Radi bez muke. Temperatura su normalne. Mislim da ima slika u temi o 4 ghz klubu.
Koji procesor imaš?
Meni rekli da se moj može dići na 3 Ghz na stock cooleru bez problema 
Radi bez muke. Temperatura su normalne. Mislim da ima slika u temi o 4 ghz klubu.
Koji procesor imaš?
Meni rekli da se moj može dići na 3 Ghz na stock cooleru bez problema 
Sve su krivi časopisi. Oni tretiraju i7 itd procesore kao da su nešto najnormalnije na svijetu za posjedovati. I onda ljudi, djeca etc sline na to i bediraju se jer nemaju i7 na najnovijoj gigabyte ploči sa DDR3 memorijom na 1600 MHz i uz to novu radeonku ... A kad izračunaš koliko sve to košta, mrak ti padne na oči.
Zato tatica ima Mastercard i fino se ubija od posla za sinove guste:). Prije nekog vremena sam bio u Vemulju i dosao otac sa sinom. Mali vjerojatno 7-8 razred. Od kompa za nekih 5000 kn izasli su iz trgovina sa kompom od sigurno 9000 kn jer ih je prodavac ispilio a malom oci ispale od brojki...krajzis na veri haj 36543x3344, 45xAA, 143xAf i slicno. Jadan stari samo je uzdahnuo i dao karticu.
Zato tatica ima Mastercard i fino se ubija od posla za sinove guste:). Prije nekog vremena sam bio u Vemulju i dosao otac sa sinom. Mali vjerojatno 7-8 razred. Od kompa za nekih 5000 kn izasli su iz trgovina sa kompom od sigurno 9000 kn jer ih je prodavac ispilio a malom oci ispale od brojki...krajzis na veri haj 36543x3344, 45xAA, 143xAf i slicno. Jadan stari samo je uzdahnuo i dao karticu.
Zato jer roditelji misle da su njihova djeca posebna. Nažalost nisu. Čista statistika - mali postotak je poseban, a ostali nek prihvate činjenicu da su im djeca prosječna. 
I onda tatica "ulaže" u sina sa kompom od 9000 kn, a mali će cijeli dan svoju posebnost iskazati na CoD MW2 
I onda tatica "ulaže" u sina sa kompom od 9000 kn, a mali će cijeli dan svoju posebnost iskazati na CoD MW2 
Piratskom.
joj nemojte mi mw2 spominjat
di je kumova brlja?
Piratskom.
Popusti malo roditeljima, mislim da bi ubio prodavača kada bi mu ovaj rekao da original windowsi i MW2 dođu još 2000kn 
Piratskom.
Da, komp za 9000 kn, a teško za igru dat lovu
.. Što je razumljivo jer tatica nije kupio komp za igranje 
sol na ranu a?
lol
Decki jel gleda tko od vas Desperate Houesewives ? 
Jel ti nesto treba?
Radim na tome.
Jel ti nesto treba?
Radim na tome.
Haha, prekopao sam vraga i Boga. Dodjem na neku stranicu gdje su sve sezone i vidim da ima za direktno skidanje, odmah sam se poveselil... A kad ono samo napisani scenarij...
Moj PC:
CPU: Intel Pentium Dual Core E5300 2x2,6
MBO: Gigabyte EP43-S3L
GPU:Nvidia 9500GT 512Mb DD3
RAM: 2x2Gb Kingmax 800Mhz
Monitor: Sony Multiscan G420
i ostale periferne gluposti 
dal da se igram clockiranja? nikad nisam...
Jel ti nesto treba?
Radim na tome.
Haha, prekopao sam vraga i Boga. Dodjem na neku stranicu gdje su sve sezone i vidim da ima za direktno skidanje, odmah sam se poveselil... A kad ono samo napisani scenarij...
Ja sam svoje probleme za serijama i svime ostalim riješio s privatnim trackerima
S točno 14 njih
Moj PC:
Iskreno...neces dobit znacajan porast performansi. Ako nisi neki uber gejmer i umjesto 34 dobijes 35 fpsa i pomislis da si osvojio Himalaju ne diraj komp. Jedino ako te zanima taj famozni 3D cmar i kur.... po raznim tablicama.
Ja sam odustao od takvih stvari.
Iskreno...neces dobit znacajan porast performansi. Ako nisi neki uber gejmer i umjesto 34 dobijes 35 fpsa i pomislis da si osvojio Himalaju ne diraj komp. Jedino ako te zanima taj famozni 3D cmar i kur.... po raznim tablicama.
Ja sam odustao od takvih stvari.
Tako sam si i ja mislio. Ništa od clockanja :D .. Zadnje sam clockirao P4 ja mislim 
Administriranje i rad na linux distribuciji zove... Budite pozdravljeni 
Administriranje i rad na linux distribuciji zove... Budite pozdravljeni 
Ugodno administriranje zelim.
Jutro,eo mene iz skole.
Sta se radi?
Moze neki kakao ili kakva cedevita jer sam zedan dosao
.
Nemojte mi sam spominjat struju,kolko je puta meni nestala tu pa poludim odmah i to par puta na daj bas kad je komp upaljen.
Jutro,eo mene iz skole.
Sta se radi?
.
Nemojte mi sam spominjat struju,kolko je puta meni nestala tu pa poludim odmah i to par puta na daj bas kad je komp upaljen.
Jel si dobio keca ? iz kemije
Jutro,eo mene iz skole.
Sta se radi?
.
Jel si dobio keca ? iz kemije
Znao sam nes malo,al nisam znao jednadzbe 
A ja bi trebao kupit digitalnu USB TV karticu (do 250 kn najvise), a toga u Rijeci nema
Sve rasprodali.
Trebalo bi pocet bacat bombe 
Di si gledao?
Jos moram u Links otic. Al kad ja dođem onda toga nema
Bio sam u robnoj kuci, vemil, eurotrade, technomax (moram opet do technomaxa), techno market. Prosao skoro cijeli grad
. Sve ljudovi pokupovali i onda da se nema

Dobarn dan,kako ste,što se radi?
Jos moram u Links otic. Al kad ja dođem onda toga nema
Bio sam u robnoj kuci, vemil, eurotrade, technomax (moram opet do technomaxa), techno market. Prosao skoro cijeli grad
. Sve ljudovi pokupovali i onda da se nema

Pogledaj ovu dal sta valja. Ima je u Linksu ali u Ri nije dostupna. Mozda se moze narucit da dodje u roku 48 sati.
Dobarn dan,kako ste,što se radi?
ide...evo prodajem neke stare stvari i polako skupljan za nove cinele! 
Ja sam procitao da skupljas za cipele...
(koji sam majmun)
O brate majmune 
Mala pauza.
Moj PC:
CPU: Intel Pentium Dual Core E5300 2x2,6
MBO: Gigabyte EP43-S3L
GPU:Nvidia 9500GT 512Mb DD3
RAM: 2x2Gb Kingmax 800Mhz
Monitor: Sony Multiscan G420
i ostale periferne gluposti 
Ma overclock je bezveze
, ništa nije bilje od mirisa stock brzine procesora... Ovaj tvoj se da OC-ati dosta, ali samo ako ti je to toliko nužno potrebno. Ja sam iz potrebe da grafe budu što više zadovoljne OC-ao moj stari E6600 na 3.6GHz, ali sada kada sam na Q9650 niti ga nisam OC-ao (jesam, čisto da vidim koliko ide, odvrtio par puta bencheve (naravno da se hvalim po forumu) i vratio ga na default.)
Ja sam procitao da skupljas za cipele...
(koji sam majmun)
hehe