Jednostavno iskopiras fajlove unutar foldera utorrent na lokaciji C/users/ime/app data/roaming/utorrent.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na beskonacno 
U tom slučaju dragi moj Ivanje, biti ću sutra na sprovodu flatu :(
Na beskonacno 
U tom slučaju dragi moj Ivanje, biti ću sutra na sprovodu flatu :(
A bas se datum poklopio

Probao - ne radi (barem kada sam zadnji put pokušao). A i opet nema promjenu putanje što mi je tada trebalo
Probao - ne radi (barem kada sam zadnji put pokušao). A i opet nema promjenu putanje što mi je tada trebalo
Probaj onako kao sto sam napisao par postova iznad. Ja tako uvijek radim.
Jednostavno iskopiras fajlove unutar foldera utorrent na lokaciji C/users/ime/app data/roaming/utorrent.
Znam i to da, ali moram brisat koji mi nisu trenutno na seedu, tam su svi koje sam skinuo.
@Paolo, ne radi ni meni :((
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Probaj onako kao sto sam napisao par postova iznad. Ja tako uvijek radim.
Tako ja inače i radim, ali svejedno hvala na savjetu.
LOL! Ispričavam se, ali čini se da ludim... ili me Firefox pokušava u to uvjeriti...
Open!
Jutro
jutro,idemo na misu...
Jutro!
Mamurno buđenje... :) A sad na posao, kad se već odgađalo sve za nedjelju red je da se to sad i obavi!
Dobar dan!Jeste li došli konačno s mise.Dajte to posvećeno vino koje ste išli posvetiti da zalijemo ručak.Nema mi Seneke bit će da se gadno uneredio jučer,već je podne,a on se ne prijavljuje...
a vrime je da se uvatin knjige... jbga i mene uvatilo... bolje reč stislo
joj sad sam malo došo do sebe. boli me sve živo... glava se raspada
jel ima koga?
Posvadao se sa frendom
Sa sestrom
Sutra tipkovnica odlazi (u kazni sam radi ocjena )
Sutra pisemo koje kakve testove i pita.
Krasno 
Kako dic voltazu grafickoj kartici? Osim atta jer mi te opcije tamo nema 
Radeon BIOS editor.... i to jako mizarno
Evo jedna runda povodom prigodne petomjesečnice(Makić ti se suzdrži od komentara mjesečnica-bitna je dobra volja).Kad niko neda to posvećeno vino...
I ode me svi napadaju, ne moze tako...uvik ja kriv
Dobar dan!Jeste li došli konačno s mise.Dajte to posvećeno vino koje ste išli posvetiti da zalijemo ručak.Nema mi Seneke bit će da se gadno uneredio jučer,već je podne,a on se ne prijavljuje...
opet tračaš?
budan sam od 7 sati,obiteljske obaveze i to..
opet tračaš?
budan sam od 7 sati,obiteljske obaveze i to..
Budan sam i ja al sam malo malo ofline,a ja tebe uopće ne vidim online...
Zdravo, dajte mi recite koji je po vama najbolji torrent za skidanje hrvatskih pjesama tipa Zlatka Pejakovica ?
Zasto utorrent uzima dosta procesorske snage? Svaki put kad mi je on upaljen i skida i seeda nesto uvijek mi u igri pucketa zvuk nekad,i onda znaju fpsi past itd..A kad je iskljucen onda je sve puno bolje.Zna neko?
Bit ce valjda puno bolje sa quadom
bok..jel koristi neko google chrome?
ja
ja
daj vidi molim te koliko ti zauzima mjesta na disku,i koliko imaš procesa chrome.exe u tasku..