to ucenje na forumu
Ja evo moram razvlacit 80 MB interneta na iducih 5 dana. A to je nemoguca misija
E pa onda nemoj tolko sa ekipom nazdravljat i opijat se na forumu i davat TU pa mozda i izdrzi!
E pa onda nemoj tolko sa ekipom nazdravljat i opijat se na forumu i davat TU pa mozda i izdrzi!
Fuckaj ga, lako je reci
To je jace od mene
Krug lima promjera 2mm?
Trebam zalemit na konektore zicu ali jednostavno se nece ljepo zalemit. Slab spoj. Stavim malo paste za bolje prianjanje, ali badava. Zato bi klijestima napravio kruzic kroz kojeg bi provukao zicu. Izbusit ne mogu jer je ovo jako krhko i savitljivo.
Pa kakvu imaš lemilicu? iglasta? ili neka drugačija?
Fuckaj ga, lako je reci
To je jace od mene
Sta ces,tak je kak je.Tak je i meni,od subote nemam komp a sad sam svratio malo na laptop dok ga imam jer sam dosta testova imao i moram jos ucit do petka pa dodem na komp a kad dode bozic onda si piknem novi proc i onda za ferije 24/7 na njemu bit!
vecer ljudi zna li ko koju dobru stranicu za skidanje cijelih kniga?