- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijavio sam... Također ponekada vidim da ima malo previše spama u nekim drugim temema... Znači da ili nitko ne prijavljuje ili je slab odziv na prijave :/
No vidim da si uslišao moju prijavi.. Sada sam sretniji i nadam se da te neću više gnjaviti u toj temi, ali tu si ako zatreba, nikada se ne zna
Slobodno gnjavi ali ja nemogu bit non stop tu. Samo ti reci a ja cu pocistit.
Ljudi, na koju stranicu najbolje da uploadam nešto u .pdf formatu, a da ga se može bezbroj puta skinuti?
Jednom sam imao 112 kb/s ali nisam uspio slikati 
Jednom sam imao 112 kb/s ali nisam uspio slikati 
Ma da se i sa malim uploadom imat pristojni ratio samo treba bit uporan.
Nemoj se previše sa tim opterećivat, tak sam i ja prije.
..samo da se pohvalim,moj prvi sticky
Ljudi, na koju stranicu najbolje da uploadam nešto u .pdf formatu, a da ga se može bezbroj puta skinuti?
Jel imaš Hotmail account? Ako imaš ,onda moraš imat i Windows Live stranice i tamo SkyDrive. Tu napravi novi folder ,imenuj ga ,stavi na public i uploadaj taj pdf.
Onda možeš stavljat link od njega kud hoćeš i svako će ga moći skinuti. Najbolj stvar je - to je besplatno i najbrže ,za razliku od Rapidsharea i ostalih shareova!!
Jel imaš Hotmail account? Ako imaš ,onda moraš imat i Windows Live stranice i tamo SkyDrive. Tu napravi novi folder ,imenuj ga ,stavi na public i uploadaj taj pdf.
Onda možeš stavljat link od njega kud hoćeš i svako će ga moći skinuti. Najbolj stvar je - to je besplatno i najbrže ,za razliku od Rapidsharea i ostalih shreova!!
Sad sam se i ja sjetio čim si napisao "Hotmail account".
Ali EVO VEĆ URAĐENO!
Upravo zato sam ti i rekel da ga staviš na SkyDrive ,jel ovako na Rapidu te baš tjeraju s tim čekanjem da platiš!! (kao ovo sad)
...laku noć...kao što rekoh, malo sam overclocking i bolje je da idem spat jer sam počel pritiskati tipke Hvala...
Mozes iskoristit i 1GB besplatnog prostora na Box.net, iako je to dosta malo u usporedbi sa Skydrive od microsoft. Na Box.net je to puno bolje rjeseno i funkcionalnije je i preglednije taman za neku malu pohranu podataka ko bokmarks ili slicno pa iskoristi to ak hoces kad je vec za badave!
OPEN
Jutro
Dobro Jutro Svima....Evo jedna friška kava iz 7ice...Šta se kod vas radi??
Dobro jutro ljudovi. 
Kako je?
jutro...
Hola ljudi...
Konačno mi je Heaven Benchmark tema krenula u pravom smjeru 

Jutro svima.
Nažalost, ovo je jutro koje u meni budi tužna sjećanja.
Jednog isto takvog maglovitog jutra prije 5 godina, igral sam NBA Live 2004, kad je došel frend i rekel mi da se dogodilo ovo (prva vijest):
http://dns1.vjesnik.hr/Pdf/2004%5C10%5C25%5C21A21.PDF

Moja dva frenda i suseda, prvi (Branko) s Audiem živjel je 50m od mene, vodil nas je okolo na fešte i sve, bil je pravi frend.
Drugi (Željko), 2km od mene, također smo si bili dobri.
I sad se oni nađu u Zelini (30km od nas) u direktnom sudaru i oba poginu....
Strašno 
Jutro ljudi! (Armor, žao mi je tvojih prijatelje), ja evo čekam nove rezultate korisnika Heaven benchmarka.
Nažalost, nemam novca tako da Vas ne mogu počastiti
. No valjda će se naći kasnije nešto...
Jutro ljudi! (Armor, žao mi je tvojih prijatelje), ja evo čekam nove rezultate korisnika Heaven benchmarka.
Nažalost, nemam novca tako da Vas ne mogu počastiti
. No valjda će se naći kasnije nešto...
Eh... Samo mi posao u ruke bacaš
. Šalim se, ovaj heaven benchmark je 100x lakše održavati nego everest rezultate 

O pozdrav Ivanj... Vidim ti su u Savani još, a?
O pozdrav Ivanj... Vidim ti su u Savani još, a?
Pa kod mene u kuci je 20° C, a vani 21° C. 
Neko ludo vrijeme
Ovo je bila prognoza za laptop 
Pa laptop ti služi kao grijalica ili??? 
Eh da danas je lijep topal dan
Da lijep dan.
Nije ni vruce, a ni hladno, pa sta je onda

Taman