Ti govoriš za 12mjesec, a ja još nisam ni od 11 mjeseca nabavio, moram ga pročitat...
Sram te bilo

Ti govoriš za 12mjesec, a ja još nisam ni od 11 mjeseca nabavio, moram ga pročitat...
Sram te bilo

jel hoćeš moj? ja ti ga prodam za 20 kn. nije me baš oduševio... hehe
Dobar dan!Šta ima?
nish novo,citav dan po neta a razmisljam o tome sta imam uciti za sutra 
kod tebe?
jel hoćeš moj? ja ti ga prodam za 20 kn. nije me baš oduševio... hehe
Rado, ali volim onaj miris kad otvaram totalno novi BUG.
@Ivan M.-što ćeš sramim se, nikad nije prošlo ovoliko dugo da nisam kupio BUG, a kakav je da vidim hoću li ga uopće kupiti??
Dobar dan!Šta ima?
nish novo,citav dan po neta a razmisljam o tome sta imam uciti za sutra 
kod tebe?
Isto ništa,popušta me viroza
,možda budem sutra išao u školu

Rado, ali volim onaj miris kad otvaram totalno novi BUG...
I ja obožavam taj miris
Pozdrav društvo! Nisam vam navraćao ovdje već duže vrijeme pa rekoh da svratim i da vas pozdravim. Evo kod mene u tijeku redovito 10-dnevno održavanje kompa (micanje cookiea, sređivanje registra i skeniranje AntiSpyware programima). Inače, što ima novo kod vas?
Ja pokušavam zapaliti malo vatre u ovoj pećici što se nalazi u ovoj mojoj sobi ali nikako da se uhvati! 
Znam, prema sadržaja izgleda pristojno ko i uvijek, ali kako je to ukomponirano??Nema veze sutra ću ga kupiti, ili danas ako naletim na neko trafiku koja radi...
Pozdrav društvo! Nisam vam navraćao ovdje već duže vrijeme pa rekoh da svratim i da vas pozdravim. Evo kod mene u tijeku redovito 10-dnevno održavanje kompa (micanje cookiea, sređivanje registra i skeniranje AntiSpyware programima). Inače, što ima novo kod vas?
Ja pokušavam zapaliti malo vatre u ovoj pećici što se nalazi u ovoj mojoj sobi ali nikako da se uhvati! 
Bok svima kaj se dela, kaj se tice lozenja na drva to je vrlo ugodno pamtim kad drva pucketaju u sobi i tak onda dalje bas fin ugođaj nema kaj!
Bok svima kaj se dela, kaj se tice lozenja na drva to je vrlo ugodno pamtim kad drva pucketaju u sobi i tak onda dalje bas fin ugođaj nema kaj!
Da! ...samo nije ugodno kad se zadimi u sobi kao što se sad zadimilo kod mene! Kao da sam vatru naložio na sred sobe, a ne u pećicu! 
Pozdrav,ljudi.Jao,ubit će me ova izvješća iz fizike.Sjedim za stolom od 12 sati,a učim od 10.Baš bi mi sjela jedna pivica.
Pozz svima. Još 22 stranice do vražjeg broja 
Jako je dobra anketa.Da se vidi jesu li Bugovci pirati
Da vas pitam, za koliko bi mogao prodat napajanje - Hiper 625 W, s 80 plus certifikatom (broncani cert), staro je 3 mjeseca i ima garanciju, uglavnom platio sam ga 700 kn.
Jel ima nešto poput RCA to VGA ili DVI adapter jer mi treba da priključim PS2 na monitor?
EDIT: Ako može u chipoteci1
Da vas pitam, za koliko bi mogao prodat napajanje - Hiper 625 W, s 80 plus certifikatom (broncani cert), staro je 3 mjeseca i ima garanciju, uglavnom platio sam ga 700 kn.
koliko garancije ima? di si ga kupio?
koliko garancije ima? di si ga kupio?
3 godine, a bas nisam htel rec di sam ga kupil...
HGspot
HGspot
bas zato sam te i pitao...jer ako su hg spot i vemil, ko zna što će biti s garancijom..
pa neki 550-600 kn bi mogao tražiti za njega, što si ti mislio?
Ja lagano gibam iz ove birtije. 
Dosta za danas Interneta. 
HGspot
bas zato sam te i pitao...jer ako su hg spot i vemil, ko zna što će biti s garancijom..
pa neki 550-600 kn bi mogao tražiti za njega, što si ti mislio?
Pa mislio sam da bi mogo dobit 500 kn, uzeo bih nesto modularnog
Bas sam otvorio kuciste i sprobavam Speedfan i mogu rec da su Chieftec ventilatori tisi od ventilatora kojeg sam dobio s Mugenom 2 i upravljiviji su sta se tice reguliranja napona. Chieftec na 20% isporucene el.energije se jos vrti dok Scytheovom treba min 40%.
A ja razmišljam skinuti propeler sa moje Yamahe i neka hladi CPU

A ja razmišljam skinuti propeler sa moje Yamahe i neka hladi CPU

Zelis jedan thumb down ? Ha ? 
Da, samo cijena je 100 kuna 
Da, samo cijena je 100 kuna 
Evo, dao sam ti jedan thumb down i up 
A oko čega se vi prepirete...