baš sam promijenio avatar... slaže se s nickom 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
di ste bećari? ja večeras opet u svatove 
Blago tebi :D
a ja opet kuham grah s kobasicama, i slicnim mesnim delikatesama... 
Blago tebi :D
troje u mjesec dana
a ja opet kuham grah s kobasicama, i slicnim mesnim delikatesama... 
Jeo prije pol sata
Pogledajte mi benchmark za gta4
Nije sve max al ipak
Na sve max imam 15 fpsa
Kod mene je 50 FPS-a na 1280 x 1024
... Sve na max
Kod mene je 50 FPS-a na 1280 x 1024
... Sve na max
Pico.blago ti se..Ma bus ti vidil kad si ja piknem quad i jos 2 gb rama kad cu igrat kak spada..Jos clockam graficu ili neki voltmod napravim
Al dok igram meni je u sobi tiho a tebi nije
Pico.blago ti se..Ma bus ti vidil kad si ja piknem quad i jos 2 gb rama kad cu igrat kak spada..Jos clockam graficu ili neki voltmod napravim
Ma ovaj benchmark u GTA IV je nikakvo mjerilo... Imam u igri raspon 25-75 FPS-a sa novim procesorom, a sa starim sam imao raspon od 20-45FPS-a sve na high... Koče me grafičke 
Ma ovaj benchmark u GTA IV je nikakvo mjerilo... Imam u igri raspon 25-75 FPS-a sa novim procesorom, a sa starim sam imao raspon od 20-45FPS-a sve na high... Koče me grafičke 
BURAZ clockkaj graficke 
E da .pogledaj mi score u heavenu LOL 
BURAZ clockkaj graficke 
Nije problem grafička, nego je problem količina memorije, tj. imam 512MB raspoloživo, pa mi igra ne diše kako treba. + rezolucija od 1280 x 1024 nije baš najbolja za Crossfire, jer grafičke same sebe spetljaju (recimo u Crysisu idem cijelo vrijeme na oko 45 FPS-a i odjednom mi framerate padne na 5 FPS-a, ali to traje trenutak... Dok kada igram na 1920 x 1080 cijelo vrijeme ugodno grafe dišu na oko 30-40 FPS-a
U hevenu sam updatao listu 
2. jesi 
BURAZ clockkaj graficke 
Nije problem grafička, nego je problem količina memorije, tj. imam 512MB raspoloživo, pa mi igra ne diše kako treba. + rezolucija od 1280 x 1024 nije baš najbolja za Crossfire, jer grafičke same sebe spetljaju (recimo u Crysisu idem cijelo vrijeme na oko 45 FPS-a i odjednom mi framerate padne na 5 FPS-a, ali to traje trenutak... Dok kada igram na 1920 x 1080 cijelo vrijeme ugodno grafe dišu na oko 30-40 FPS-a
U hevenu sam updatao listu 
2. jesi 
Idem ponovit test pa editiram post pa ces editirat listu..Al sad malo smanjit detalje 
i s clockanom grafom naravno
Bolje pročitaj pravila... 
dečki jel ovo nije dovoljan razlog da se registrirate na erepublik?

Bolje pročitaj pravila... 
Odustajem.Grafa opet se smrzla.Ocito cu treat voltmod radit na njoj..Moram nekak napravit to al necu to ovaj tjedan.Mozda sljedeci
Čemu voltmod kada postoji program koji se zove ATI Tray Tools i kod njega možeš dizati voltažu (samo ugasi ili izbriši CCC prije) 
I pročitaj pravila u Heavenu jer si malo fulao ih 
Čemu voltmod kada postoji program koji se zove ATI Tray Tools i kod njega možeš dizati voltažu (samo ugasi ili izbriši CCC prije) 
I pročitaj pravila u Heavenu jer si malo fulao ih 
ATT kazes? Aj mi sam objasni prek pma kak se s tim radi i kolko da dignem da jos nes ne spalit ti vragca..
Ma nisammmm..Pogledaj jos jednom 
AF mora biti na 1x, a ne na 4x 
Bok ljudi!
Eto da vam se javim napokon.
Danas cijeli dan slagao frendovima konfe pa Win 7 i tako,u sekundi dan prode 
Bok ljudi!
Pozdrav svima...
Bok ljudi!
Pozdrav svima...
Pozz!
Sta je,istekla ti suspenzija?
sve po starom vidim, malo gledam ono
kad ne mogu priko jedna..
Nema niti jednog moderatora kad ga trebaš 

ovog Makića treba u frižider na 5-6 dana ;)
koji problemi olji.....

Pretpostavaljam da se na tvojoj temi o benchmarku Heavena nitko ne pridržava pravila, eto što je problem...
koji problemi olji.....
Otvorim temu po uzoru na već znani "Vaši Everest rezultati", a onda ovi trollovi upadni i pišu takve gluposti... Užas... Nitko još pravila nije pročitao osim Fake_Alerta (djelomično) i Branimira i onda kažu da nema pravila...

A tipka prijavi postoji zbog cega?! Bez uvrede ali ja nisam na forumu 0-24 i nemogu prekontrolirat sve poruke koje napisete jer ih ima na stotine dnevno. Zato lijepo prijavite i opisite ono sto ne valja pa cu drage volje rjesit cim uzmognem.
Prijavio sam... Također ponekada vidim da ima malo previše spama u nekim drugim temema... Znači da ili nitko ne prijavljuje ili je slab odziv na prijave :/
No vidim da si uslišao moju prijavi.. Sada sam sretniji i nadam se da te neću više gnjaviti u toj temi, ali tu si ako zatreba, nikada se ne zna