Hebemu, forum me zayebava dobim privatnu poruku pročitam ju i onda opet kaže da je nepročitana, ala kak to iritira
ma to je klasika..
ovaj bero 43 diže sve stare teme i expresno rješava..
Hebemu, forum me zayebava dobim privatnu poruku pročitam ju i onda opet kaže da je nepročitana, ala kak to iritira
ma to je klasika..
ovaj bero 43 diže sve stare teme i expresno rješava..
da to sam i ja jucer primjetio
To mi se jako cesto dešava :(
poceo sam se ja bavit jogom - cudni su putevi Gospodnji...
poceo sam se ja bavit jogom - cudni su putevi Gospodnji...
haha...to si ti isao samo tamo da gledas komade kako im se treska dupe! 
ma nije...
ne treska se tu dupe, to su ti vise vjezbe rastezanja... dao bog da uvedu i natezanje 
Može netko na PM dati link di da skinem GTA4,dobio žuti ili ne ne zanima me.
ola, nisam ni skuzio da se LUXX vratio!!
a mamu mu !! koja p*zda mi je poslala mail da moram na sterilizaciju jaja u vajdinu klaonicu ??? 

hahhah,kojih spammera ima,sry al moro sam se smijat
uff, što sam se sad natamanio kestenja. prvi put ove jesni...
Uh... Spremam jedan veliki update u mojoj temi "Vaši Everest rezultati"... Jedini problem je to što se moram mučiti pročitati podatke sa screen shota (iako 4:3, 19" je odličan za takav posao)
Evo da se ušlagiram!Baš sam složio novi-polovni komp i na ovom starom sad niš ne šljaka kako treba kad sam sve bolje dijelove povadio i stavio u novi.Jedva da i mogu pratiti forum,al ću još i to srediti pa će valjda biti bolje...
Pa skini sa onog bugarskog trackera Z*m*nda
Bok svima kaj se dela, tak znaci ti tamanis kestene a nama sline cure pa to uopce nije ok od tebe fuckaj ga!
Virus mi izbaciva Avira,a Malwarebytes' Anti-Malware ništa,a i trebam ISO fajl,može link na PM-neki koji radi i provjeren je??
Sorry na pisanju o piratstvu 
A da-kakav mi je novi avartar??
Virus mi izbaciva Avira,a Malwarebytes' Anti-Malware ništa,a i trebam ISO fajl,može link na PM-neki koji radi i provjeren je??
avatar je bas ok, puno bolji od onog prvog - McLarena - nekako je djelovao provokativno u skladu s nekadasnjim mojim Audi-jem R8 :DD
a neznam onda, ja sam nabavio gta4 prek frenda jer tad nisam imao flat, probaj potrazit na javnima.
avatar je bas ok, puno bolji od onog prvog - McLarena - nekako je djelovao provokativno u skladu s nekadasnjim mojim Audi-jem R8 :DD
Mogao bi ga i vratiti 
a neznam onda, ja sam nabavio gta4 prek frenda jer tad nisam imao flat, probaj potrazit na javnima.
Lijep ratio seed/leech:1/15 nema šta 
Bok svima kaj se dela, tak znaci ti tamanis kestene a nama sline cure pa to uopce nije ok od tebe fuckaj ga!
ej gle ovo
Za iznose manje od 2000 kuna dostava se plaća 45 kuna za svakih 10 kg ukupne težine paketa!
a šta sa ovim cjenikom, jer oni dostavljaju proizvod?
Ja sam ih se isto nažderao - već 5 dan zaredom. Već mi ih je dosta
Uf napravih veliki update listi u mojoj temi
Više sam toga napravio u Excelu nego u temi, ali je sve jedno veliki update 
Ljudi šta tražite za pozivnicu na TVT.ro(ako ju imate)?
dobro jutro judi....sta ima? sta se radi??
dobro jutro judi....sta ima? sta se radi??
Dobro jutro. Ispunjavam kladionicu za veceras.
Momaci, PES 10 je dostupan za download!:D
A GTA4??
Evo ja pomalo mantam,šta ću 
A GTA4??
Evo ja pomalo mantam,šta ću 
WTF?
jutro ljudi, smori srednja, a pogotovo ekonomska, sad radio zadaću za daktilografiju sa poslovnim komunikacijama, štrebam geografiju i štrebam historiju
Dobar dan svima!Šta se radi?
ejla evo dosao i ja doma...i iznenadio se, jer sam stavio skidat to*ente i pocelo je sa nekih 3 kbps....a sada je 800
...jos malo pa skinjeno