Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.152.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
protjeran
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
F1-IVO kaže...

Radi bez muke. Temperatura su normalne. Mislim da ima slika u temi o 4 ghz klubu.

Koji procesor imaš?

Meni rekli da se moj može dići na 3 Ghz na stock cooleru bez problema Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Sve su krivi časopisi. Oni tretiraju i7 itd procesore kao da su nešto najnormalnije na svijetu za posjedovati. I onda ljudi, djeca etc sline na to i bediraju se jer nemaju i7 na najnovijoj gigabyte ploči sa DDR3 memorijom na 1600 MHz i uz to novu radeonku ... A kad izračunaš koliko sve to košta, mrak ti padne na oči.

Zato tatica ima Mastercard i fino se ubija od posla za sinove guste:). Prije nekog vremena sam bio u Vemulju i dosao otac sa sinom. Mali vjerojatno 7-8 razred. Od kompa za nekih 5000 kn izasli su iz trgovina sa kompom od sigurno 9000 kn jer ih je prodavac ispilio a malom oci ispale od brojki...krajzis na veri haj 36543x3344, 45xAA, 143xAf i slicno. Jadan stari samo je uzdahnuo i dao karticu.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Zato tatica ima Mastercard i fino se ubija od posla za sinove guste:). Prije nekog vremena sam bio u Vemulju i dosao otac sa sinom. Mali vjerojatno 7-8 razred. Od kompa za nekih 5000 kn izasli su iz trgovina sa kompom od sigurno 9000 kn jer ih je prodavac ispilio a malom oci ispale od brojki...krajzis na veri haj 36543x3344, 45xAA, 143xAf i slicno. Jadan stari samo je uzdahnuo i dao karticu.

Zato jer roditelji misle da su njihova djeca posebna. Nažalost nisu. Čista statistika - mali postotak je poseban, a ostali nek prihvate činjenicu da su im djeca prosječna. Smijeh

I onda tatica "ulaže" u sina sa kompom od 9000 kn, a mali će cijeli dan svoju posebnost iskazati na CoD MW2 Smijeh

17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

I onda tatica "ulaže" u sina sa kompom od 9000 kn, a mali će cijeli dan svoju posebnost iskazati na CoD MW2 Smijeh

Piratskom.Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

joj nemojte mi mw2 spominjat

di je kumova brlja?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Buffer Overflow kaže...

Piratskom.Belji se

Popusti malo roditeljima, mislim da bi ubio prodavača kada bi mu ovaj rekao da original windowsi i MW2 dođu još 2000kn Smijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Buffer Overflow kaže...

Piratskom.Belji se

Da, komp za 9000 kn, a teško za igru dat lovu Smijeh .. Što je razumljivo jer tatica nije kupio komp za igranje Smijeh

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

joj nemojte mi mw2 spominjat

di je kumova brlja?

Ma kakva brlja..tebi treba ovo:

17 godina
protjeran

sol na ranu a?

lol

17 godina

Decki jel gleda tko od vas Desperate Houesewives ? Cool

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jel ti nesto treba?Belji se

Radim na tome.Cool

17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Radim na tome.Cool

Haha, prekopao sam vraga i Boga. Dodjem na neku stranicu gdje su sve sezone i vidim da ima za direktno skidanje, odmah sam se poveselil... A kad ono samo napisani scenarij...

16 godina
protjeran

Moj PC:

CPU: Intel Pentium Dual Core E5300 2x2,6

MBO: Gigabyte EP43-S3L

GPU:Nvidia 9500GT 512Mb DD3

RAM: 2x2Gb Kingmax 800Mhz

Monitor: Sony Multiscan G420

i ostale periferne gluposti Smijeh

dal da se igram clockiranja? nikad nisam...

18 godina
neaktivan
Batista kaže...
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Radim na tome.Cool

Haha, prekopao sam vraga i Boga. Dodjem na neku stranicu gdje su sve sezone i vidim da ima za direktno skidanje, odmah sam se poveselil... A kad ono samo napisani scenarij...

Ja sam svoje probleme za serijama i svime ostalim riješio s privatnim trackerimaSmijeh S točno 14 njih

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 13:10 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Moj PC:

Iskreno...neces dobit znacajan porast performansi. Ako nisi neki uber gejmer i umjesto 34 dobijes 35 fpsa i pomislis da si osvojio Himalaju ne diraj komp. Jedino ako te zanima taj famozni 3D cmar i kur.... po raznim tablicama.Belji se

Ja sam odustao od takvih stvari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 13:12 (F1-IVO).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Iskreno...neces dobit znacajan porast performansi. Ako nisi neki uber gejmer i umjesto 34 dobijes 35 fpsa i pomislis da si osvojio Himalaju ne diraj komp. Jedino ako te zanima taj famozni 3D cmar i kur.... po raznim tablicama.Belji se

Ja sam odustao od takvih stvari.

Tako sam si i ja mislio. Ništa od clockanja :D .. Zadnje sam clockirao P4 ja mislim Osmijeh

Administriranje i rad na linux distribuciji zove... Budite pozdravljeni Osmijeh

17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Administriranje i rad na linux distribuciji zove... Budite pozdravljeni Osmijeh

Ugodno administriranje zelim.Cool

17 godina
protjeran

pivica?

razmišljam kaj bi mogao uopce poduzet s poštom i mw2...

i nikaj mi ne pada na pamet

16 godina

Jutro,eo mene iz skole.

Sta se radi?

Moze neki kakao ili kakva cedevita jer sam zedan dosaoNevinašce.

Nemojte mi sam spominjat struju,kolko je puta meni nestala tu pa poludim odmah i to par puta na daj bas kad je komp upaljen.Viče

17 godina
Fake_Alert kaže...

Jutro,eo mene iz skole.

Sta se radi?

Nemojte mi sam spominjat struju,kolko je puta meni nestala tu pa poludim odmah i to par puta na daj bas kad je komp upaljen.Viče

Jel si dobio keca ? iz kemije

16 godina
Batista kaže...
Fake_Alert kaže...

Jutro,eo mene iz skole.

Sta se radi?

Jel si dobio keca ? iz kemije

Iznenađen Znao sam nes malo,al nisam znao jednadzbe Smijeh

17 godina
F1-IVO kaže...
Ivan M. kaže...

A ja bi trebao kupit digitalnu USB TV karticu (do 250 kn najvise), a toga u Rijeci nema Cool Sve rasprodali. Mršti se Trebalo bi pocet bacat bombe Belji se

Di si gledao?

Jos moram u Links otic. Al kad ja dođem onda toga nema Cool Bio sam u robnoj kuci, vemil, eurotrade, technomax (moram opet do technomaxa), techno market. Prosao skoro cijeli grad Osmijeh. Sve ljudovi pokupovali i onda da se nema Cool Belji se

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan

Dobarn dan,kako ste,što se radi?

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Jos moram u Links otic. Al kad ja dođem onda toga nema Cool Bio sam u robnoj kuci, vemil, eurotrade, technomax (moram opet do technomaxa), techno market. Prosao skoro cijeli grad Osmijeh. Sve ljudovi pokupovali i onda da se nema Cool Belji se

Pogledaj ovu dal sta valja. Ima je u Linksu ali u Ri nije dostupna. Mozda se moze narucit da dodje u roku 48 sati.

16 godina
dncrmt kaže...

Dobarn dan,kako ste,što se radi?

ide...evo prodajem neke stare stvari i polako skupljan za nove cinele! Namigiva

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

Ja sam procitao da skupljas za cipele...Belji se (koji sam majmun)

16 godina
neaktivan

O brate majmune Sramim se

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
protjeran

Mala pauza.

16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Moj PC:

CPU: Intel Pentium Dual Core E5300 2x2,6

MBO: Gigabyte EP43-S3L

GPU:Nvidia 9500GT 512Mb DD3

RAM: 2x2Gb Kingmax 800Mhz

Monitor: Sony Multiscan G420

i ostale periferne gluposti Smijeh

Ma overclock je bezveze Nevinašce, ništa nije bilje od mirisa stock brzine procesora... Ovaj tvoj se da OC-ati dosta, ali samo ako ti je to toliko nužno potrebno. Ja sam iz potrebe da grafe budu što više zadovoljne OC-ao moj stari E6600 na 3.6GHz, ali sada kada sam na Q9650 niti ga nisam OC-ao (jesam, čisto da vidim koliko ide, odvrtio par puta bencheve (naravno da se hvalim po forumu) i vratio ga na default.)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
F1-IVO kaže...
Tionio kaže...

Ja sam procitao da skupljas za cipele...Belji se (koji sam majmun)

hehe Smijeh

01010100 01001001 01001111
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice