Jel zna tko zasto je Hyperion suspendiran ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znamo ni mi... to smo primjetili jučer u nespavalicama
ejla ljudi! sta mai?...Sonny sretan rodjendan!!...
jeli ovo dobar link za skinuti sp2 za vistu?
molim pomoc, ako nije dajte neki koji valja!
jeli ovo dobar link za skinuti sp2 za vistu?
molim pomoc, ako nije dajte neki koji valja!
to je to...skini si to, mozda malo je cudno sto je u naslovu stoji i da je za server 2008, al to je ok...!
ok, hvala, evo skidam ga vec 10-ak minuta, ali sam se zelio uvjeriti jeli pravi.
btw, sretan rođendan Sonny!
uh sta mi se svidja dara bubamara... 
Dobar dan!Šta se radi?
Dobar dan!Šta se radi?
hebe se i hladi 
Dobar dan!Šta se radi?
Nis,ubijam nekak dosadu ucenjem..Kisa mi zagorcala dan

Dobar dan!Šta se radi?
Nis,ubijam nekak dosadu ucenjem..Kisa mi zagorcala dan

Evo malo da se zabaviš.Otvorio sam temu-Zombatar.Radiš avatar sa zombijem iz Plants vs zombies
EDIT:Vidite dokle sam došao u Super Mario Bros-u
pozz ljudi sta ima evo mene sa novim avatarom kako mi stoji
Uuuu,sad sam se usrao skoro!
Izbacilo mi nekakvu error message "win logon"(tako nešto).The memory couldn't not be written.Press OK to terminate or CANCEl to debug.Ja stisnio OK i restartao se komp!Valjda se nije nešto shebalo
stalno mijenjate avatare,više ne znam ko je ko..
Sretan rođendan, Sonny! 
Hvala BORG 
Bok svima kaj se radi, vidim da ti je rođendan pa onda sretan rođendan kaj drugo se razme!
Zaboravio sam:Sretan rođendan Sonny!
Sretan rođendan, Sonny! 
Hvala BORG 
Bok svima kaj se radi, vidim da ti je rođendan pa onda sretan rođendan kaj drugo se razme!
Bok, evo i mene, haha danas sam samo jedan sat imao :))
e...ljudi, evo mene vratio se...tj. malo mi se zadimila kutija od ISDN-a...pa sam je morao zamjeniti, sreca da sam imao jednu viska
sta ima kod vas??
Dobar dan.Sretan rođendan Sony!E a sad da se malo pohvalim.Od ovog trenutka sam i ja ponosni vlasnik Razer Lycosa tipkovnice.Kaj ima novo,vidio sam da je i Rojs bio u bircu danas...
neznam kad su stavili al ja sad skuzio
I ja sam sad primjetio, dobro da si rekao.
I gore su dodali
E sad si zeznul stvar skroz i objavio si moju fotku bez pitanja i pristanka sramota, nazalost morat cu te tuzit i prijavit zbog nedopustenog objavljivanja zasticenog materijala fuckaj ga!

neznam kad su stavili al ja sad skuzio
I ja sam sad primjetio, dobro da si rekao.
I gore su dodali
E sad si zeznul stvar skroz i objavio si moju fotku bez pitanja i pristanka sramota, nazalost morat cu te tuzit i prijavit zbog nedopustenog objavljivanja zasticenog materijala fuckaj ga!

Haha tuži me, možda se za 20-30 god vidimo na sudu, upss bit ce zastara
Dobar dan ljudi evo da se i ja javim.
1. Sretan Rođendan Sonny.
2. Ovo sa Čitano je fora - pogotovo kada vidim koliko peremo ozbiljinije teme :)
di ste ljudi? jel mi može neko ko ima mene na msn-u skinut ovo i poslat u mailu? ja nikako ne mogu. prekine se u pola skidanja i nema šanse da se nastavi... već deset puta sam pokušavo. ajd ak nekom nije problem
Alo ljudi ,jeste živi?!
Sonny ,sretan rođendan.
A j**em ti ,Macovci opet imaju inspiraciju ,toliko boleštine na jednom mjestu već dugo nisam pročital!!! KLIK
Ja sam u toj temi napisao jedan sočan post, ali sam ga na kraju izbrisao - nema smisla da zbog nekih nedokazanih maloumnika (prema razgovoru se vidi: Mac

, PC 

i tupe po svome makar im dokažeš da je sve krivo) poberem crveni karton ili ban. Kada vidim takve ljude najrađe bi krenuo raditi virus za OSX da im se smijem dok gledam kako im Mac eksplodira u 3 pi.de materine.
a sam u toj temi napisao jedan sočan post, ali sam ga na kraju izbrisao - ...
kako? prijavio modu da obriše ili?
Pa i ja sam isto ,pa sam ipak promislil da fakat nema smisla kupiti kartone zbog bolesnika pa sam ublažil postove!!
E ,to bi trebalo napraviti ,da.
a sam u toj temi napisao jedan sočan post, ali sam ga na kraju izbrisao - ...
kako? prijavio modu da obriše ili?
Editirao post tj. izbrisao sve napisano