Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.039.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
VirtUoso kaže...
General Zed kaže...
VirtUoso kaže...

Kru te nedo nemam vise kavu u kuci!Iznenađen

Onda si nagrabusio.Ja već petu šalicu pijem(malo me samo glava razbija,valjda zbog južine)...

Ja sam evo 4 salicu dovrsio. Sad mi ne preostaje nista drugo nego kuhati tursku. :(

Pa kakvu ti kavu onda piješ!?!Ja sam popio 5 šalica turske kave(šalica=2dcl-za čaj),ne pijem ništa drugo.Ono nekaj razvodnjeno,ness,filter i to...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Pa kad imam nessicu rokam nessicu. Tursku kuvam samo kad nesse nema :)

A inace se cesto zahebem kad sipam kavu.Bude preslaba il prejaka ffs

18 godina

znam da cu sad dobit thumb-downova ko u prici, ali moram komentirat u vezi lockerza... bas gledam, daj meni invinite, daj meni,meni... naivcine, jao meni kakvih ljudi ima

17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Pa kakvu ti kavu onda piješ!?!Ja sam popio 5 šalica turske kave(šalica=2dcl-za čaj),ne pijem ništa drugo.Ono nekaj razvodnjeno,ness,filter i to...

kak možeš popit toliko kave!?
ja tolko vode ne popijem..

17 godina
neaktivan

Hehe, pogledajte komentare:

http://www.mywot.com/en/scorecard/0.0.0.0

http://www.mywot.com/en/scorecard/255.255.255.255

http://www.mywot.com/en/scorecard/127.0.0.1

Ovaj za 127.0.0.1 je najbolji:

I wish this site had a better sysadmin. There's tons of useless stuff everywhere and the hard drive always seems to be full. Things have been better since they switched to Linux many years ago though and started doing nightly backups "jwz style":

Still, despite my occasional frustrations, there's no place like 127.0.0.1. Well, except perhaps 127.0.0.2.

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 18:02 (andy0101).
17 godina

napokon sastavia osnove 14 stranica...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

znam da cu sad dobit thumb-downova ko u prici, ali moram komentirat u vezi lockerza... bas gledam, daj meni invinite, daj meni,meni... naivcine, jao meni kakvih ljudi ima

Imam i ja taj Lockerz, ali me uopće nije briga. Dok se logiram i odgovorim na pitanje treba mi maksimalno 10 sekundi koje ionako nebih pametnije iskoristio. To odgovoriš dok čekaš neki youtube video da se učita ili slično kada nemaš ništa pametnije za napraviti. Ja sigurno ne strepim i refresham stranicu svakih 5 sekundi zbog tog odgovora. I naravno ne moljakam "odaberite mene" i slično. A da ne govorim da sam stavio lažno ime i poštanski broj (to sam savjetovao i drugima koji su mene zamolili pozivnicu) dok se utvrdi da li je to prava stvar ili ne.

Dakle ja sigurno neću žaliti ako je to fake - jer nisam ništa izgubio i uložio nikakav napor u to.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

di ste ljudi? evo ja sad instaliro sedmicu u dual boot sa xp-om

i ne mogu instalirati firefox. pojavi se run as prozor. i nikako ne mogu instalirat. pomagajte...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

Pa već sam rekao zbog glavobolja ili to ili tablete.Ja sam se odlučio za kavu,jer dok sam pio tablete(pijem ih i sad ponekad)pio sam po7-8kom koliko me glava razbijala.Popijem ja i pive dok šljakam ponekad po 3-4 Pana od litre(cijeli dan)ka se šljaka po 13-14 sati...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

i ne mogu instalirati firefox. pojavi se run as prozor. i nikako ne mogu instalirat. pomagajte...

pa ti si administator,kao nemaš ovlasti!?

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
jurluk kaže...

Stvarno ,jel jesi administrator? A najbolje provjeri! Idi u Local users and groups (najbrže : Start - Run - lusrmgr.msc) i tu u users desni klik na svoje ime i u propertiesu u tabu Member of ti piše u kojoj si grupi i koje ovlasti imaš.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
seneka kaže...
General Zed kaže...

hehe,mozda ne vode ali sokova ili žestice daBelji se

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan

@jurluk ima nešto ovdje

17 godina

gleda na novoj kako priskače priko 5 ljudi pa šta je to...

ja u svom vrtlu priko madraca... još gore šta mi

se glupi brat čudi, dok se drugi smije...

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
seneka kaže...
jurluk kaže...

Stvarno ,jel jesi administrator? A najbolje provjeri! Idi u Local users and groups (najbrže : Start - Run - lusrmgr.msc) i tu u users desni klik na svoje ime i u propertiesu u tabu Member of ti piše u kojoj si grupi i koje ovlasti imaš.

problem riješen. samo sam restartao komp i sve je ok...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina

POMOC. clockam grafu na core 806 memory 970 i ako idem dalje onda mi se tockice pocnu pokazivat..rekli su mi da napon dignem a kolko napona trebam dic i kako?

Rekli su prek ATT-a 

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina

Ljudi hitno! Jel se isplati kupiti G11 za 450 kn? Hitno mi treba odgovor, planiram kupiti!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
18 godina
Fake_Alert kaže...

POMOC. clockam grafu na core 806 memory 970 i ako idem dalje onda mi se tockice pocnu pokazivat..rekli su mi da napon dignem a kolko napona trebam dic i kako?

Rekli su prek ATT-a 

Budi zadovoljan s tim kaj si postigel sad jer ionak ne bus cuda dobil s tim klokanjem a mos zeznut stvar itekak a posle ce bit joj onda fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Rekli su prek ATT-a 

Budi zadovoljan s tim kaj si postigel sad jer ionak ne bus cuda dobil s tim klokanjem a mos zeznut stvar itekak a posle ce bit joj onda fuckaj ga!Nevinašce

Neam ja kaj fuckat i ne fuckat,grafa ide gore jos sam napona treba vise..I ak dam joj vise napona ide do 9 fpsa vise a to je velika razlika ak gledas gta 4

17 godina
neaktivan

Trebao bi moći u ATT-u povisiti napon... Samo izgleda da ti nemaš tu mogućnost

17 godina
Oly_E3 kaže...

Trebao bi moći u ATT-u povisiti napon... Samo izgleda da ti nemaš tu mogućnost

A kak bi to trebalo izgledat? Se moze nekim drugim programom?

17 godina
neaktivan

Možeš sa Radeon BIOS editorom, ali to je prekomplicirano i opasno... Hebalo te clockanje 4670, i onako ju procesor koči Osmijeh

17 godina
Oly_E3 kaže...

Možeš sa Radeon BIOS editorom, ali to je prekomplicirano i opasno... Hebalo te clockanje 4670, i onako ju procesor koči Osmijeh

E bem joj procesor..pa prodat cu ps2 i kupit si athlona x4 i nece ju nis kocit..onda cu je clockatBelji se

17 godina
neaktivan

Neće ti trebati tada OC grafičke, vjeruj mi....

17 godina
Oly_E3 kaže...

Neće ti trebati tada OC grafičke, vjeruj mi....

Da imas pravo,trebat ce mi nova graficka Smijeh

17 godina
neaktivan

Ako budeš želio, ali meni Q9650 daleko bolje hrani grafičke nego što je to radio E6600 (čak i na 3.6GHz je bio malčicu spor za 2x 4870)

17 godina
Oly_E3 kaže...

Ako budeš želio, ali meni Q9650 daleko bolje hrani grafičke nego što je to radio E6600 (čak i na 3.6GHz je bio malčicu spor za 2x 4870)

Naravno,ipak je to quad.Uglavnom,kada kupim quad,kupit cu si graficku i 2 gb rama jos i neki hard i ja miran uhh.Necu onda vise ulagat u komp neko vrijeme,a stari bu kupil kucisteCool

17 godina

Hocel meni itko odgovoriti? Jel se isplati kupiti G11 za oko 400 kn, novu!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
4ucker kaže...

Hocel meni itko odgovoriti? Jel se isplati kupiti G11 za oko 400 kn, novu!

pa u linksa dođe toliko, šta ja znam ako imaš

para i trenutno ti ne tribaju za nešto druga uzmi,

bar ja tako radim, evo sad na ebayu gledam za uzet hard...

externi ...

18 godina

Zamolio bih vas za pomoc...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice