Eto malo pričam...dosadno je :)
da..čuj moraš se učlanit u malwarebytes club,time postaješ punopravni član,i imaš besplatno piće..
Eto malo pričam...dosadno je :)
da..čuj moraš se učlanit u malwarebytes club,time postaješ punopravni član,i imaš besplatno piće..
hehehehe.... samo lakše sa tim MB-om... budu ljudi stvarno mislili da si trgovac besplatnog software-a 
hehehehe.... samo lakše sa tim MB-om... budu ljudi stvarno mislili da si trgovac besplatnog software-a 
..je već sam se obogatio na njemu,ajd priznaj da ga i ti imaš..
ljudi sve raspoložive snage u pomoć ovdje
..je već sam se obogatio na njemu,ajd priznaj da ga i ti imaš..
Nemam, ustvari nisam nikad ni vidio kako izgleda. Čuo sam da je dobar program, odnosno čitao sam, ali nikad isprobano.
Ja ti ne koristim programe za skeniranje itd. Samo Avast i firewall (trenutno commodo jer zone alarm ne ide na 7-icu) i to je to.
Sto je dosadno,od 10 igram borderlands i dojadila mi je pomalo,to jest dosta mi je igre te za danas.A spammat mi se bas i neda,prije bi neki poslic si obavil da mi plate pa si kupim SKUPE ddr2 rame jer je 1 gb sad ko prije 2 gb
...Odoh rastavit nes pa sastavit i slicno
..skini ga bar,pa ga malo isprobaj,jel to besplatni avast?
Iskreno, ne treba mi. Ja probleme rješavam manualno - nema tog malware-a koji meni može pobijeći ;)
Sve je free :) Tek toliko da imam nešto da mi galami, da ne trebam svaki file provjeravati 
Iskreno, ne treba mi. Ja probleme rješavam manualno - nema tog malware-a koji meni može pobijeći ;)
Sve je free :) Tek toliko da imam nešto da mi galami, da ne trebam svaki file provjeravati 
svaka čast,inače taj malwarebytes free ima i jedan dobar alat filleassassin za zaključane datoteke i to prilično učinkovit..
taj avast mi je interesantan..ja imam norton,ali ako bi uzeo free antivirus,rađe njega nego aviru
svaka čast,inače taj malwarebytes free ima i jedan dobar alat filleassassin za zaključane datoteke i to prilično učinkovit..
taj avast mi je interesantan..ja imam norton,ali ako bi uzeo free antivirus,rađe njega nego aviru
Ma to ja ubijem s linuxom :)
Nije me još razočarao Avast. Nod32 me razočarao nekoliko puta i od tada koristim Avast. U biti to su jedina dva antivira koja sam koristio. Vjeran sam jednoj galamđiji sve dok me ne razočara 
Nije me još razočarao Avast. Nod32 me razočarao nekoliko puta i od tada koristim Avast. U biti to su jedina dva antivira koja sam koristio. Vjeran sam jednoj galamđiji sve dok me ne razočara 
to je to,ništa uživaj i navrati češće..
Farewell my Crossfire, R.I.P. June 2009 - November 2009 

Di ste sta ima?
Evo nas na 600.strani 
Evo mene na 600. strani
Evo mene na 600. strani
shit kako si uspio 

moj prvi doprinos 700.stranici 
Sada kreni djeliti thumb downove jer nisi uspio biti prvi na 600. 
krivo sam brojao postove na 599.stranici pa se zayebao 
Baš igram Machinarium,zakon igra!
Bok ljudi, sta se radi kod vas??
Mene svlado neki umor mislim da ću uskoro u krevett;))))
vidim 600 stranica. lijepo, lijepo...
He,he dok te nije bilo nije falilo kumove brlje.Bio sam toliko slobodan da sam je podjelio u tvoje ime Fcth...
He,he dok te nije bilo nije falilo kumove brlje.Bio sam toliko slobodan da sam je podjelio u tvoje ime Fcth...
podijelio ili popio !?
podijelio ili popio !?
Znam neke koji su upadali u birc noću,pa sad...
ejla ljudi! sta ima, sta se radi? evo ja bas malo testiram ovaj VIP-ov net...evo rezultata 
ejla ljudi! sta ima, sta se radi? evo ja bas malo testiram ovaj VIP-ov net...evo rezultata 
i jesi zadovoljan?
Bok svima kaj se dela, samo molim bez puno pijanaca i ispicutura u Bircu moze onak malo pijani ok ali da se lezi pod stolom pijan ko letva to ne bi islo bas fuckaj ga!
Bok svima kaj se dela, samo molim bez puno pijanaca i ispicutura u Bircu moze onak malo pijani ok ali da se lezi pod stolom pijan ko letva to ne bi islo bas fuckaj ga!
bok,evo cistim malo registry na ovom laptopu