Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.499.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)
Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan

Hola ljudi... Postao sam vlasnikom Rasta pingvina Cool

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan

Dobar dan radni narode!Pa kaj je ovo pospanci ni do 1 nisu spamali,a birc više od pola dana prazan.Evo dve-tri runde da se malo ljudi okupi ovdje.Može i muzika,al ne ona ciganska(mislim na cajke).Uvažavam sve osim toga...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan

evo i mene...

jel može pomoć ovdje?

tek sam došo i odma nešto tražim. hehe

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan

ide nešto za tebe..

18 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
jurluk kaže...

evo i mene...

jel može pomoć ovdje?

tek sam došo i odma nešto tražim. hehe

Bok svima kaj se dela, pa kud bas na cirilici taj Windows 7 ti bokca kak si to potrefil onaj ko ti je to dal zasluzuje kantu hladne vode na glavu sigurno fuckaj ga!NevinašceBelji se

16 godina
neaktivan

Pa dobio si odgovor,prvo instalacija pa onda probaj naći postavke drugog jezika.Osim ako ti već nije ponudio izbor jezika...

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, pa kud bas na cirilici taj Windows 7 ti bokca kak si to potrefil onaj ko ti je to dal zasluzuje kantu hladne vode na glavu sigurno fuckaj ga!NevinašceBelji se

ma nisam ni ja znao da je na ruskom. to je sa zamunde

edit:

General Zed kaže...

Pa dobio si odgovor,prvo instalacija pa onda probaj naći postavke drugog jezika.Osim ako ti već nije ponudio izbor jezika...

pa kad sam pisao ovdje posto, tamo nije bilo odgovora. probat ću nešto iskemijat, al sumnjam. jaooo

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 15:44 (jurluk).
16 godina
neaktivan

Evo slika,stvarno neznam kako to namjestiti.A vidi se stalno i na internetu...

17 godina
neaktivan

ej zed imaš tu malware neki..Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 16:03 (seneka).
16 godina

Dobar dan,mislim da ce mi ovo bit zadnji dan na kompu..Stara ide na informacijePlač i vidit ce 2 jedinice iz matike sastrane  =(

Pozdrav svima..idem na informatiku

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Dobar dan,mislim da ce mi ovo bit zadnji dan na kompu..Stara ide na informacijePlač i vidit ce 2 jedinice iz matike sastrane  =(

a niš,kad se vidimo onda?

16 godina
neaktivan

Pa na slici se niš ne vidi.Onaj Rocketdock se uopće ne vidi kada printscren napraviš.Neznam kako onda pokazati al tu je stvarno.Nije sigurno ono "I see dead people"...

18 godina
General Zed kaže...

Evo slika,stvarno neznam kako to namjestiti.A vidi se stalno i na internetu...

Pa ne tak u Programe Files odes u podesenja njegova preko ikone kak vidis na fotki dole i onda postavis kak vidis sve pa Ok i to je to nema problema!Cool

16 godina
neaktivan

Bogu mi jes vala tako kako si reko.A jesam ija glup,stvarno ne znam kaj da velim FALA.A naučit ću se i ja valjda jednom,al ima ona narodna "ko pita ne skita".Jest da sam samouk ali ću uvijek pitati i ponekad možda ispasti dosadan al jbg to je tak.Ovo nije kao ono u životu gdje si po gradilištima i ne znam gdje sve ne pa "ruke rade,ono što oči vide".Tu nemam takvu priliku,inače imam frenda koji je lumen za kompove ali baš i nema puno vremena,al kad ima pokaže mi nešto ja to zapišem dok gledam,poslije ponovim par puta i sve ide ko podmazano.A jesam se raspisao idem popit pivu...

18 godina
General Zed kaže...

Bogu mi jes vala tako kako si reko.A jesam ija glup,stvarno ne znam kaj da velim FALA.A naučit ću se i ja valjda jednom,al ima ona narodna "ko pita ne skita".Jest da sam samouk ali ću uvijek pitati i ponekad možda ispasti dosadan al jbg to je tak.Ovo nije kao ono u životu gdje si po gradilištima i ne znam gdje sve ne pa "ruke rade,ono što oči vide".Tu nemam takvu priliku,inače imam frenda koji je lumen za kompove ali baš i nema puno vremena,al kad ima pokaže mi nešto ja to zapišem dok gledam,poslije ponovim par puta i sve ide ko podmazano.A jesam se raspisao idem popit pivu...

Ovu drugu pivo cu ja maznut normalno tak da si spal samo na jednu krigletinu fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Dogovorio sam se ja sa njom da mi ga pošalje... Trebam neke dijelove

16 godina
seneka kaže...
Fake_Alert kaže...

Ah neznam,stari ce garant neku deblju kaznu odredit..Mozda za vikend a prek tjedna nis..

A bum jos sa njiv vidjel zato sto tream plejku prodat i stari proc (4000+ x2) i athlona x4 si kupit i clockat do 3.4 i ja miran Cool

Popite na moj racun jer me nece bit Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 16:37 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Bogu mi jes vala tako kako si reko..A jesam se raspisao idem popit pivu...

a meni ništa!?ni fala,ni piva..

16 godina
seneka kaže...
General Zed kaže...

Bogu mi jes vala tako kako si reko..A jesam se raspisao idem popit pivu...

a meni ništa!?ni fala,ni piva..

Eo mos mi a i nemos vjerovat al ak uplodam vise od 5 slika odmah mi zbrejka stranica doleViče

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 16:38 (Fake_Alert).
18 godina
Fake_Alert kaže...
seneka kaže...
Fake_Alert kaže...

Ah neznam,stari ce garant neku deblju kaznu odredit..Mozda za vikend a prek tjedna nis..

A bum jos sa njiv vidjel zato sto tream plejku prodat i stari proc (4000+ x2) i athlona x4 si kupit i clockat do 3.4 i ja miran Cool

Popite na moj racun jer me nece bit Cool

Kud si navalil s kupovinom tog cetveroglavog medveda samo polako, dost ti je i ovaj sad koji imas jer on vise nije X2 4000+ ak sad radi na 2.8 ghz nego je 5600 recimo i to je to fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kud si navalil s kupovinom tog cetveroglavog medveda samo polako, dost ti je i ovaj sad koji imas jer on vise nije X2 4000+ ak sad radi na 2.8 ghz nego je 5600 recimo i to je to fuckaj ga!Nevinašce

To je još uvjek daleko sporije od recimo moga na 2.4GHz Namigiva

16 godina
neaktivan

Za tebe Seneka posebna slastica...

17 godina
neaktivan

...samo mislim da bi ove dve konobarice trebale najprije na godišnji odmor da ulove malo UV zraka...Cool

16 godina
neaktivan

Da,ako ti više preferiraš rešije odnosno malo zagorete.Ove su onak,kak treba,ni mrvu sim,ni mrvu tam,Seneka se ne bu bunil...

17 godina
neaktivan

...promjenil sam potpis pa oprostite na duplom postu...Nevinašce

...
17 godina
neaktivan

...Zed...nemoj se gurati...Nevinašce

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 17:07 (Jurra).
17 godina
neaktivan

Bok svima.

Sta znaci "+" i "-" kod DVD medija?

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
17 godina
neaktivan

...to ti danas više nije važno jer svi DVD čitaći ili snimaći čitaju i plus i minus...

...
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...to ti danas više nije važno jer svi DVD čitaći ili snimaći čitaju i plus i minus...

Primjetio sam. Al' sta znaci to?

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice