Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.041.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

baš sam promijenio avatar... slaže se s nickom Cool

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
17 godina
neaktivan

di ste bećari? ja večeras opet u svatove http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
jurluk kaže...

di ste bećari? ja večeras opet u svatove http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

Blago tebi :D

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
18 godina
jurluk kaže...

a ja opet kuham grah s kobasicama, i slicnim mesnim delikatesama... Cool

17 godina
neaktivan
BORG kaže...
jurluk kaže...

Blago tebi :D

troje u mjesec dana

17 godina
Batista kaže...
jurluk kaže...

a ja opet kuham grah s kobasicama, i slicnim mesnim delikatesama... Cool

Jeo prije pol sataSmijeh

Pogledajte mi benchmark za gta4

Nije sve max al ipak

Na sve max imam 15 fpsa

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan

Kod mene je 50 FPS-a na 1280 x 1024 Namigiva... Sve na max

Everywhere I see the pixel peepers
17 godina
Oly_E3 kaže...

Kod mene je 50 FPS-a na 1280 x 1024 Namigiva... Sve na max

Plač Pico.blago ti se..Ma bus ti vidil kad si ja piknem quad i jos 2 gb rama kad cu igrat kak spada..Jos clockam graficu ili neki voltmod napravimNevinašce

Al dok igram meni je u sobi tiho a tebi nijeBelji se

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Plač Pico.blago ti se..Ma bus ti vidil kad si ja piknem quad i jos 2 gb rama kad cu igrat kak spada..Jos clockam graficu ili neki voltmod napravimNevinašce

Ma ovaj benchmark u GTA IV je nikakvo mjerilo... Imam u igri raspon 25-75 FPS-a sa novim procesorom, a sa starim sam imao raspon od 20-45FPS-a sve na high... Koče me grafičke Neodlučan

17 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ma ovaj benchmark u GTA IV je nikakvo mjerilo... Imam u igri raspon 25-75 FPS-a sa novim procesorom, a sa starim sam imao raspon od 20-45FPS-a sve na high... Koče me grafičke Neodlučan

BURAZ clockkaj graficke Cool

E da .pogledaj mi score u heavenu LOL Sramim se

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nije problem grafička, nego je problem količina memorije, tj. imam 512MB raspoloživo, pa mi igra ne diše kako treba. + rezolucija od 1280 x 1024 nije baš najbolja za Crossfire, jer grafičke same sebe spetljaju (recimo u Crysisu idem cijelo vrijeme na oko 45 FPS-a i odjednom mi framerate padne na 5 FPS-a, ali to traje trenutak... Dok kada igram na 1920 x 1080 cijelo vrijeme ugodno grafe dišu na oko 30-40 FPS-a

U hevenu sam updatao listu Osmijeh

2. jesi Nevinašce

17 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Nije problem grafička, nego je problem količina memorije, tj. imam 512MB raspoloživo, pa mi igra ne diše kako treba. + rezolucija od 1280 x 1024 nije baš najbolja za Crossfire, jer grafičke same sebe spetljaju (recimo u Crysisu idem cijelo vrijeme na oko 45 FPS-a i odjednom mi framerate padne na 5 FPS-a, ali to traje trenutak... Dok kada igram na 1920 x 1080 cijelo vrijeme ugodno grafe dišu na oko 30-40 FPS-a

U hevenu sam updatao listu Osmijeh

2. jesi Nevinašce

Idem ponovit test pa editiram post pa ces editirat listu..Al sad malo smanjit detalje Smijeh

i s clockanom grafom naravnoBelji se

17 godina
neaktivan

Bolje pročitaj pravila... Belji se

17 godina
neaktivan

dečki jel ovo nije dovoljan razlog da se registrirate na erepublik? Viče Namigiva

17 godina
Oly_E3 kaže...

Bolje pročitaj pravila... Belji se

Odustajem.Grafa opet se smrzla.Ocito cu treat voltmod radit na njoj..Moram nekak napravit to al necu to ovaj tjedan.Mozda sljedeci

17 godina
neaktivan

Čemu voltmod kada postoji program koji se zove ATI Tray Tools i kod njega možeš dizati voltažu (samo ugasi ili izbriši CCC prije) Cool

I pročitaj pravila u Heavenu jer si malo fulao ih Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 18:51 (Oly_E3).
17 godina
Oly_E3 kaže...

Čemu voltmod kada postoji program koji se zove ATI Tray Tools i kod njega možeš dizati voltažu (samo ugasi ili izbriši CCC prije) Cool

I pročitaj pravila u Heavenu jer si malo fulao ih Belji se

ATT kazes? Aj mi sam objasni prek pma kak se s tim radi i kolko da dignem da jos nes ne spalit ti vragca..

Ma nisammmm..Pogledaj jos jednom Belji se

17 godina
neaktivan

AF mora biti na 1x, a ne na 4x Namigiva

17 godina

Bok ljudi!

Eto da vam se javim napokon.

Danas cijeli dan slagao frendovima konfe pa Win 7 i tako,u sekundi dan prode Neodlučan

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Bok ljudi!

Danas cijeli dan slagao frendovima konfe pa Win 7 i tako,u sekundi dan prode Neodlučan

Pozdrav svima...

RIDER
17 godina
rider15 kaže...
luckyluke kaže...

Bok ljudi!

Pozdrav svima...

Pozz!

Sta je,istekla ti suspenzija?Namigiva

Luckyluke!
17 godina

sve po starom vidim, malo gledam ono

kad ne mogu priko jedna..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Nema niti jednog moderatora kad ga trebaš VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

17 godina
Oly_E3 kaže...

Nema niti jednog moderatora kad ga trebaš VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

ovog Makića treba u frižider na 5-6 dana ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina

koji problemi olji.....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Oly_E3 kaže...

Pretpostavaljam da se na tvojoj temi o benchmarku Heavena nitko ne pridržava pravila, eto što je problem...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

koji problemi olji.....

Otvorim temu po uzoru na već znani "Vaši Everest rezultati", a onda ovi trollovi upadni i pišu takve gluposti... Užas... Nitko još pravila nije pročitao osim Fake_Alerta (djelomično) i Branimira i onda kažu da nema pravila...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 20:10 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A tipka prijavi postoji zbog cega?! Bez uvrede ali ja nisam na forumu 0-24 i nemogu prekontrolirat sve poruke koje napisete jer ih ima na stotine dnevno. Zato lijepo prijavite i opisite ono sto ne valja pa cu drage volje rjesit cim uzmognem.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan

Prijavio sam... Također ponekada vidim da ima malo previše spama u nekim drugim temema... Znači da ili nitko ne prijavljuje ili je slab odziv na prijave :/ 

No vidim da si uslišao moju prijavi.. Sada sam sretniji i nadam se da te neću više gnjaviti u toj temi, ali tu si ako zatreba, nikada se ne zna

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 20:10 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan

...dobro veče klokani...evo baš sam se maloprije vratil iz grada, bila je neka proslava rođendana a ja sam malo

prerano otiš'o u overclocking sa Panom 0,25 l  pa sad doma pijem kavu i lupam po tipkama...Nevinašce

...kaos...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice