Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.461.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Holla if you hear me..sta se radi? Ocito svi jos delajuCool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan

Uh ovi u fotografskom podforumu imaju neke predrasude prema meni VičeCool

Atomska bubamara - Last known good rank
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:02 (Oly_E3).
17 godina
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Cerina15 kaže...
APazinjan kaže...
Cerina15 kaže...

Jeli iko zna oće li meni tit radit 18 Wheels Steel Extreme. Imam sve komponente na granici samo je procesor 2.0 a triba bit 2.2 u njihovim zahtjevima.

jel to neki novi nastavak na onu legendarni igru 18 wheels of steel across america. Kad igrica izlazi

Izašla je već

Zakon igra, skidaj svakako!

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Oly_E3 kaže...

Uh ovi u fotografskom podforumu imaju neke predrasude prema meni VičeCool

hehe...da...ne lajkaju bas ovcice u tolikim kolicinama...al meni je OK...mislim da su one cak postale i simbol otoka cresa....svaki put kad prolazim barcicom kod cresa i plavnika, uvijek se zatekne pokoja ovca...

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

hehe...da...ne lajkaju bas ovcice u tolikim kolicinama...al meni je OK...mislim da su one cak postale i simbol otoka cresa....svaki put kad prolazim barcicom kod cresa i plavnika, uvijek se zatekne pokoja ovca...

Eh lako za ovce na slikama... CRESKA JANJETINA je MUST EAT Cool

18 godina

Pozdrav kolege forumaši. Da sam malo manje sretan bio bih najsretniji.SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan

pa šta je bilo?

18 godina
Cerina15 kaže...
General Zed kaže...

Trbam hitan odgovor.Da li je oznaka na DDRu 333 i 266 znači da je obični DDR?(ne DDr 1,2,3,4 nego baš DDR)...

Je to je DDR1

Ne, dođeš u trgovinu i kažeš treba mi DDR memorija radnog takta 333 ili 266 Mhz-a. Kad sam ja to kupovao za staru mašinu tako sam kupio. Samo što je to skuplje nego DDR2, kad sam je kupovao bilo je u rangu današnje cijene DDR3(hhehehe)Cool

BOG I HRVATI
18 godina

Bilo je to da napokon počinje košarkaška sezona i da se napokon ponovno natječemo, dosta mi je glupih pripremnih utakmica, prva tekma pravac POLJUD prvi bodovi dolaze. hehe

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan

Ljudi imam jedno pitanje.... Kakvi su iPod Nano, dal valjaju i da imaju neki normalni GUI. I da li Snow Leopard košta 260 kuna ili je to samo nadogradnja (no dobro dva pitanja)

18 godina

Snow leopard kao nadogradnju možeš kupiti za 260 kn-a samo što ako ga kupiš i kreneš instalirat na svježe formatirani disk djeluju kao punokrvna verzija, a kad ga ideš kupiti kao nadogradnju ne trba ti nikakav dokaz da si korisnik starije verzije tog OS-a (barem BUG tako kaže), ali problem je što ih nema puno, nestanu čim dođu tako da se moraš predbilježit. A za nano ne znam.

BOG I HRVATI
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ljudi imam jedno pitanje.... Kakvi su iPod Nano, dal valjaju i da imaju neki normalni GUI. I da li Snow Leopard košta 260 kuna ili je to samo nadogradnja (no dobro dva pitanja)

kupio prosle godine u ovo doba ipod nano....i mogu ti rec da sam jako zadovoljan kvalitetom zvuka koju produkcira....nije kao kod srot MP3 playera da me je nakon 2 sata slusanja pocela boliti glava!!....jedino preporucam se si kupis neke malo bolje slusalice...jer ove njegove isto nisu lose (500KN u slobodnoj prodaji), al bolje su neke malo mark-kastije Smijeh...sto se tice software-a kod nano-a...ima puno funkcija, al me nervira sucelje izmedju itunesa i njega...ima reprodukciju videa...zabavne igrice...akcelometar...jednom rijecju: prezadovoljan....al sad sam citao u BUG-u da je izasao novi....isti al jos ima kamericu, FM radio i mikrofon...al meni je ovaj sasvim dovoljan za moje potrebe...

17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Snow leopard kao nadogradnju možeš kupiti za 260 kn-a samo što ako ga kupiš i kreneš instalirat na svježe formatirani disk djeluju kao punokrvna verzija, a kad ga ideš kupiti kao nadogradnju ne trba ti nikakav dokaz da si korisnik starije verzije tog OS-a (barem BUG tako kaže), ali problem je što ih nema puno, nestanu čim dođu tako da se moraš predbilježit. A za nano ne znam.

Baš me nekako interesiraju ti Apple OS-evi u zadnje vrijeme. No Hvala ti!

17 godina
doxy kaže...

pozdrav ljudi

kaj mai?

kaj se rašfu na "Bačkizagre Stuhpaseja"?NamigivaSmijeh

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

kupio prosle godine u ovo doba ipod nano....i mogu ti rec da sam jako zadovoljan kvalitetom zvuka koju produkcira....nije kao kod srot MP3 playera da me je nakon 2 sata slusanja pocela boliti glava!!....jedino preporucam se si kupis neke malo bolje slusalice...jer ove njegove isto nisu lose (500KN u slobodnoj prodaji), al bolje su neke malo mark-kastije Smijeh...sto se tice software-a kod nano-a...ima puno funkcija, al me nervira sucelje izmedju itunesa i njega...ima reprodukciju videa...zabavne igrice...akcelometar...jednom rijecju: prezadovoljan....al sad sam citao u BUG-u da je izasao novi....isti al jos ima kamericu, FM radio i mikrofon...al meni je ovaj sasvim dovoljan za moje potrebe...

