- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posvadao se sa frendom
Sa sestrom
Sutra tipkovnica odlazi (u kazni sam radi ocjena )
Sutra pisemo koje kakve testove i pita.
Krasno 
vidim fake da te zivot u zadnje vrime hebe....
Nezauzima sigurno vise od 50 mb
to je ok.dva procesa..ajd još digni revo uninstaller pa ga stavi na detaljan ispis programa i koliko mu je tu veličina u MB..
Uh danas sam bio slikati i fino, prvi put me leđa ne bole, jer nisam ponio cijeli arsenal nego samo moje prime objektive (Sigmu 30 i 50mm) i uživao.... Idem ih sada prebaciti na komp
ma olji ti si lud, nikako da pocmen ucit... bemti sve
Eh makiću, kada samo vidim tvoje video uratke, zapitam se tko je tu lud, a kome smrde noge 

Zasto utorrent uzima dosta procesorske snage? Svaki put kad mi je on upaljen i skida i seeda nesto uvijek mi u igri pucketa zvuk nekad,i onda znaju fpsi past itd..A kad je iskljucen onda je sve puno bolje.Zna neko?
Bit ce valjda puno bolje sa quadom
Bok svima kaj se dela, to ti je zbog diska jer je on daleko najsporija komponenta na kompu pa ne moze tak brzo poslat podatke kud treba kad je prezaposlen kad igras nekaj pauziraj torente i to je to!
ne radi
Eh makiću, kada samo vidim tvoje video uratke, zapitam se tko je tu lud, a kome smrde noge 

A sad nisam zna da mi toliko smrde idem na pranje...........
bok..jel koristi neko google chrome?
ja
di si fake,već su ti uzeli tipkovnicu!?
I ja na laptopu i nikako da se i tamo na safari prešaltam
vidis ima fake i sestru... sad ces vidit kako ce brzo online, kad procita ovo...
bok..jel koristi neko google chrome?
ja
di si fake,već su ti uzeli tipkovnicu!?
Microsoft Virtual Keyboard. Što misliš zašto piše tako kratke postove
moja tipkovnica otisla skroz otkad san je ocistia, pola shebo
space, windows, malo me hebe d,v,r i neznan jel joo koje slovo,
od brojeva 3 ito bi bilo to
moja tipkovnica otisla skroz otkad san je ocistia, pola shebo
space, windows, malo me hebe d,v,r i neznan jel joo koje slovo,
od brojeva 3 ito bi bilo to
Moja je nova, malo ju treba jedino počistit od prašine i to je to.
Mutava prašina mrzim ju, a još i pokrivam tipkovnicu.
tako je najbolje i ja cu sljedecu obavezno!
Ja otkad imam Arctosu, više niti ne dišem nad njom, a kamoli jedem ili pijem... Ova što sam imao prije artctose bila je puna salame, pršuta, sira....
Pa kaj nemaš 5 min vremena jesti sastrane.E da si ti meni bio u vojsci jeo bi ti i za 3 min,a tipkovnica bi bila čista.Treba to polirati bar 2-3 puta tjedno...
Ja otkad imam Arctosu, više niti ne dišem nad njom, a kamoli jedem ili pijem... Ova što sam imao prije artctose bila je puna salame, pršuta, sira....
takva je moja
...domaci sir i prsut....hh..samo sto mi mravi ne pocnu hodat po njoj
Imam jedno pitanje, jel modovi mogu totalno izbrisat temu??
...a onog duha koji mi je pisao duple postove, po savjetu vrhunskog informatičkog stručnjaka, sredio sam
sa Malwarebytes anti-malware...
Imam jedno pitanje, jel modovi mogu totalno izbrisat temu??
...mogu...ja sam jednom otvorio temu i nakon desetak postova tražio da se tema obriše...
Hvala, zato jer sam otvorio temu sa najboljim ripovima i sad tražim i nikako ju nać...
šmrc šmrc, mislim ono, mogli su barem poruku poslat ili nešto slično...
Sam se vi sprdajte samnom,nazval bum ja vama jedanput i narucil iz rubelja dosta stvari pa kad vam dode na vrata da vidite kak ce vam taj osmjeh past sa lica
Nisu mi jos uzeli,budu navecer kasno.Nego,dao sam ti sliku di pise kolko mi uzima chrome a kad ga skidas ima manje od 50 mb.
Nisam dosao na forum jer mi je net pre zauzet downloadanjem.Se moze kak kloknut hard ?
Sam da ne steka u igrama dok je torrent upaljen i sve 5
EDIT: Eo stari sad dosao izvana i nije ni skinuo tenesice vec je doso do mene i prva rijec mu je bila "gasi kompjuter" znaci nea me do sljedeceg vikenda.Do tipkanja..Pozdrav i neradite gluposti..
Odoh
malo ga defragmetiraj i bit će bolji nego šta je...
ili odi na ssd pa će bit još bolje
...hej...nemoj mi stiskati stalno te thumbdown-e...izgubil budem zvezdicu...
koji se ovo okomia na te... da krenemo protumjerom??
koji se ovo okomia na te... da krenemo protumjerom??
...ne znam, neki anonimac hoće da se proslavi... a za protumjere trebalo bi pitat Oly-a...