Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.364.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Ovdje na forumu samo neki problemi, na svu sreću kod mene sve dela bez greške, jedino me malo zezao zvuk ali to sam na sreću riješio, tak da sad neprestano slušam

Cool

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
BORG kaže...

Ovdje na forumu samo neki problemi, na svu sreću kod mene sve dela bez greške, jedino me malo zezao zvuk ali to sam na sreću riješio, tak da sad neprestano slušam

Cool

Kod mene uvijek problemi.

Pogledaj samo koliko imam tema s nekim problemomViče

Luckyluke!
17 godina
luckyluke kaže...
BORG kaže...

Cool

Kod mene uvijek problemi.

Pogledaj samo koliko imam tema s nekim problemomViče

Ah znam kak je to, imao sam svakakve situacije sa starim računalom, samo kaj nisam imao internet pa sam morao sve sam rješavati ili moliti susjeda da mi priskoči u pomoć :D

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
16 godina

Ja cu morat zvati specijalce LOL!Namigiva

BORG,bi li bio toliko milosrdan i priskocio mi u pomoc jer vec koliko te poznajem vrlo si dobar sto se tice hardwarea Smijeh

Luckyluke!
16 godina

ajmo svi van LOCK

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan

...dobro jutro...evo otvaram birc u rane poslijepodnevne sate...Osmijeh

loše je krenulo, spameri spavaju a ja sam na zadnjoj boci čaja...morat ću opet u Wienu...Nevinašce

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:21 (Jurra).
17 godina
neaktivan

Iskoristavam priliku da nema nikog u kafani pa da zavrtim rundu.Belji se (bodul je bodulCool).

Eto vrijeme komatozno a ja radim backup nekih originala jer sam primjetio da neki diskovi imaju ogrebotina a bome i neki omoti su jadni. Jbg posudim pa se vrati ko kupus.

EDIT:

Bem ti spam kad ga mod mora proizvodit.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:05 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

Dobar dan ljudi! Pa šta je ovo treći post danas a 15 je sati! Cool

Pogledajte malo kakve ja ponude dobivam na facebooku! :lol:

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 15:02 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

Hahahaha! Belji se

A vidi što ja dobivam:

----------------------

zao mi je sto sam prinudjen da posaljem ovu poruku! Facebook je u zadnje vrijeme postao veoma popularan, a samim tim i previse spor kako nam se zale nasi korisnici. Raporti pokazuju da je razlog tome veliki broj neaktivnih korisnika, a previse novih. Proslijedjujemo ovu poruku da bi smo vidjeli koliko su korisnici aktivni/neaktivni. Ako si aktivan/aktivna posalji ovu poruku na najmanje 15 drugih korisnika. Da bi potvrdio/la svoju aktivnost, kopiraj i proslijedi ovu poruku. Oni koji u toku od dvije sedmice ne posalju dalje ovu poruku bice ponisteni bez odlaganja, kako bi smo napravili vise mjesta. Proslijedi, dakle, ovu poruku svim tvojim prijateljima i neces biti ponisten kao Database Failure "

----------------------

NE PRIHVATAJ POZIVE ZA PRIJATELJA OD KRISTOFERA DEJVISA I DZESIKE DEJVIS ONI SU HAKERI. MOLIM TE RECI SVIMA NA SVOJOJ LISTI ZATO STO AKO NEKO SA TVOJE LISTE IH DODA ONI CE BITI I U TVOJOJ LISTI TAKODJE I SKONTACE TI KOMP. IP ADRESU, SVE. COPY - PASTE I SALJI SVIMA, CAK I AKO NJIH NIJE BRIGA TEBE MOGU DA HAKUJU

----------------------

There is no place like 127.0.0.1
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Hahahaha! Belji se

A vidi što ja dobivam:

----------------------

----------------------

NE PRIHVATAJ POZIVE ZA PRIJATELJA OD KRISTOFERA DEJVISA I DZESIKE DEJVIS ONI SU HAKERI. MOLIM TE RECI SVIMA NA SVOJOJ LISTI ZATO STO AKO NEKO SA TVOJE LISTE IH DODA ONI CE BITI I U TVOJOJ LISTI TAKODJE I SKONTACE TI KOMP. IP ADRESU, SVE. COPY - PASTE I SALJI SVIMA, CAK I AKO NJIH NIJE BRIGA TEBE MOGU DA HAKUJU

----------------------

e to sam i ja dobio neki dan.. ito šalju na chatu ko ludi... hebate barem sam se pošteno nasmijao... hahaha Smijeh

panika ih hvata bezveze a tako se uopće ne "hakira" odnosno krade fb acc! nemoguće je!

