pozdrav
evo drugi avatar...pošto je prošli bio moja slika (neznam di mi bila pamet staviti) ... pa je netko zlouporabio ju na fejsu...
kaj ima?
pozdrav
evo drugi avatar...pošto je prošli bio moja slika (neznam di mi bila pamet staviti) ... pa je netko zlouporabio ju na fejsu...
kaj ima?
pozz. šta se radi? evo ja napokon naručio grafu... jedva čekam...

Pozdrav ljudi
Zanima me dal postoji kakav program samo za pisanje, koji nudi neke pristojne mogućnosti, a besplatan je i kompatibilan sa Win7?
Znam za Open Office ali ja bi samo nekaj u stilu Worda, ne trebam paket.
Notepad i wordpress su ipak malo prečudni za pisanje, izgubi čovjek volju za pisanjem :)
Ajd ak zna neko, trebal bi neku preporuku.
Thx
OpenOffice ti je uvjerljivo najbolja alternativa, iako i IBM ima neku svoju (ne sjećam se više imena, bilo je na BUG CD-u), pa možeš prilikom instalacije OO-a izabrati samo writer pa ti samo njega instalira, mislim da ti je to najbolje rješenje, a uz to si i kompatibilan sa MS Wordom zbog .doc formata...
Instaliral sam Open Office, znal sam da je dobar i sve to, imal sam ga već i koristil sam ga prije.
Nego sam pomislil da ima nekaj tipa kao njegov Writer ili MS Word kao samostalni progam, žiš ;)
Al ok je, problem rješen!
Hvala na odgovoru.
@ doxy, dobar ti je avatar
pozz. šta se radi? evo ja napokon naručio grafu... jedva čekam...

o da?
koja grafa je u pitanju?
super
tnx Armor
da
Open Office je super...curi sam stavil 3.0 ...
ja doma koristim Office 2007 tak da...
Pozdrav svima. Evo mene. 
Danas sam dobio dojavu gdje ima USB TV kartica i otisao sam to kupit i evo sad me gnjavi tu antena i njeni signali 
Sredit cu ja to

Pozdrav svima. Evo mene. 
Danas sam dobio dojavu gdje ima USB TV kartica i otisao sam to kupit i evo sad me gnjavi tu antena i njeni signali 
Sredit cu ja to

Jurra, što je još najgore, ovo boldano je teška laš 
Sta vas dva lupetate.
Bas lijepo sad radi. 
...pa normalno da radi, sad kad smo ti mi pomogli...
...pa normalno da radi, sad kad smo ti mi pomogli...
Ma ajde ne pricaj lovacke 
...heh...umjesto da nam se lepo zahvališ, platiš pivo ili dva, stisneš tipku hvala itd...ti nas optužuješ
da smo k'o ovi predsjednički kandidati...
..a ovo je guza moje cure...
Ja budem kum na vjencanju, ako treba kumovat cu svugdje. 

vjerujem,vjerujem..bio bi itekako motiviran hehehehehehe......
...no dobro...Oly bi se možda još i mog'o kandidirati...ima četiri zvezdice a i crn je...
...no dobro...Oly bi se možda još i mog'o kandidirati...ima četiri zvezdice a i crn je...
Ja cu glasat za njega. 
...bojim se da ga nema na listićima jer je trebalo skupiti 10 000 spamova...
stvarno smo i mi mogli nekog kandidirati s foruma,samo ne znam koga..?
Pa možda nekog trolla (to je tu negdje) 
...bojim se da ga nema na listićima jer je trebalo skupiti 10 000 spamova...
E pa fuckaj ga. Ti si kriv sto je sad kasno 

Sta vas dva lupetate.
Bas lijepo sad radi. 
Bok svima kaj se dela, jesi mozda uzel onu od Gigabyte U7000 USB DVB-T ili neki drugi model!
Bok svima kaj se dela, jesi mozda uzel onu od Gigabyte U7000 USB DVB-T ili neki drugi model!
Mislio sam tu, al ipak me nesto vuklo na desno da uzmem MSI Digi Vox mini II v3.0 
Na ovoj maloj anteni nema signala, a na ovoj vanjskoj na kojoj sam bio i prije spojen, sve radi kako treba. 
Dobra večer.Što ima?
Dobra večer.Što ima?
Evo bas skidam modove za Farm Simulator ! Igra je zakon, ovo ce bit neprospavana noc...
Pa možda nekog trolla (to je tu negdje) 
...evo našao sam ga...
Kak Jurra zna :D
Btw taj Banditos će još naplaćivati parking i na mjesecu, pa nije bezveze rečeno, Milan - Gradonačelnik svemira 
Ljudi moze pomoc?
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/racunalo-se-ne-pali/39511.aspx