Ovaj moj MP3 nije loš, ali ima 1GB memorije, pa mi onda ne stane dosta pjesama (ima neke normalnije slušalice)... Ove ostale MP3/4 playere kada bi gledao djelovali bi mi loše izrađeni (tvrde tipke, spori, zaslon ima 1 piksel x 1 piksel), a iPod mi je djelovao puno profinjenije. Prijatelj mi je rekao da je kupio iPod Classic pa moram vidjeti što je to (kaže da je ogroman)

17 godina
protjeran
luckyluke kaže...
doxy kaže...

pozdrav ljudi

kaj mai?

kaj se rašfu na "Bačkizagre Stuhpaseja"?NamigivaSmijeh

lol

prije 3 sata sam slušo to u autu...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Odlicna pjesma!Namigiva

Luckyluke!
16 godina

Bilo bi dobro kad bi neko napravio neki tutorijal za LAN kako spojit to,kako sta gdje..cisto informativno jer me zanima..sad mi hrvatskafarkasevec objasnjava to al ga ne kuzim nis..to jest taj LAN..nesto prebacuje sa kompa na komp 2.5 gb za 5 min itd pa meni se tolko nes ne kopira sa particije na particiju LOL.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Tionio kaže...

Ovaj moj MP3 nije loš, ali ima 1GB memorije, pa mi onda ne stane dosta pjesama (ima neke normalnije slušalice)... Ove ostale MP3/4 playere kada bi gledao djelovali bi mi loše izrađeni (tvrde tipke, spori, zaslon ima 1 piksel x 1 piksel), a iPod mi je djelovao puno profinjenije. Prijatelj mi je rekao da je kupio iPod Classic pa moram vidjeti što je to (kaže da je ogroman)

Uzmi Sony Walkman A model - odlične slušalice i perfektna kvaliteta glazbe. Imam ga i ne mogu provesti 5 sekundi bez njega, jednostavno sam zaljubljen

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Bilo bi dobro kad bi neko napravio neki tutorijal za LAN kako spojit to,kako sta gdje..cisto informativno jer me zanima..sad mi hrvatskafarkasevec objasnjava to al ga ne kuzim nis..to jest taj LAN..nesto prebacuje sa kompa na komp 2.5 gb za 5 min itd pa meni se tolko nes ne kopira sa particije na particiju LOL.

Što trebaš spojiti dva kompa?

Večer svima.

oko za oko,pasta za zube
18 godina
Oly_E3 kaže...

Frend mi ima ipod classic, dobra stvarčica, posudio mi ga je par puta, odličan zvuk, lijep izgled, dobar i pristupačan GUI, ekran na dodir(čini mi se), sve u svemu bio bi bolji od nano-a ako ga možeš kupit. To je moje mišljenje.

BOG I HRVATI
17 godina
neaktivan

Jedini problem je to što mi je malo glupo dati 1800-2500 kuna za MP3 player, ali barem manje plaćam GB kod classic modela

17 godina

dncrmt cujem da ides u Ruder,koji si smjer?

Ja elektrotehnika,1 razr.

Mozda se neki put vidimo Namigiva

Luckyluke!
18 godina
Paolo2612 kaže...

Uzmi Sony Walkman A model - odlične slušalice i perfektna kvaliteta glazbe. Imam ga i ne mogu provesti 5 sekundi bez njega, jednostavno sam zaljubljen

Reci mi koliko si ga platio i gdje si ga nabavio??

BOG I HRVATI
17 godina
Oly_E3 kaže...

Jedini problem je to što mi je malo glupo dati 1800-2500 kuna za MP3 player, ali barem manje plaćam GB kod classic modela

da malo jesu skupiBogataš, ali takvo je sve apple-evoMršti se

18 godina

vidim da niste puno naspamali od moje zadnje poruke, ali isto tako vidim i da su se pocele okupljat stare pijancine... :D

17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

Ah sada mi je počela faliti moja N95-ica (iako može svirati, samo ne vidim što se događa na ekranu) Mršti se

No počeli su trollovi napadati digitalni fotoaparati podforum Viče

Kada će se više DrNestašni vratiti NeodlučanIzlanuo se

16 godina
dncrmt kaže...
Fake_Alert kaže...

Što trebaš spojiti dva kompa?

Večer svima.

Ti si taj za tutorijaleNamigiva Ugl nezelim nis spojit ai mogo bi.nego me citsto informativno zanima to ak cu u buducnosti (a i ocu) spajat kompove u LAN i slicno..

Sam neznam kako sta i gdje..kablovi programi i to sve.

18 godina

pa postan je tutorial o mrezama... cini mi se

17 godina
Oly_E3 kaže...
Tionio kaže...

Ah sada mi je počela faliti moja N95-ica (iako može svirati, samo ne vidim što se događa na ekranu) Mršti se

No počeli su trollovi napadati digitalni fotoaparati podforum Viče

Kada će se više DrNestašni vratiti NeodlučanIzlanuo se

imam ja n95...i na svadbi mi se prolilo ulje po njoj...osusio sam ga i radio je normalno, samo je ekran bio sav flekast...odnesao sam ga u sevis i oni su mi ga promjenili za ne bas jeftinih 500kn-a.. 

BTW: nisam valjda ja taj troll?? Neodlučan

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice