- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se radi na tom erepublik? 
//EDIT:
Ima li koji program koji pokazuje sto trosi na internetu. Ne otvaram nista a promet ide. Update od antivirusa ne radi jer je napravio jutros, a nemam ni pokrenut ni jedan program koji bi radio update ili isao na net.
Pozdrav ljudi, kaj se dela?
Imam jednu ideju, zna ko dal bi to radilo da ne pokušavam bezveze.
Stavil bi film na USB stick i prek njega gledal film na DVD playeru koji ima i USB utor, bi to radilo?
Radi ali filmove vece od 3,5 Gb nemreš gledat jer fat format nepodržava veci file, a ntfs ne prepoznaje dvd.
pa nece gledat HD filmove jbte
jedino ako nije neki entuzijast
Vjerovatno zeli uzeti one od 700 MB.
Nemora bit hd, nemreš ni običan dvd gledat.
Gledanje je uspjelo danas ujutro, to je M2 kartica od 1GB u USB utoru kaj se dobije sa SE W910, a frendu pal u vodu...
Sve skupa još stavljeno i Hyundai DVD player - moćna kombinacija :)
Da, u obzir dolaze normalni 700mb filmovi.
Još jedna je zanimljivost da je drugi frend kupil isti mob nešto kasnije i pal mu je pod valjak na poslu :)
Udaljeni smo 50m svaki od svakog, krug koji ne voli Sony Erricson mobitele
Ima li ko kakav link di detaljno objašnjava kako napravit cod2 server. thx
Sta se radi na tom erepublik? 
//EDIT:
Ima li koji program koji pokazuje sto trosi na internetu. Ne otvaram nista a promet ide. Update od antivirusa ne radi jer je napravio jutros, a nemam ni pokrenut ni jedan program koji bi radio update ili isao na net.
jel igraš ti erep?
skini TCPView pa pogledaj koji proces koliko skida
jel igraš ti erep?
sta se tamo radi? kako se to igra
Pa to ti je slično Crysisu...
Stvarno
jel trosi 103241564894231 mb graficke
Pozdrav olji kako je?
Stvarno
jel trosi 103241564894231 mb graficke
Pozdrav olji kako je?
Čuj kada imaš 3x 9250 grafe onda ti to ide glatkooooooo, ne možeš da vjeruješ
A ja se evo oboroužavam koje kakvim portable programima i ostalom programskom kolekcijom... I gledam ovog mališu (možda (!) ga piknem kada piknem Win 7 ultimate
)
Windows Media Player u pozadini svira....
Imam zutog
Samo zato kaj me nazivcirao neki balavac na MW2 temi pa sam "malo" digao glas na njega
Toj temi vise ne prilazim..
Imam zutog
Samo zato kaj me nazivcirao neki balavac na MW2 temi pa sam "malo" digao glas na njega
Toj temi vise ne prilazim..
Bok svima kaj se dela, žuti ko žuti kaj sad ali glavni problem je to kaj sad na HTV 2 imamo jugo bljuvotinu od filma Sutjeska smotana bravo HTV krasan izbor da bog da vam grom kucu pokrivo!

Hehe ja sam za sada dobio samo jedan karton, i to lijepe boje koja simbolizira čistoću i nevinost 
Bas lutam po temi - Slike vaseg hardvera - i vidim ovog forumasa - h8ME - on ima samo 3 poruke koje je napisao, mene sad zanima na koju bi foru onda on imao jednu punu zvjezdicu kao status ? Zato jer mu je komp strava ?
Dobar dan!Zar su svi u kleti,pa nemaju laptope sa sobom,a mašinerija ostala doma.Birc danas prazan,a trebao bi biti pun.Kaj nemamo nijednog Martina ili Martinu?Niko ne časti(čast iznimkama koji su ponudili piće i to u podne kao ručak).Evo od mene jedna Martinjska...
*ebiga izgubio sam ključeve od kleti...
Bas lutam po temi - Slike vaseg hardvera - i vidim ovog forumasa - h8ME - on ima samo 3 poruke koje je napisao, mene sad zanima na koju bi foru onda on imao jednu punu zvjezdicu kao status ? Zato jer mu je komp strava ?
...pa nedavno je i Oly našao jednoga koji ima čak jednu poruku i jednu punu zvezdicu...
neda mi se sad to tražiti a i glupo mi je već komentirati tu tajnu "superpametnu" formulu...
...pa nedavno je i Oly našao jednoga koji ima čak jednu poruku i jednu punu zvezdicu...
neda mi se sad to tražiti a i glupo mi je već komentirati tu tajnu "superpametnu" formulu...
Bas gledam i ne mogu vjerovat kaj si napisal, tek poslije sam vidio navodnike... :D
Zaboravio sam gdje se u mapi Windows nalaze Screen Saveri, pa ako mi netko može reći "path" bio bi zahvalan (Win 7 je moj OS)
Gdje i svim Windowsima od 2000 - C:\Windows\System32
Molim ,i drugi put!!
Svi koji se učlane na forum odmah dobiju zvjezdicu kao znak dobrodošlice
No sh*t?
Najme taj kojeg sam ja pronašao registrirao se isti dan kao Jurra i ja i jedini je problem to što je on dobio status neaktivnog korisnika, a ima isti broj zvjezdica kao Jurra... Uz to Jurra cijelo vrijeme spama ovuda, pa je barem prema aktivnosti mogao malo napredovati
A ovi koji dobiju zvjezdicu kao poklon dobrodošlice, izgube ju u roku par minuta 
dobiju pola zvijezdice, a ne cijelu!!!
opet o zvjezdicama?
@zed ti i na martinje piješ pivu