jedn ame samo stavr zanima
kaj tk omoze iskoristit moje podatke ???
moje ime, prezime i datum rodjenja?
eventualno adresa?
pa to može tko hoce iskopat od bilo kud i bilo kad
ne shvacam
jedn ame samo stavr zanima
kaj tk omoze iskoristit moje podatke ???
moje ime, prezime i datum rodjenja?
eventualno adresa?
pa to može tko hoce iskopat od bilo kud i bilo kad
ne shvacam
eh...evo ja sad raspakirao BUG...idem vidit sta ima u njemu....do tipkanja!
Lijep pozdrav svima. Sta ima ljudi?
Evo ja oslobodio jedno 100GB mjesta na HDD-u. 
P.S: Al nece zadugo bit slobodno:P
Lijep pozdrav svima. Sta ima ljudi?
Evo ja oslobodio jedno 100GB mjesta na HDD-u. 
P.S: Al nece zadugo bit slobodno:P
meni kad pofali prostora, kupim si novi disk...ma da to nije najbolje rijesenje, jer mi se diskovi samo nagomilaju smecem
Evo, predstavljam vam glavnog dezurnog fuckera zecica u mojem kraju ! Moj idol ! xDD Kazu da je sex eliksir za zivot, ujedno predstavljam vam i besmrtnog bugs bunny-a ! xDD
RUČAK!!! 
Hola ljudi, evo i mene ovdje... Bio sam malo u Rijeci danas 
Evo, predstavljam vam glavnog dezurnog fuckera zecica u mojem kraju ! Moj idol ! xDD Kazu da je sex eliksir za zivot, ujedno predstavljam vam i besmrtnog bugs bunny-a ! xDD
RUČAK!!! 
Šta nisi navratio na pivu :/
Evo ja napokon upao na THC i sada pretražujem što ima. Very good stuff
Taj nije za rucak, to mi je ljubimac !
Šta nisi navratio na pivu :/
Evo ja napokon upao na THC i sada pretražujem što ima. Very good stuff
Šta me nisi zvao ;)
Taj nije za rucak, to mi je ljubimac !
Nije više :)) tj. neće biti ako ga se ja dočepam
RUČAK!!! 
Čovjek nije ni napisao post a ti več počeo oštrit noževe. 
Pozdrav Oljy. I kako je u Rijeci

O Ivanje... U Rijeci je bilo hladno u hladu, a vruće na suncu :) A zečeve moramo polako spremati za Uskrs, a i za Zimu, jer dobar gulaš je zimski gulaš 
koji program ima BESPLATNI sličan Tune up Utillities?
O Ivanje... U Rijeci je bilo hladno u hladu, a vruće na suncu :) A zečeve moramo polako spremati za Uskrs, a i za Zimu, jer dobar gulaš je zimski gulaš 
He he nece taj zeko docekat Uskrs
Bar ne dok je u tvojim rukama 
Piratski Tune Up 
Mislim da se zove Glary utillities ta besplatna alternativa
morate vidjeti ovo: klik 
Sve linkove otvaram posebno u IE tako da sam samo išao task manager i close, ali budala si - takva smeća mnoge živciraju i mogli su izgubiti dosta stvari zatvaranjem te usrane stranice.
Što se točno dogodi kad otvoriš taj blog? Imam uključen preview u TinyURLu tako da mi prvo prikaže koja je adresa (ne ovaj link .blog .hr). Upisao sam link u Google da vidim nekakve komentare na drugim siteovima, i vidim da je ta stranica žuta u WOT-u. Pa što se otvori, JavaScript prozor kojeg ne možeš zatvorit, ili što? Ipak se ne usudim otići tamo.
Dobar dan, BTW. 
Piratski Tune Up 
Za(h)valjujem
da,i dobar je..
http://priucnik.com/glary-utilities/
Bok svima kaj se dela, pa di nam je FCTH osnivac birca dost dugo ga vec nema na forumu a zadnja prijava mu je u 9 mjesecu!
Dobar dan, BTW. 
ne boj se, neće biti ništa. otvori ju u firefoxu ali samo ako imaš 1 prozor i 1 tab otvoren 
Bok svima kaj se dela, pa di nam je FCTH osnivac birca dost dugo ga vec nema na forumu a zadnja prijava mu je u 9 mjesecu!
to sam i ja htio pitati. nije birc pravi birc, ako njega nema. fućkaj ga 
btw. dobra večer!
večer, opet me boli glava i tako već 4-5 večeri zaredom...
Dobar dan, BTW. 
ne boj se, neće biti ništa. otvori ju u firefoxu ali samo ako imaš 1 prozor i 1 tab otvoren 
to sam i ja htio pitati. nije birc pravi birc, ako njega nema. fućkaj ga 
btw. dobra večer!
Dobar dan!
Ja sam uspio zeznuti onaj link tako da sam stisnio Enter i brzo na kućicu(home)!
FCTH-a vjerojatno nema zato što ima posla sa onom selidbom
Dobro veče svima...
Idem odigrat malo CoDa 4 i možda zaigram 5icu dok se Shift skida....
P.S.Ja nisam pirat..heheheh
ma u qurac..dobim tipkovnicu danas i instaliram si crysis i zamisljam kak cu uzivat u njemu i kad jos instaliram patcheve i qurca,nijedan patch se nezeli instalirat! neznam zas! a igra je org
...U 3 sata skinuo 6 gb Star.Wars.The.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CloneDVD-AVENGED
Sutra se skine i hakl na tom nabacim 
EDIT: Jel vama nekad pucketa zvuk u nekim igrama? Meni u crysisu nekad pucketa.Neznam zas,ja mislim radi maticne,ko da je zvucna osla..
ma u qurac..dobim tipkovnicu danas i instaliram si crysis i zamisljam kak cu uzivat u njemu i kad jos instaliram patcheve i qurca,nijedan patch se nezeli instalirat! neznam zas! a igra je org
...U 3 sata skinuo 6 gb Star.Wars.The.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CloneDVD-AVENGED
EDIT: Jel vama nekad pucketa zvuk u nekim igrama? Meni u crysisu nekad pucketa.Neznam zas,ja mislim radi maticne,ko da je zvucna osla..
Meni samo pucketaju drva kad nalozim za rostilji igrice ne igram bas pa ne bi znal, kad vec imam divljaka na avataru red bi bilo da malo i nekaj odsvira a ne da samo visi na njemu fuckaj ga!
Meni samo pucketaju drva kad nalozim za rostilji igrice ne igram bas pa ne bi znal, kad vec imam divljaka na avataru red bi bilo da malo i nekaj odsvira a ne da samo visi na njemu fuckaj ga!
Moj avatar govori sve 
Danas je 31.
A sutra je novi mjesec. Prelazim na 1 GB 
Danas je 31.
Haha 
A bio si na koliko?
Danas je 31.
Haha 
A bio si na koliko?
Na beskonacno