Znam ja dobro kako ali nećemo da nebi bilo crvendaća SmijehNamigivaBelji se

17 godina
neaktivan

Sjecam se kad je poceo onaj chat na teletekstu pa su slali poruke tipa: posalji mi bon od 50 kn pa cu ti poslat svoje gole fotke:)

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo! Evo ja da se javim  samo na kratko jer ove sedmice nemam ni sekunde vremena u pravoj sam guzvi sto se tice skole i nemam skoro nimalo vremena za net :((( Plač pa tako ni za bug iako njega prvog otvorim nakon sto upalim komp ili laptop Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

ljudi ne može mi biti bolje...

izašao iz kazne i usput si preko steama kupio l4d2 i mw2 ma divota!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

Večer,ljudi,što ima?

oko za oko,pasta za zube
17 godina

Vecer ljudi, jel postoje kakva klijesta koje izrezu komadic lima u obliku kruga promjera jedno 2 mm ?

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Večer,ljudi,što ima?

Večer!Evo ja malo surfam sa Operom(za promjenu) i slušam

!

I will be back!
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vecer ljudi, jel postoje kakva klijesta koje izrezu komadic lima u obliku kruga promjera jedno 2 mm ?

haha...o tim škarama sam učio u 1. srednje

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
16 godina

Vecer. Sta se radi ovdje u birtu veceras? Osmijeh

Ima li spama Cool

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
17 godina

Ja nisam uopce ucio i sad mi trebaju, dajte ljudovi, stvarno trebam pomoc ....

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Vecer. Sta se radi ovdje u birtu veceras?  Osmijeh

Ima li spama  Cool

Večer.Nema prometa puno večerasNeodlučan

I will be back!
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Vecer. Sta se radi ovdje u birtu veceras? Osmijeh

Ima li spama Cool

Vecer! ja strebam biologiju cijeli dan i opet nish ne znam,joj meni samo da ne dobijem keca :)))

sta ima kod tebe?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 19:25 (stevan94).
16 godina
neaktivan

Krug lima promjera 2mm?

Pa zbog čega to trebaš? Vjerujem da to možeš napraviti jedino nekim specijalim kliještima! Probaj otići do obližnje trgovine alata!

16 godina

Look who is here!Smijeh

Ali nazalost moram ic dalje ucitPlač

Baj baj

16 godina
Tomislav95 kaže...

E pa onda bi se trebali pozabaviti marketingom pa ce biti prometa Cool

stevan94 kaže...

Vecer! ja strebam biologiju cijeli dan i opet nish ne znam,joj meni samo da ne dobijem keca :)))

sta ima kod tebe?

Onda si potrosio cjeli dan za ucenje u prazno Cool Pa kakvo je to ucenje na forumu Izlanuo se

Ja evo moram razvlacit 80 MB interneta na iducih 5 dana. A to je nemoguca misija Mršti se

17 godina
Bellatrix kaže...

Krug lima promjera 2mm?

Pa zbog čega to trebaš? Vjerujem da to možeš napraviti jedino nekim specijalim kliještima! Probaj otići do obližnje trgovine alata!

Trebam zalemit na konektore zicu ali jednostavno se nece ljepo zalemit. Slab spoj. Stavim malo paste za bolje prianjanje, ali badava. Zato bi klijestima napravio kruzic kroz kojeg bi provukao zicu. Izbusit ne mogu jer je ovo jako krhko i savitljivo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 19:31 (Batista).
16 godina
Ivan M. kaže...
Tomislav95 kaže...

E pa onda bi se trebali pozabaviti marketingom pa ce biti prometa Cool

stevan94 kaže...

sta ima kod tebe?

Onda si potrosio cjeli dan za ucenje u prazno Cool Pa kakvo je to ucenje na forumu Izlanuo se

Ja evo moram razvlacit 80 MB interneta na iducih 5 dana. A to je nemoguca misija Mršti se

E pa onda nemoj tolko sa ekipom nazdravljat i opijat se na forumu i davat TU pa mozda i izdrzi!Belji se

16 godina
Fake_Alert kaže...

E pa onda nemoj tolko sa ekipom nazdravljat i opijat se na forumu i davat TU pa mozda i izdrzi!Belji se

Fuckaj ga, lako je reci Cool 

To je jace od mene Belji se

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Bellatrix kaže...

Krug lima promjera 2mm?

Trebam zalemit na konektore zicu ali jednostavno se nece ljepo zalemit. Slab spoj. Stavim malo paste za bolje prianjanje, ali badava. Zato bi klijestima napravio kruzic kroz kojeg bi provukao zicu. Izbusit ne mogu jer je ovo jako krhko i savitljivo.

Pa kakvu imaš lemilicu? iglasta? ili neka drugačija?

16 godina
Ivan M. kaže...
Fake_Alert kaže...

Fuckaj ga, lako je reci Cool 

To je jace od mene Belji se

Sta ces,tak je kak je.Tak je i meni,od subote nemam komp a sad sam svratio malo na laptop dok ga imam jer sam dosta testova imao i moram jos ucit do petka pa dodem na komp a kad dode bozic onda si piknem novi proc i onda za ferije 24/7 na njemu bit!Cool

16 godina
neaktivan

vecer ljudi zna li ko koju dobru stranicu za skidanje cijelih kniga?

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice