Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.145.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

užas

sve gore od goreg

jedino rakija spašava

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 11:41 (doxy).
16 godina
neaktivan

...dobro jutro...

još jedan "ljetni dan" ali ne izlazim van jer nekako me lenost svladala, jedino kaj kod mene radi, od jutra do sutra

je radio 101...ali za promjenu evo malo

...Nevinašce

...kaos...
17 godina
neaktivan

Jutro svima!

Doxy jel se postar napokon zasitio MW2?Cool

Ivana za tebe cedevita. Ipak ne volim gledat pijane zene kako teturaju po gradu.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)

Imas pravo nema goreg nego vidjeti pijanu zensku to mi je uzasNeodlučan

MOze moze cedevita, nju volim.. ajde sredilo se vise ne nestaje struje sad bar mogu u miru učiti sa kompa koji će krepati .. uzas

17 godina
neaktivan

Moram to i ovdje objavit...

prešao sam SP u MW2 i žao mi je što su neki ljudi poginuli i nadam se da će napravit MW3 jer je jedan negativac ostao živ.

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Imas pravo nema goreg nego vidjeti pijanu zensku to mi je uzasNeodlučan

MOze moze cedevita, nju volim.. ajde sredilo se vise ne nestaje struje sad bar mogu u miru učiti sa kompa koji će krepati .. uzas

Neki dan je ovdje kod mene nestalo struje na 2-3 minute. Poludio sam. Taman sjeo za komp i ono frka. E da mi je slucajno crko mislim da bi bacio bombu na HEP.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

hehe, ma meni se desilo jutros jedno tri puta .. onak fino sjednem upalim komp i taman učim sa slajdova upalim to krenem učiti i nestane struje ja onak neeee,, i dode ja upalim opet komp i onda nemrem na net pa zovem t com.. pa dok su me oni spojili ja reko idem nastaviti učiti i onda opet nestane e pukla sam skoro sam sve bacila van koz prozorNeodlučan

17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Jutro svima!

Doxy jel se postar napokon zasitio MW2?Cool

Ivana za tebe cedevita. Ipak ne volim gledat pijane zene kako teturaju po gradu.Cool 

nema pošte

bio na pošti

ništa

užas

uzela žena podatke i rekla da će probat iskopat jer mora bit u hrvatskoj negdje pošiljka..i da se to ne carini rekla je

17 godina
neaktivan

Iskreno ja bi na tvom mjestu puko. Neku vecer sam zvao T-Sljam u 1 i pol ujutro. Spustili mi brzinu sa 4 na 3,5mbita a ja sam picajzla i odmah na telefon i svadja. Naravno u roku minute opet je bilo 4 mbita. Kazu vjerojatno neke smetnje. Zasto nemaju smetnje pa ne ispostave racun slucajno? Gamad.Cool

Tebi bi trebao laptop i neki stick za net da nemas frke.

EDIT:

Jbt Doxy pa nemas srece. Koja banda radi kod nas...T-Sljamovci, HEP-ovci(e), HP (Hrvatski promasaj)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:13 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

E pa dvoumim se nisma pametna da li da kupim komp ili laptop.. Dejan kaze komp da je to bolje.. a neznam kak se krecu cijene laptopa i meni nije jasan taj internet na laptopu mislim da li je taj stick skup dosta ....

17 godina
protjeran

ma ne treba njoj laptop

ona bi nekaj kaj bi joj trajalo cca 5 godina...lap nebi...

ionako ne bi nosila ga van kuće...

stick isto ne bi joj baš trebal...aj uz komp..al bez desktop PC-a...nema šanse

za 2700 kn s monitorom sam složio joj fini stroj

samsung 20", gygabyyte matična s integriranom hd4200, 2 gb ddr3 ram, athlon II x2 neki ...

da ... skuplji je stick od ovo dsl-a kaj imas

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:15 (doxy).
16 godina
protjeran

Ja bih napokon trebao kupiti LCD monitor ovaj vikend nadam se Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Ja bih napokon trebao kupiti LCD monitor ovaj vikend nadam se Smijeh

U nadi je spas a i Nada je poznata...prijateljica noci.Belji se

Koji uzimas?

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

U nadi je spas a i Nada je poznata...prijateljica noci.Belji se

Koji uzimas?

A gle, meni je to minorno, nisam gamer, ne radim grafiku, a i CRT ima odličnu sliku (barem imao). Za programiranje & ostalo mi je bio dovoljan 19" sony.

Ali pošto se količina knjiga, dokumenta i ostalog gomila na mojem stolu, treba mi prostora.

Mislim da ću ići na AOC 22". Jeftino, 3 god garancije, a i relativno kvalitetno.

17 godina
neaktivan

Ja sam ljetos uzeo Samsunga 2233BW 22˝ za nekih 1400 kn mislim. Neki su me odgovarali kao to nevalja i slicno. Ma mene zaboli. Ako meni pase dobro je.

16 godina
protjeran

Upravo tako. Valjda sam znaš šta ti odgovara, a šta ne. Mišljenja oko tehnike su vrlo subjektivna i ljudi vole uzdizati u nebo ono što koriste (klanovi). Samo pogledaj AMD-ove, Intel, pa MS-Linux-Mac itd... Što je blesavo, jer svakome ono što voli i zna koristiti. Nema najboljeg. Svaka stvar ima svoje mane i dobre strane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:27 (Buffer Overflow).
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Upravo tako. Valjda sam znaš šta ti odgovara, a šta ne. Mišljenja oko tehnike su vrlo subjektivna i ljudi vole uzdizati u nebo ono što koriste (klanovi). Samo pogledaj AMD-ove, Intel, pa MS-Linux-Mac itd...

Ja kupim ono za sta imam para i sta meni odgovara. Naravno volim cut misljenja ali nisu mi presudna oko odabira.

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ja kupim ono za sta imam para i sta meni odgovara. Naravno volim cut misljenja ali nisu mi presudna oko odabira.

Normalno, novci su isto tako od presudnog značenja Smijeh

Sad i razmišljam o novom procesoru, ali mislim da mi ne treba novi...

17 godina
Buffer Overflow kaže...
F1-IVO kaže...

Normalno, novci su isto tako od presudnog značenja Smijeh

Sad i razmišljam o novom procesoru, ali mislim da mi ne treba novi...

Tak si i ja mislim kupit novi proc... a nije bas da mi treba... :D

16 godina
protjeran

A nije da imam neko ludilo sad. Imam Pentium Dual Core na 2,6GHz... Za ono što radim sasvim dovoljno Osmijeh

Mada bi lijepo bilo imati quad neki, pa da sam miran koju godinu.

17 godina
neaktivan

Ma ja sam imao u planu prodat ovo svoje i uzet nesto drugo al onda sam upalio mozak i shvatio da mi je i ovo previse a trosenje para na gluposti mi zaista nije potrebno. Da kupim npr. i7 da bi bio glavna faca u ulici? To bi mozda napravio da imam 15 god.Belji se

17 godina

A ja bi trebao kupit digitalnu USB TV karticu (do 250 kn najvise), a toga u Rijeci nema Cool Sve rasprodali. Mršti se Trebalo bi pocet bacat bombe Belji se

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ma ja sam imao u planu prodat ovo svoje i uzet nesto drugo al onda sam upalio mozak i shvatio da mi je i ovo previse a trosenje para na gluposti mi zaista nije potrebno. Da kupim npr. i7 da bi bio glavna faca u ulici? To bi mozda napravio da imam 15 god.Belji se

Da ne bi dao 2000+ kuna za procesor. Nisam lud Smijeh

Kupio sam si cijelo računalo za 3200 kuna Smijeh

17 godina
Ivan M. kaže...

A ja bi trebao kupit digitalnu USB TV karticu (do 250 kn najvise), a toga u Rijeci nema Cool Sve rasprodali. Mršti se Trebalo bi pocet bacat bombe Belji se

Baci bombu - mozda dodje kartica Smijeh

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Di si gledao?

17 godina

IVO, jel ti konstantno proc radi na 4 GHz ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:42 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vratio sam ga na default. Zasto?

16 godina
protjeran

Sve su krivi časopisi. Oni tretiraju i7 itd procesore kao da su nešto najnormalnije na svijetu za posjedovati. I onda ljudi, djeca etc sline na to i bediraju se jer nemaju i7 na najnovijoj gigabyte ploči sa DDR3 memorijom na 1600 MHz i uz to novu radeonku ... A kad izračunaš koliko sve to košta, mrak ti padne na oči.

17 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Vratio sam ga na default. Zasto?

Tak pitam, jer nekako mi to ne izgleda uobicajeno Cool

17 godina
neaktivan

Radi bez muke. Temperatura su normalne. Mislim da ima slika u temi o 4 ghz klubu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice