sretno,jesi počeo?
Zaspao je, Boga molim da spava bar do 12, ako nece dajem mu caja s rumom . 
sretno,jesi počeo?
Zaspao je, Boga molim da spava bar do 12, ako nece dajem mu caja s rumom . 
samo da se javim! dobro jutro!
hahaha. ne mogu vjerovat. oly jel se to men čini, ili si se ti registrirao preko mene na erepublik?
Jbg, mora se u školu 
Zna ko rijesenje za ovaj problem plsssss
Pozdrav,ljudi!!!
hehe ljudi ja na krevetu lezim i tipkam preko svog HP prijenisnika 
koja ergonomija...takvo sto nema ni u raju 
hehe ljudi ja na krevetu lezim i tipkam preko svog HP prijenisnika 
koja ergonomija...takvo sto nema ni u raju 
pa nemaš valjda gripu,gdje ti je avatar?
Uh evo me nakon par crnih dana 
Ljudi problem! Avira ne želi updateati se! Što da radim?
Cekaj ponoc, tad bi trebalo radit. 
Zvrni je za vuha
Skini manual update....
Kod mene bio isti problem!
Riješio se Avire uninstaliranjem!
Sada NOD 32 radi ko ura! ;)
Večer svima! Dali netko može preporučit neki dobar gadget za mjenjanje onog run u start meniju!? Imam ovaj jedan al mi je ružan zbog oštrih rubova! Tražim nešto malo sofisticiranije!
Danas sam prvi put bio u ADM-u,zbilja sam se razocarao velicinom objekta ali superzadovoljan sam ponudom 
Kod mene bio isti problem!
Riješio se Avire uninstaliranjem!
Sada NOD 32 radi ko ura! ;)
Ma dok sam na RC 7100 Win 7 držim se Avire, a kada budem kupio Win 7 tad se vraćam Spohosu, kojeg imam na svim ostalim kompovima (imam 5 licenci i taman još jednu na ovaj ispucam)
Evo mene van Windows 7 OS-a.... Nije Linux, zapravo niti nije neki OS, već je riječ o ASUS Express Gateu...... Baš mi se sviđa GUI 
Ma dok sam na RC 7100 Win 7 držim se Avire, a kada budem kupio Win 7 tad se vraćam Spohosu, kojeg imam na svim ostalim kompovima (imam 5 licenci i taman još jednu na ovaj ispucam)
Sta ti to imas 4 racunala.... 
5 
večer!
oly jes se i to registriro na erep?
5 
O svasta

Da.... Kada si me utukao u pojam, morao sam (preko vikenda ću pokušati vidjeti da li to meni ide ili ne ide :)))
5 
ja 4 zasada, kad se preselim u kucu, 5 cu imat.
Hebote, neki sroljo u hard. kvizu je pobedastio... Oly mu dade link do grafe i onda mu ovaj veli, je to je ta ali mi treba jos jedna rijec.... A tamo sve pise...
Da.... Kada si me utukao u pojam, morao sam (preko vikenda ću pokušati vidjeti da li to meni ide ili ne ide :)))
hehe.
evo malo literature da ti sve bude jasnije:
..:: ZA NOVE IGRACE: Kako do lvl 5 u roku od 7 dana ::..
***GRAND TUTORIAL-Prvih 45 dana u eRepubliku***
Često postavljena pitanja - za pocetnike
sad se i vi drugi možete slobodno registrirati 
Danas sam prvi put bio u ADM-u,zbilja sam se razocarao velicinom objekta ali superzadovoljan sam ponudom 
Bok svima kaj se dela, normalno koga briga kak izgleda izvana bitno kaj je unutra i ispod haube fuckaj ga!
Bok svima kaj se dela, normalno koga briga kak izgleda izvana bitno kaj je unutra i ispod haube fuckaj ga!
Bok, najbolje sjećam se kad sam kupovao komp, dođem tam u ADM dođe mi stari kud ćeš tamo kupovat u nepoznatoj
firmi bolje dodaj malo više pa kupi u Vemilu koji je kao poznata firma i sad je na kraju totalno drukcije ispalo - Vemil u totalnoj
banani a ADM je sve poznatiji svaki dan, uglavnom predobra trgovina, malo im je mali prostor i nezgodno je čak i za parkiranje,
one uske ulice nema baš mjesta previše a kod one zgrade gužva.
5 
O svasta

Evo maknuo sam Aviru (nakon 1h i 30 minuta nije mogla pronaću update), pa sam odlučio prijeći na MSE antivirus (barem nešto da imam)
Bok, najbolje sjećam se kad sam kupovao komp, dođem tam u ADM dođe mi stari kud ćeš tamo kupovat u nepoznatoj
firmi bolje dodaj malo više pa kupi u Vemilu koji je kao poznata firma i sad je na kraju totalno drukcije ispalo - Vemil u totalnoj
banani a ADM je sve poznatiji svaki dan, uglavnom predobra trgovina, malo im je mali prostor i nezgodno je čak i za parkiranje,
one uske ulice nema baš mjesta previše a kod one zgrade gužva.
Bilo bi dobro da iznajme veci prostor,zasluzuju to